Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@purina12345 jaaaaaj, no ved tak, som zabudla 😉 😉 😉 . Byva ti zle, ci?
@vardzikova to ano, aj ti to silnie? potom to pekne odfot co si si robila 😀
@azzura mojka ja som okrem mrchy a mojich veľkych prs nemala nič .. 😀
@vardzikova ale bolelo ta bucho predtym
@azzura no kukaj tu volam od rana a nik mi nedviha telefon 😠 😠
@azzura tak tak mojka ak teraz nič tak potom určite kukaj tu mne to vyšlo na druhy pokus 😀 😀 a čo citiš že pride?
@mattuliatko30 ano vysiel mi skor
@azzura nebýva mi zle ale musím si dávať pozor čo jem lebo sa mi vie potom pekne zdvyhnúť kyselina ale našťastie jablčko a Fatra mi vie s prolémom uľaviť
@vardzikova tak skusaj dalej 😠
@bubacik5 tak ked som si robila v sobotu tak bola silnejšia ako v piatok ale odvtedy som netestovala
@lucecita dakujem ti 🙂
@azzura tak bolelo ma podbruško asi tyžden pred tym ako mala prisť mrcha preto som si bola ista že pride a pobolieva ma aj teraz .. niekedy ma aj pichne 😖
Ahojte ja zatial nic preborne, som 2DPO http://www.fertilityfriend.com/home/38a231
@vardzikova ahooooj, už máš termín u lekára?
@vardzikova necitim nic, vcera som mala take pocity, dnes zatial nic. Ale necham tomu volný priebeh, len by som bola rada, že ked ma dorazit, tak nech ma nenatahuje, lebo si musim vybavit predoperacne
@purina12345 super, ked vies ako to odstranit
ahojte...ja padám a padám a padám 😀 😀 😀 😀 http://www.fertilityfriend.com/home/38cf56
@vardzikova ja som mala do soboty navalove mrchovske bolesti, ale odvtedy nic, iba prsia ostali
@lucecita ahoooj tak snažim sa mu dovolať ale nedviha mi telefon 😠 😠
@l_e_n_o_c_k_a nemáš začo...mrcha ešte neprišla?
@vardzikova možno dneska neordinuje 🙂
@azzura jaaj no tak to maš pravdu, mna to tak naťahovalo cely tyžden 😠 ja som to neznašala ked meškala a ešte z toho nič nič nebolo, kedy maš termin na prefuky? začiatkom februara si my myslim hovorila že?
@azzura aj ja som tak mala potom to trošku ustalo ale prsia som mala neskutočne naliate .. chvala bohu ostali mi takže manželik sa vytešuje aj z nich lebo predtym som nemala absolutne nič bola som rovna ako palica 😀
@vardzikova super....strašne sa teším... tak len tak ďalej...už nech máš v rukách fotečku aj fazuľky
@vardzikova 1.2 ma robia a 31.1. mam byt hospitalizovana, tak buduci tyzden by som mala ist na tie predoperacne si vybavit, lebo pri mojej smole za jeden den vsetko nevybavim 😉
@lucecita akurat ked mu chcem zavolať? no to snad nemysli važne? 😀 budem ho do vtedy bombardovať kym ho nezodvihne
@vardzikova zavolaj mne..ja ti zvihnem 🙂)) 😀 😀
@vardzikova tak som zvedavá čo ti povie 🙂
@bubacik5 tak uvidíš..počkaj ešte zo dva dni...ako bude teplotka pokračovať....a kedy má prísť ms?

@fifitko25 moja, ale ty mas uz dusika, tak nemysli na nic zle. Nechuti ti jest? Ani mne, a pritom ja som pred mrchou nenazrana. Ale ja sa radsej uz nesledujem, som zvedava na zajtrajsiu teplotu a takto sa budem posuvat den po dni