icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

edmi
13. nov 2011

@gelinka75 dakujem za radu

rybicka3
13. nov 2011

@edmi tiez som niekde citala ze aj hnacka moze byt priznakom, tak drzim palce 🙂

edmi
13. nov 2011

@rybicka3 dakujem za radu lebo uz mam strach

delideli
13. nov 2011

@stella881 : ahoj a vitaj 🙂 drzim place, dufam,ze coskoro sa vam snazenie vyplati 🙂
@gelinka75 : aj mna to mrzi, dufam, ze je to posledne sklamanie a dalsi cyklus bude vitazny 🙂
@purina12345 : tak som si nakoniec teplotu zmerala, aj ked asi o hodku a pol neskor a tiez sme spali v inej izbe, bolo mi tam zima,tak neviem ,ci tka na nieco bude..kazdopadne zacinam citit bolesti v podbrusku,takze sa obavam,ze namiesto testovania ma cakat len ta hnusna mrcha..:(

purina12345
13. nov 2011

@delideli no uvidíš čo povie zajtra teplotka keď to bude istejšie, pod líniu si aj tak neklesla tak to ber len tak orientačne, však koľko kočiek bolelo brucho ako na mrchu a boli tehu, držím ti palce 😵

spula22
13. nov 2011

@snubenci08 v piatok 🙂

spula22
13. nov 2011

@snubenci08 este pockam tento tyzden a ak sa mrcha nedostavi,tak skocim k dokymu,ze co povie 🙂

eri28
13. nov 2011

@gelinka75 dakujem dosla som z prace, inac super nedela 😀 😀 😀 😀 😀

eri28
13. nov 2011

@elys dakujem aj tebe moja 😉

delideli
13. nov 2011

@purina12345 : dakujem, si zlata..🙂 v merani poctivo pokracujem dalej ,ale som uz pripravena na horsiu variantu, aj som si uz poplakala .. nemohla by si mi prosim poslat link na stranku kde predavaju digi teplomer na BT (dalsi cyklus by som chcela merat s presnejsim)- nemozem ten odkaz najst..dakujem 🙂

carie32
13. nov 2011

@zuzanka9999 a potom ako si vysadila HAK ti normálne nabehol cyklus? nemala si s tým problém? vieš čo nemyslím si, že by som bola tehu... uvidím...počkám ešte tento týždeň a potom si spravím test...

eri28
13. nov 2011

baby som v amsterdame uvidime co poriesime mne sa nechce do tej antikoncepcie chceme babo zajtra nabehnem k doktorovi.................. 😀 😀 😀 😀 😀 😀

zuzixx
13. nov 2011

Ahojte snažilky sa k Vám pridávam aj ja...snažíme sa už rok a pol a stále nič :(

kikaneu
13. nov 2011

@zuzixx vitaj, my sa snažíme takmer rok (chýba nám ešte mesiac) a tiež stále nič 😒

stella881
13. nov 2011

@delideli dakujem a aj Vam 🙂

eri28
13. nov 2011

@zuzixx a ste zdravy nemyslim v zlom len lekar mi povedal, ze po roku treba ist k doktorovi, tak zajtra sa objednam 😉

purina12345
13. nov 2011

@delideli tu je ten teplomer http://www.lpp.sk/index.php?option=com_joscomme... a nemáš za čo ďakovať, veľmi rada pomôžem keď môžem 😉
@eri28 nepremýšľala si o zmene lekára? keď máš také problémy a on to prehliada?

@zuzixx a čo doki? je tvoj cyklus pravidelný alebo mávaš s niečim problémy?

eri28
13. nov 2011

@purina12345 ja som v holansku kratku dobu a prvy doktor ktory ma prehliadol ma vysetril a akutne poslal do nemocnice, kde ma operovali, som velmi spokojna, ale este nerozumiem presne mojmu problemu to ma viac trapi, tieto problemy mam len 2 mesiac, cize predtym som nikdy v zivote toto neriesila 😉
ale dakujem, ze sa zaujimas, myslim si, ze okazdej mas taky aky prehlad, alebo si robis podla toho co piseme, co si tiez vazim 😉

roka84
13. nov 2011

ahojte babulky, tak krásny víkend za nami, práve sme prišli domov a nemám dobrú správu.... začínam špiniť ☹ , takže mi prichádza mrcha 😠 .... tak som sa tešila.... nevadí, ideme ďalej a mimi bude pod stromček 😉 Inak taký dlhý cyklus som ešte nemala, asi je to tou psychikou, raz to isto vyjde!!!

lucecita
13. nov 2011

Ahojte bambuľky...no čo, dneska máme niekoho tehu? Som predchvíľkou prišla z Lipt. Mikuláša, kde som sa na obed stala krstnou maminkou..
@purina12345 dneska ráno som začala merať teplotku...manželov pohľad keď ma pri meraní zbadal, stál za to 😀 😀 😀 😀 😀 že to kam si pchám? a ja si mám teraz kde merať teplotu? 😀 😀 😀 😀

kikaneu
13. nov 2011

@roka84 och joj, a tak sľubne to tu s nami vyzeralo a nakoniec takto dopadneme? 😠

gelinka75
13. nov 2011

@lucecita ahoj, neboj zvykne si 🙂 mojmu to uz ani nepride..nekomentuje 😀 dnes mi povedal, ze snad mi nezacne hrabat, ale to len tak zo srandy 😀 😀

gelinka75
13. nov 2011

@roka84 tento tyden nie je dobry na spravy 😖 nejak sa nedari... 😠

roka84
13. nov 2011

@kikaneu jo jo, no čo už.... ale aj tak sa cítim akosi divne 😒

kikaneu
13. nov 2011

@roka84 aj ja som sa cítila divne a ms nakoniec prišla, ale možno u teba bude opačný prípad, hlavne treba myslieť optimisticky 🙂

roka84
13. nov 2011

... aj keď som smutná, neberiem to až tak tragicky.... veď sme sa snažili prvý mesiac....Manžel ma utešil, veď ešte nie je nič stratené a máme všetko pred sebou... po mrche sa ide opäť na vec !!! 😀 😀 😀

snubenci08
13. nov 2011

@spula22 ok daj potom vediet 🙂

snubenci08
13. nov 2011

@spula22 a neskusala si ten ovu test? lebo ma tendenciu ukazat skor ako tehu test 😉

zuzanka9999
14. nov 2011

@carie32 hej mne nastastie nabehol normalne hned ale po pol roku mu jeden mesiac vynechal tak som bola na vyvolavacke a od augusta chodi znova normalne ale niekedy sa posunie o par dni neskor. no ja uz by som tak chcela byt tehu, ta tuzba je strasna. a najhorsie je ked vsetci su mudri a hovoria tie reci, ze moc na to myslim a som v strese z prace a mozno nie je ten spravny cas, ze raz to pride.

delideli
14. nov 2011

dobre ranko,aj my musime este chvilu pockat, teplota pada (presne na tu,co som mala pri MS), brucho ma boli coraz viac, pocitam,ze najneskor zajtra to pride :(
http://www.fertilityfriend.com/home/3886e2
@purina12345 : dakujem, hned si ho dnes objednam..
@roka84 : mrzi ma,ze to tiez nevyslo, ale snad sa uz coskoro budete moct tesit 🙂