icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

lusinda1989
26. jan 2012

kto vie kde je ta @vardzikova tolko 🙂 🙂 🙂 🙂

lucecita
26. jan 2012

@kikaneu takže sa to vydarilo, supeeeeeeer 😉 zlatko, chcela som sa spýtať, ty si mala teraz nedávno problém s hlienom, že ráno bol egg a potom neskôr krémový, žeeee? lebo ja to mám teraz tak....čo si mám zaznačiť do grafu?

kikaneu
26. jan 2012

@lucecita vydarilo, chutilo 🙂 pokojne vyskúšaj 🙂 hej, ráno bol egg a poobede watery, ale zaznačila som egg 🙂 aj ty si zaznač egg....alebo počkaj ešte do večera či sa zase nezmení

adriana_13
26. jan 2012

@lusinda1989 teraz som to aj ja pisala hehe 😀

chorucka
26. jan 2012

@lusinda1989 sla na sono 😀 a isto este niekm oslavit fazulku 🙂

lucecita
26. jan 2012

@kikaneu díky, lebo ja som už mimo...vždy mávam celý deň rovnaký hlien a teraz sa mi stalo čo tebe 😀 veru vyskúšam, idem mrknúť čo si ja spravím na papanie 😀 😀 😀 😀

vardzikova
26. jan 2012

Čaute babky tak som doma 🙂 bolo vidieť iba gestačny vačok ktory mal centimeter aj niečo 😒 hm tešila som sa že uvidime fazuľku ale zatiaľ ju nieje vidno, doky mi povedal že mam prisť o dva tyždne a urobime dalšie sono lebo som mu povedala že chcem prisť skôr ako o mesiac a kedže my dvaja sme si tak trošku bližši 😀 😀 😀 😀 😀 tak jasnačka že ma objednal o dva tyždne 😀 😀 😀 😀 😀 hej baby a ešte mi povedal že dnes som 5 tyžden aj 5 den .. takže to je menej ako som si myslela lebo ja som bola v tom že som už koniec šiesteho a začiatok siedmeho 😖 ale to nevadi hlavna vec že je to tam 😀 😀 😀 TAK SOM RADA

vardzikova
26. jan 2012

@bulik30 nie nemam splnenych 270 dni ešte mi to treba platiť do septembra

kikaneu
26. jan 2012

@lucecita vidíš, sme nejak prepojené tento mesiac 🙂

lucecita
26. jan 2012

@vardzikova jupíííííííííííííííííííííík a gratulujem k potvrdeniu a k vačku 😉 😉 😉 a čo to pohlavie, už viete?

vardzikova
26. jan 2012

Hej a babky nemam foto lebo on nema tlačiaren .. no to ako nepochopim ale na buduce beriem fotoaparat a odfotim si to inak 😀 😀 😀 😀

kikaneu
26. jan 2012

@vardzikova super Kati 🙂 teším sa s tebou 🙂 hlavne, že je všetko ok 🙂

delideli
26. jan 2012

@aduska_ba : osobne nie,ale pocula som,ze je to legenda..snad v dobrom 🙂

vardzikova
26. jan 2012

@lucecita dikes mojka .. no ako to vyzera tak že to bude dievča lebo pipik nebolo vidieť 😀 😀 😀

bulik30
26. jan 2012

@vardzikova nechcem ti zle poradit , ja som mala a znama mi poradila zrusit to ka 31.1 a hned sa znova nahlasit , Skus si zavolat na socialku ci ti neporadia .Keby si mala tych 270 dni tak si v ochranej lehote ale tak neviem ako pokracovat ☹

vardzikova
26. jan 2012

@kikaneu ano ja som sa hlavne bala toho aby to nebolo nieake mimomaternicove alebo niečo ine ale je v poriadku 😀 a doky povedal že ked pridem o dva tyždne tak žeby sa nam fazuľka mala aj ukazať 😀 😀

lucecita
26. jan 2012

@kikaneu však práve a ešte povedz, že si to mala na 14DC ako ja a už sme ako dvojičky 😀 😀 😀

lucecita
26. jan 2012

@vardzikova no tak ale dohodli sme sa predsa, že bude pipíííííííííííík 😀 😀 😀 😀

kikaneu
26. jan 2012

@vardzikova tak už sa aspoň o to jedno nemusíš báť 🙂 už sa len tešiť ako o dva týždne uvidíš svoju fazuľku, určite to bude krásna fazuľka ;)

kikaneu
26. jan 2012

@lucecita fúúú, tak to už teda neviem, že ktorý DC to bolo...ale zdá sa mi, že až neskôr, asi 16DC

vardzikova
26. jan 2012

Bože baby ja som taka hladna .. idem niečo zjesť 😖

kikaneu
26. jan 2012

@vardzikova choď, choď....dobrú chuť 🙂

vardzikova
26. jan 2012

@lucecita jaaaj presne presne takže ty budeš mať pišuľu a ja pipik .. rozumiem šefe 😀

l_e_n_o_c_k_a
26. jan 2012

@vardzikova to va volaku staru mašinu ☹ ani na USB ti to nenahra?

vardzikova
26. jan 2012

@kikaneu ooo ale tie dva tyždne budu hrooozne dlha doba určite 😠

vardzikova
26. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a ieee no čo ti poviem .. ach na buduce si zoberiem svoj vlastny material fotak a odfotim

kikaneu
26. jan 2012

@vardzikova zbehne to ani sa nenazdáš, uvidíš 🙂

aduska_ba
26. jan 2012

@vardzikova super gratulujem 🙂

l_e_n_o_c_k_a
26. jan 2012

@vardzikova ☹ skoda, moj doki ma najnovsie masiny, no len mne je to momentalne na prd 😅

lucecita
26. jan 2012

@kikaneu noooo, tak nie sme v tomto rovnaká, len v tom hliene 😀 😀 😀
@vardzikova veď preto, že rozumieš, to som rada 😅 😅