icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

nikinka1111
14. nov 2011

@purina12345 v piatok som si bola kúpiť nový teplomer a odvtedy meriam. sobota: 36,7, nedela - musela som isť do druhej izby - 36,3, dnes 36,5 . a od včera sa snažíme 🙂

purina12345
14. nov 2011

@nikinka1111 tak to je všetko ok a nespoliehaj sa celkom na testy lebo môže sa stať že to nejak nevystihneš alebo čo, tak len snažilkujte každý 2-3 deň a zapisuj si teplotky, držím palce 😵

gelinka75
14. nov 2011

@nikinka1111 ja som mala tiez mrchu na 26DC tak mi to vychadza na ovu okolo 10 dna? 😅 to aby sme sa hned po mrche snazili 😀 zacina sa mi to pacit 😀 😀

fiha a moze to byt, lebo hlien som mala 8-9 den aj bolesti a potom ziadny hlien, az teraz mi zaplooooo

azzura
14. nov 2011

@carie32 naposledy som si merala pre letnými prazdninami a a vychádzalo mi to. Lenže pri meraní zistíš kedy maš ovu až ked prebehne, lebo pred ovu sa zníži teplota a pritom som chodila aj na folikulimetriu. Nakoniec som to zabalila, lebo som musela vysadit Clostilbegyt a bez neho sa mi netvoria vajíčka a tam som nemohla ani byť tehu a k tomu sme mali v tom čase aj zlý spermiogram. Tento mesiac som opat zacala si merat po ovulke, lebo doktor ma potesil, že by mohlo z toho byt dačo,lebo bez liekov mi narstli folikuly a aj sliznica bola idealna.....tak čakam či dostanem 22.11...alebo mi bude zas meškat a natahovat ma.

nikinka1111
14. nov 2011

@purina12345 som rozhodnutá sa poctivo snažiť hneď od začiatku tento mesiac 🙂 . možno my tie ovu testy trochu pomôžu. a meranie teploty sa mi páči 🙂

carie32
14. nov 2011

@azzura íha ako pozerám tiež to nemáš jednoduché... a ako dlho už riešiš veci s doktorom? moc držím palce aby to teraz vyšlo 😉 !

nikinka1111
14. nov 2011

@gelinka75 môže byť 🙂

zuzixx
14. nov 2011

Ahojte!!!
Kikaneu:ďakujem za privítanie!
Eri28, Purina12345 :Po roku som šla ku gynekologičke a poslala ma na vyšetrenia,hormonálny profil,snubenec spermiogram,ten mal v poriadku,testy na chlamýdie,ešte pojdeme na genetické testy.....ale v hormonálnom profile mi nevyšli dobre dva hormony,a som poslana aj ku endokrinologičke.......idem tam dnes tak dufam,mi to dobre dopadne....... 😒
:

azzura
14. nov 2011

@carie32 ovu testy som použivala aj ja, začala som okolo10 DC. ale kamoška ich použivala a jej nikdy nič neukazali, bola z toho zufala a pritom balzalnu teplotu mala ukazkovu a podla nej sa riadi doteraz, lebo ona nechce byt tehu.
Ja bojujem od januara a to som zacila s diagnozov neplodna a nakoniec som vymenila doktora a tem mi povedal, že až take hrozne to nie je, len musime zistit problem, avsak tých problemov sa nejak nabaluje. Takže ak tento mesiac nebudem tehu tak idem v decembri na laparku a potom nam dava pol roka a ak sa nam dovtedy nic nepodari, tak ideme na umele.

carie32
14. nov 2011

@azzura ja som tiež používala ovu testy, ale všetky vyšli negatívne.. a už ich ani nebudem kupovať, radšej odmeriam teplotu a hotovo, a podľa toho čo tu kočky píšete , má to určite lepšiu vypovedaciu hodnotu.
ach jaj s tými lekármi je to sila že? jeden ti povie to , druhý hento... a potom buď z toho múdra... a na čo je tá laparka? aj si užívala niekedy HAK?

azzura
14. nov 2011

@carie32 nie, nikdy som neuživala HAK. Na laparku idem preto aby mi spravili prefuky vajcovodov, lebo to je posledne vyšetrenie ktore mi este ostalo.
Ja som mala zlý aj hormonalny profil a z toho mi nerasli resp. nedozrievali folikuly. Tento mesiac som bola na poskoitalnom teste, mi zistoval ci nevrazdim spermiky, chvalabohu NIE 🙂. aspon nieco mam dobre 🙂

lucecita
14. nov 2011

@purina12345 @adka_pajerska @gelinka75 díky za rady, asi si budem merať aj počas MS, uvidím ako sa rozhodnem 😀
aj som bola na wecku sa zdalo sa mi ako keby som začala špiniť....a to mám 5 dní pred mrškou, môžem to mať kvôli tým antibiotikám?

