Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@veron_dorusincova a pozri sa na macu: Maca je prastará liečivá bylina peruánskych Ánd, ktorá sa pestovala už pred 6000 rokmi. Súčasný vedecký výskum potvrdil výrazný účinok tejto byliny na zlepšenie fyzickej a psychickej výkonnosti, predĺženie života a predovšetkým výrazný vplyv na reprodukčné zdravie. Maca pôsobí pri sexuálnej impotencii mužov, frigidite žien a neplodnosti. Stimuluje ako mozgové centrá, tak reprodukčné orgány prostredníctvom normalizácie hormonálnej hladiny. Napomáha riešiť krízu stredného veku a manažérsky syndróm v sexuálnej oblasti. Zvyšuje libido a výrazne podporuje erekciu. Pre svoje účinky je maca nazývaná peruánskou viagrou. Maca zvyšuje fyzickú a psychickú odolnosť, podporuje imunitu, u žien reguluje menštruačný cyklus a nerovnováhu ženských pohlavných hormónov, pôsobí aj v menopauze a proti osteoporóze. Používa sa pri chronickom únavovom syndróme.
Tradične sa užívajú 1 až 3 čajové lyžičky denne, pričom účinok sa dostavuje už po niekoľkých dňoch pravidelného užívania.
@anett6212 a skus este tuto pozriet- https://www.modrykonik.cz/diskuse/tema/recept-n... mozno tam bude par inych rad
@veron_dorusincova sama neviem, čo pomohlo, skúšali sme už kadečo 😀 hlavne, že už vyšlo,možno aj alchemilka pomohla,možno maca peruánska, možno lieky od doktora a tiež snažilkovanie počas ovu 😉
@lucecita áno, posledný mesiac sme mali macu... mm ju začal jesť, keď mi prišla posledná mrcha a je ju doteraz... objednala som kapsule, dáva si dvakrát denne dve tabletky, ráno a večer
@anett6212 maca je prášok, objednala som kapsule z biocare.sk a manžel ich je každý deň 😉 sem-tam som si aj ja jednu dala, keby niečo 😀
@anett6212 to sa normalne pise ze Maca??maju to aj u nas??zalejem vodou jednu az tri cajove lyzicky, teda pripravim to do salky ako caj??
@purina12345 : a to sme si ju my dali len asi 3 mozno 4 krat..ale stacilo 🙂dakujem za odporucanie 🙂ako sa mate?
@veron_dorusincova maju to aj v tabletkach. poslem link http://biocare.sk/eshop/produkt/maca
@lucecita myslím, že ju môže brať hneď to nie je obmedzené 😉 má dobré účinky hlavne na spermošky, pomáha tvoriť ich viac a sú v lepšej kondícií 😀 je to niečo ako podpora, inak aj na imunitu a celkovú fyzickú či psychickú záťaž.... čítaj tu: http://biocare.sk/eshop/produkt/maca
Predmetom klinického skúmania sa Maca stala až v roku 2001, kedy vedci potvrdili jej schopnosť podporovať u mužov produkciu spermií (v niektorých prípadoch nárast až o 200%). Pri ďalšom skúmaní sa prišlo na to, že rovnako prispieva k zlepšeniu sexuálnych funkcií mužov a žien.
@purina12345 bodaj by si mala pravdu, moj mm ju zacal tiez minuly tyzden papat 😀
@anett6212 ked ja to nemam ako objednat, teda mozem ale som az v indii a nemam to ako dostat tu..rozmyslam ze pojdem sem do lekarne a popytam sa tam..som zufala, ked nemozem nic ine robit, len cakat do maja a pit nejake caje..ani doktorke ani nic.. 😒
@veron_dorusincova no to nemas tam najlepsie. musis len vydrzat a mozno ti aj alchemilka alebo ten pakost pomoze 🙂
baby ja Vam odporucam radsej kapsule...my sme objednali prasok, lebo podla mna je prasok lepsi, ale stoji nam to v skrini a mm si doobjednal kapsule, pretoze ochutnal raz ten prasok a bolo...chlapi su slabe povahy 😀 vraj to ma strasne hnusnu chut 🙂
@franzziska ano tak, od 1.2 len balik 3v1...ale ked este nie si tehotna a planujes teraz niekedy, tak je 🙂 najvyhodnejsie sa prihlasit do 31.1 a mozes este 270dni platit klasicky po starom, nie balik
@anett6212 ked to je strasne dlho uz...skoro dva roky sa snazime a nic..doktorka mi dala akurat duphaston, ja jedine co mozem pit je alchemilka a to je cele..a zda sa mi to strasne malo, ked citam co vsetko skusaju baby..este som rozmyslala ze zbehnem sem sa opytat ci nemaju nieco v lekarni indicke, ze by som vyskusala, ale nechcem skusat jedno cez druhe a este aj cudzokrajne..
@veron_dorusincova aj ta maca je cudzokrajna

@fifitko25 jeee gratulujem, takze asi ti to fakt pomohlo nie ta alchemilka?