Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@vardzikova
@aduska_ba
@spula22 baby a nevsimli si vase polovicky ze inak voniate?
@lucecita jááá 🙂 a môj graf taký....nejak sa tej mojej teplote nechce ísť hore 🙂 http://www.fertilityfriend.com/home/389913
@spula22 no ved to ked musim tak musim 😀
@kikaneu ano mojka mamke som to už dnes povedala .. chcela mi dať neskutočne veľa roboty 😀
@mata_ba budem budem 😉
@aknedz moj tiež nebol nadšeny .. ale vydržime všetko 🙂
@vardzikova a ako reagovala?
@kikaneu dúfam, že nebudeš mať anovulačný....to by bolo na prt 😠
@mel84 niee prečo? ženy počas tehu menia vônu tela ?
aj jaj som z PO,...a dnes ráno boli // 😅 ale potom v stredu ešte skontrolujeme či pravda 😀
@lucecita bola veľmi prekvapena a veľmi šťastna .. asi 5 minut ma len obimala 😀
@vardzikova som myslela akoze tam dole 😀 😀 😀 mne uz mm 4 dni hovori ze mu inak voniam
@vardzikova tak to je super, ja sa teším, až to ja oznámim mame...len bohvie kedy to bude 😠
@kikaneu noooo, to som si tiež všimla...tak dúfam, že to tak bude aj teraz...ja som ju mala asi skoro, uvidím podľa zajtrajšej teploty...ale dneska mi končí VIP, tak mi to aj tak vyznačí ovu, že?
@mel84 jaaaj tak tam dole ma nekontroluje 😒 sexovať nemožme takže neviem ako inak by sme to zistili a vy sexujete?
@lucecita neboj mojka všetko bude a čo modliš sa?
@vardzikova tak ja este nie som tehu , tak musime vela vela sexikovat 😀 ale teraz som 11DPO tak uvidime no, co z toho bude 🙂
@kikaneu no tie ani tak nepozerám 😀 😀 😀 tak som zvedavá aký bude zajtra... 😉
@vardzikova áno, modlím, včera som už druhý dala...dneska dám tretí...
Dievčatá, idem k lekárke a potom sa vám ozvem...zatiaľ sa majte krásne... 😉 😉 😉
@vardzikova ale potom si to este uzijete :D
@lucecita ahojky.... ja dnes takto http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e ...ako inak ?

@vardzikova aha, dik 🙂 tak sa na to asi popýtam, lebo ja mam biely, niekedy až žltkavy 😒 a sexovali sme teda len raz, manžel nebude nadšený ale čo už, pre bábo všetko!