Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@anett6212 tak tak mojka .. papkaj všetko 😀
@anett6212 to cvičiš určite cviky na posilnenie maternice a tak daj si do googlu a tam to určite najdeš 😉
@monika707 ahoj mojka mam sa dobre, len sa citim akosi unavene neviem čo sa to deje 😀 😀 😀 dnes som si už musela druhy krat zdriemnuť .. a to sa mi predtym nikdy nestavalo 😲
@vardzikova ahoj mojka no to je normalne to budes mat teraz častejsie ze sa budes citit unavena to mas priznak tehu a mozno sa pridruzia aj dalsie a bola si uz aj u lekara ci este nie?
@vardzikova a ozaj koľko ti meškala mrcha?
@monika707 u lekara som nebola lebo test som sirobila v piatok urobim si ešte aj zajtra aj v pondelok či bude silnieť a potom by sommu zavolala
@fifitko25 mojka a ja by som praveže len jedlaa jedla a jedla
@monika707 meškala mi 5 dni a na piaty densom si urobila test a bol tam duch 😀
@vardzikova ja si myslim,že bude silnejšia ta čiaročka tešim sa s tebou
@vardzikova este raz gratulujem Kati... muzickovi si to uz povedala?
@monika707 dakujem mojka včera som bola z toho uplne v šoku .. nedokazala som ani racionalne myslieť
@l_e_n_o_c_k_a dakujem mojka, jasne mužiček čakal so mnou na vysledok testu 😀 ešte aj on je z toho stale paf
@vardzikova no to si viem predstavit ja som to mala tak isto ked som bola prvy raz tehotna aj ked to potom nevyslo ☹
@monika707 mojka tak to ti verim .. ale bude iba dobre uvidiš 😉 🙂 a čo aky si dnes mala dnik?
@vardzikova jeeej tak to je krasne... a že piatok 13 je hrozny datum, že? 😀
co sa tyka mna som 25DC, mrcha nikde ako som predpokladala... joj radsej nech pride ako ma takto natahovat... uz aby sme sa zacali snazit nanovo... len ci to tak skoro pojde 😒
@gelinka75 no všetky tri sme ju papali, neviem či to bolo práve vo veci alebo je to náhoda 🙂
@lucecita len objednaj moja, a dúfam že nám budeš čoskoro aj ty hlásiť // moc ti držím palčeky 😵
@fifitko25 moja, mám sa ok, v podstate stále rovnako, unavená, bolestivé prsia a sem tam zabolí ešte bruško ale už menej
@vardzikova dnes taky neaky spaci viac menej cez vikendy oddychujem dospavam to co nestihnem cez tyzdne strasne ma ubyja to ranne vstavanie a ty co aky si mala dnik
@kikaneu Kikuš, chystas sa ist na PN? chces vyuzit peniazky z DNP? co sa tyka PN prvých 10 dní platí zamestnávatel a od 11 dna plati socialka... ja sa chystam ist na PN, zaciatkom februara, 500€ tomuto hnusnému štatu nedarujem....
@purina12345 co ste vsetky tri papali? bo som nepostrehla 😅
@l_e_n_o_c_k_a macu peruánsku na podporu spermošiek kamošiek, tu je link kde som to objednávala http://biocare.sk/eshop/produkt/maca
@franzziska velke prachy podla toho komu kolko 😀 ale maximalna materska moze vyjst cca 750evri
@purina12345 to je pre mužickov? ci aj pre nas? 😅
@l_e_n_o_c_k_a aj ja som papala, ale mm som dávala o niečo viac 😉
@l_e_n_o_c_k_a presne tak mojka a že piatok trinasteho je hrozny datum ,,,ale u mna nebol , a kedy ti chodi mrcha? mojka a prečo by sa ti to nemalo tak skoro podariť?
@monika707 aj ja som mala taky spiaci ale boli sme na domčeku pracovať takže na oddychovanie som veľmi čas nemala, zajtra je nedela pospim si dlhšie a tak v pondelok do robotky
@purina12345 oukey, dakujem, v pondelok skocim kupit 😉
@vardzikova mrcha mala prist vcera, ale neprisla, urcite ma ide teraz natahovat... iba budem nervozna 😠 juuuuuj... a co sa tyka toho "podarenia" - na jednej strane su aj obavy, ci to nedopadne rovnako ako predtym, na druhej strane mam volaku blbu predtuchu, volaka som cudna v poslednej dobe, asi som sa do seba uzavrela... ale to je asi tym, ze som skoro stale sama-a nemam sa komu vykecat... a za dalsie, ci bude schopna moja maternica ... ale nezabudam pozitivne mysliet 🙂

@fifitko25 no tak to budu tehu priznaky, moja veduca je tiez tehu a dufa ze ked skonci prvy trimester ze jej konecne prestane byt zle ale niektore to maju pocas celeho tehotenstva