carie32
14. nov 2011

@azzura fíííha to aj také testy sú? no som zvedavá s čím začne moj doktor, nechám sa prekvapiť 😉

purina12345
14. nov 2011

@azzura ahoj, počula som o tých prefukoch a že to veľmi bolí ale ak je tam problém tak ti to určite pomôže, veľmi držím palce
@zuzixx tak daj potom vedieť aké boli výsledky
@lucecita skús raz merať cez ms a ak ti to príde nepríjemné tak počkaj kým bude slabá, no to špinenie ťažko povedať, keby sme vedeli kedy bola presne ovu skôr by sme vedeli čo to znamená, ešte raz mi pripomeň ktrorý si DC a aký dlhý zvyčajne býva?
@gelinka presne po ovu nastáva obdobie sucha

adka_pajerska
14. nov 2011

@lucecita ano moje ja som mala take problemy kvoli antibiotikam ze som dostala takzv. hnedy vytok strasne sa to podobalo na krv, no ms to nebola potom mi doktorka dala nejake lieky v pohode ma to preslo od vtedy som to uz nemala zakazdym ked viem ze budem brat atb v lekarni si kupim B+komplex to je na prevenciu 🙂

purina12345
14. nov 2011

@adka_pajerska tak vidíš o tomto som ešte nepočula, super infoška 😉

adka_pajerska
14. nov 2011

@purina12345 jj ja som uz mala vselico :D

purina12345
14. nov 2011

@adka_pajerska tak na budúce nech to je už tehotenstvo 😵

adka_pajerska
14. nov 2011

@purina12345 no to by bolo super :D Dakujem za ohodnotenie foto 🙂

adka_pajerska
14. nov 2011

@adka_pajerska chcem pridat aj viac ale uz mi zas nejako nejde :(

azzura
14. nov 2011

@purina12345 aj ja som počula, že to boli, ale čo všetko človek nepodstupi pre babatko. aspon budem vediet ako som na tom po tejto stranke. Možno mi poviedia hned že treba ist na umele a že je zbytočne sa snažť prirodzene, uvidime. Ale najprv musim dostat mrchu, ale keby neprisla tak by som sa nehnevala 🙂 🙂

gelinka75
14. nov 2011

@purina12345 no a este som sa cudovala, ze nemam poriadny hlien... :D tak teraz si to extra odsledujem 😝

lucecita
14. nov 2011

@purina12345 moja, som 25DC a 12DPO a cyklus mávam 28 dňový, 2x po sebe som mala 30 dňový....pomôže to k niečomu? 😀

lucecita
14. nov 2011

@adka_pajerska uvidím, bola som teraz na wecku a nič...tak to bol možno len planý poplach...uvidíme a budem sa pozorovať naďalej

adka_pajerska
14. nov 2011

@lucecita urobis tym dobre 🙂 Prajem vela stastia 🙂

rybicka3
14. nov 2011

Nejak sa to tu cele pokazilo cez vikend.a som sa tesila ze kolko tehuliek bude 😢 @purina12345 ja som dnes tiez klesla, http://www.fertilityfriend.com/home/354c87 takze zajtra pride mrcha mrchata.Aj ked nejak skoro, vacsinou mam lutealnu fazu 12,13 dni.no nevadi cely tento cyklus bol divny uz od zaciatku, dlha mrcha, bolestiva ovu 😠 prvykrat som pila alchemilku tento cuklus, od zac. po ovu, myslis ze by to mohlo byt aj tym?

vikad
14. nov 2011

@eri28 Ďakujem. No, manželovi sa zhoršuje spermiogram, takž už nemá význam robiť pokusy formou inseminácie ... Tiež držím palčeky 😉

spula22
14. nov 2011

@snubenci08 ahoj,neskusala,lebo u nas lekarni nemali,ale som si dala objednat,tak zajtra by som ho mala vediet 🙂 potom ti dam vediet,ako to dopadlo 😀

purina12345
14. nov 2011

@lucecita no neviem, tak asi len trpezlivosť.
@rybicka3 no tak ale toto, čo sa to robí? alchemilka by mala skôr pomôcť ako ublížiť, nebola si chorá alebo nejaký stres keď ti tak odďalovalo ovulku? Skús tie Femi kvapky, možno ti upravia aj mrchu, tak kto bude tehulka? @spula22 dúfam že zachrániš situáciu, tak sa mi zdá že tento rok prišiel martin na červenom koni 😒

aliaxa
14. nov 2011

Ahojte baby včera som bola v lekárni ten Aquitox nemalii tak mi odporučili mycomax a gyno- lact tak to snaď pomôže