Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@purina12345 fíha, toľko zlepšovákov 🙂 však to ani si do ovu nezapamätám všetky 🙂
ja sa na tie semiačka nehodlám dať 🙂 radšej ten džús potom skúsim 🙂 takže káva, no, stačí nesca? 🙂 lebo môj manžel inú nechce 🙂
@purina12345 : aby sa prebrali z leragie a vzpruzili?🙂 no, vyskusame 🙂 ja som slizke zvladla len raz, inak som ich normalne chrumala, ale hlien odkedy sa pozorujem bielkovy nemavam..tento cyklus som mala pri ovu vodnaty..
dufam,ze dzus zaberie, aby som uz nemusela ten sliz..boeee.. 😝
@kikaneu aj nescu môžeš, mi ju ináč tiež radšej pijeme 🙂
@delideli skús Femi kvapky http://www.prirodnekvapky.sk/kvapky/p/10/j-v-kv...
@purina12345 super 🙂 ja sa chystám do novej kuchyne kúpiť aj stroj na presso, to je moja najobľúbenejšia káva 🙂 len kuchyňa je ešte v procese dokončovania 🙂 zajtra ideme kupovať spotrebiče a potom šetriť na linku 🙂
@kikaneu presso je vraj najzdravšia káva 🙂 pre mňa moc malé ja si urobím vždy šálku a pijem ju niekedy aj pol hodiny 😀 tak teplota mi klesla ako som si myslela ale stále to tam mám tak označené, pletie ho to čo som o 3 hod. skôr vstávala 🙂 keď ten dátum dám nech vynechá tak to zmizne no uvidím ako to bude pokračovať ale ešte určite nebola 🙂
@spula22 no urcite daj vediet, najlepsie z ranneho mocu
@purina12345 : prave na tie som minule pozerala v lekarni..asi sa tam zajtra stavim 🙂
a inak vravim si,ze ked uz to nevyslo, tak som si aspon meranim BT zistila,ze mam ovu..lepsie ako nic..aspon jeden predpoklad som splnila a vajicko sa uvolnilo..🙂tak nech sa len pekne nachysta dalsie,uz sa nanho tesime 🙂
Ahojte zienky. tak a som naspat po 5 dnoch.....trosku som vas tu (tak narychlo) docitala a vidim, ze zatial tu neni ziadna nova tehulka 😖 ...mrzi ma babulky co ste dostali mrchu tento weekend, ze vam to nevyslo.....dufam, ze dalsie kolo bude uspesnejsie a aspon niektore s nas dostanu ten najkrajsi darcek pod stromcek 😀
ja som dnes 23DC ...takze este mam aspon tyzden cakania pred sebou 😠
@purina12345 hej? tak to je super potom 🙂
už dobre poznáš svoje telo 🙂 ani fertilityfriend ti netreba 🙂
@delideli dakujem! ja by som velmi rada.......len po tolkych neuspesnych pokusoch sa ani netrufam verit, ze by nam to tento mesiac vyslo.... toto je prvy mesiac co nemam ani jeden tehu test doma...a ani ziaden nekupim az dokym nebude mrcha meskat aspon dva-tri dni.....
he-he...to hovorim teraz, som zvedava ci to dodrzim 😉
@kikaneu aj ty budeš múdrejšia tento cyklus, uvidíš, v podstate je to úplne jednoduché, však aj pozorujem ako ste sa kočky už zdokonalili a to meraním jedného cyklu 😉 kuk. http://www.fertilityfriend.com/home/384016
@purina12345 dakujeeeem!!
@purina12345 hej, podučila som sa množstvo nových vecí, už sa viem aj v tom grafe orientovať ako-tak 🙂 a budem sa zdokonaľovať 🙂
no, som zvedavá, že ako ti to bude postupovať
@kikaneu aj ja 😀
@purina12345 : dam, hned zajtra..🙂
@gelinka75 : dneska prisla v celej svojej skaredosti 😠

@gelinka75 @kikaneu @delideli baby no tie semiačka som ešte neskúšala, chystala som sa že to skúsim ale tak tento cyklus by to bolo zbytočné, no aj veru by bolo, toľko toho egg hlienu mám 😀 len rozmýšľam čo je za tým? Gynex? psychika? už mi kvapky končia ale asi si ešte jednu fľaštičku objednám a uvidím ako to bude ďalší cyklus 😝 a ten grep džús že stačí piť v období očakávanej ovu a keď sme pri tých babských rečiach tak som čítala že aby boli spermošky vitálnejšie treba 1-2 hodinky pred keksíkovaním drahému naservírovať kávu 😀