icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

lusinda1989
24. jan 2012

@monika707 ahoj mojk celkom sa da a ty sa ako mas??? mrchana ako???

vavenecka
24. jan 2012

@fifitko25 aahoj moja 🙂 no ako dnes u lekára?čo povedal na bičíkovce? 😉 u nás bábo nebude,už sa mi výtok stmavuje,takže mrchu očakávam asi zajtra niekedy...ale zas a teším,že využijem tie ovu testy 😀 ja nájdem pozitívum na všetkom 😠

monika707
24. jan 2012

@lusinda1989 ahoj mojka celkom dobre a mrchana ma nema prist az prveho ale neako mi zacina byt zase zle od zaludka no tak uvidime 🙂

fifitko25
24. jan 2012

@vavenecka ahoj moja, no Žiadna sláva ☹ hustota biedna a aj rýchlosť, okolo 50 % .... bola som dnes kúpiť vitamíny E, B komplex, koenzym Q 10, doma máme Ešte magnezium, macu a ja aj kyselinu listovú, tak ak prežiju naše pečene tento nápor, bude dobre 😀

vavenecka
24. jan 2012

@fifitko25 to je inak des v dnešnej dobe,samé problémy všade,nič nejde hladko 😒 normálne sa asi nakontaktujem na nejaké 17 ročné žabky,čo otehotneli ani nevedeli ako,nech mi vysvetlia,ako sa to robí 😀

bubacik5
24. jan 2012

Ahojte BABENKY, co noveho? 🙂 ja som teraz 8 DC a cakam kedy pride ovulka

fifitko25
24. jan 2012

@vavenecka zlatko to je jednoduché, žiaden stres a nic neriešia, nie ako my.... Kedy pôjdeme na tu kávu? 🙂

aliaxa
24. jan 2012

baby poradte mi ..ked som lezala bolo mi celkom dobre a teraz som sa postavila chystala som na pranie veci a robim prazenicu a zacalo ma boliet podbrusko ako keby sa mrcha blizila sa bojim aby sa nieco nestalo fazulke mam ist radsej na pohotovost ?

fifitko25
24. jan 2012

@bubacik5 ahoj ja som 7 DC 🙂 tiež čakám na ovulku a nakupila som vitaminy, hádam sa zadarí 😉

lusinda1989
24. jan 2012

@monika707 jaaaj tak budem drzat palce nech ani uz nepride svinucha jedna 🙂

fifitko25
24. jan 2012

@aliaxa pichanie je v tehu normálne, zvacsuje sa maternica 🙂 ak by si začala spinit, vtedy utekaj na pohotovost

monika707
24. jan 2012

@lusinda1989 no v to dufam aj ja uz druhy den mi nic nechuti a ked sa najem tak mi je po chvili zle ale nastastie to netrva dlho 🙂 a ty co mojka ako sa mi mas?

aliaxa
24. jan 2012

@fifitko25 to som vcera trosku mala lebo mi robil citologiu uvidim dnes ked budem trochu viac chodit ci zas sa nieco neobjavi

vavenecka
24. jan 2012

@fifitko25 alebo silou mocou nechcieť bábo 😀 rozmýšľam,že asi pôjdem prerušiť DPO a znova dať a aspoň budem mať ďalších 270 dní na počatie 😠 nooo káva nie je zlý nápad,čo tak piatok?zatiaľ nemám nič,mohli by sme ísť niekam večer sadnúť 🙂

lusinda1989
24. jan 2012

@monika707 ale zlaticko da sa celkom len som stale hrozne unavena a zacalo ma zasa viac pobolievat podbrusko .. tak uvidime ze ako uz sa neviem dockat stvrtka ci je vsetko v poriadku 🙂

monika707
24. jan 2012

@lusinda1989 no tak to ti verim ze si stale unavena aj na mna vcera neako dolahla unava tak som si isla lahnut este pred deviatou ale aspon som sa dobre vyspala tak drzim palceky aby bolo vsetko ok

lusinda1989
24. jan 2012

@monika707 dakujem zlatko hned ako budem vediet nieco nove dam vediet 🙂

fifitko25
24. jan 2012

@vavenecka v piatok poobede by to šlo - zatiaľ 😉 dohodneme sa do konca týždňa Ešte 😉
Ja si nic nepriplacam, odvadzam tomuto štátu dost poplatkov tak nech sa starajú 😠

monika707
24. jan 2012

@lusinda1989 oky mojka a tvoj sa tesi?

dijusa
24. jan 2012

@kikaneu no ja si myslim,ze to bude este velmi dlha cesta za babom...zo ziadnej pohyblivosti urobit za 2 mesiace nieco tak to asi sotva... to nic budeme skusat stale daco...a ty davas svojemu nejake vitaminky?

vavenecka
24. jan 2012

@fifitko25 super,jasné ešte dohodneme 🙂 no keďže som ešte nebola zamestnaná,tak preto platím...treba ich využiť,ako sa len dá 😀

dijusa
24. jan 2012

pocujte baby manzelovi doktor predpisal okrem testosteronu aj vitamin E ale iba 2x tyzdenne - stredu a sobotu,nie je to malo? mozem mu zvysit davky aspon na kazdy druhy den?

lusinda1989
24. jan 2012

@monika707 jasnacka ze sa tesi ale zatial ie moc kym to nemam potvrdene od doktorky ale jasne ze sa tesi sak on uz ani nedufak ze by sme mohli mat vlastne babo bol z toho hrozne sklamany ze sa nam vyse roka a pol nedarilo....

zelovocka
24. jan 2012

@mata_ba jaaaj, tak možno v tom bude problém 😉 skús si zohnať s dvoma desatinnými miestami, uvidíš, že ti budú teploty trochu skákať 🙂

monika707
24. jan 2012

@lusinda1989 no ale hlavne je ze sa to nakoniec podarilo no nie a o to je to krajsie a co svadbu teraz kedy planujete?

eri28
24. jan 2012

@aliaxa no moja bolesti este budu, ja mozno ani nie som tehu, ale ked sa len rukou btriem o prsnik, tak vyskakujem z koze a krize a brucho to pomlcim 😀 😀 😀 😀 😀 , v noci take bolesti, ze som musela zaspavat z rukou na bruchu, asi moj chlap v noci bol moc naruzivy pri sexe, lebo som ho citila az za usami, a stale mu hovorila, aby spomalil 😀 😀 😀 😀 😀 😀
pokial nespinis nedaj boze krv, je to snale norma, uzivaj si prvy mesiac 😉 tehu 😉

delideli
24. jan 2012

@aliaxa : ja som mala v dobe ,ked som mala dostat mrchu silne bolesti asi 2 dni,potom postupne presli..odvtedy ma v podbrusku pobolieva obcas,par krat ma aj pichalo pri pravom vajecniku..nova doktorka mi vravela, ze pokial bolesti nie su velmi silne,alebo nemam krce,pripadne nespinim,ci nekrvacam,je to normalne, rastie maternica, taha zavesny aparat a od toho su bolesti..mne vacsinou pomoze ,ked si sadnem,alebo lahnem..a tiez si preventivne davam denne sumive magnezko..

lusinda1989
24. jan 2012

@monika707 no vyzera to asi na maj uvidime ako bude volny hrad na ktrom chceme mat obrad ale zhodnotila som ze udeme mat iba obrad a potom iba obed s najblizsou rdinou radsej tie peniazky chcem minut na nas ako na oststnych ludi a na svadbu ... mozno to raz olutujem ale teraz mi to pride ak najrozumnejsie riesenie 🙂

eri28
24. jan 2012

@lusinda1989 aj ja sa trapim ten rok a pol stacil by mi tvoj 7 mesiac 😀 😀 😀 😀

monika707
24. jan 2012

@lusinda1989 no je to na tvojom uvazeni mozno to raz budes lutovat ale to nikto nevie ale vzdy sa da neaka ta oslava spravit 🙂