Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mata_ba sme sa s mm bavili,že každé voľby by sa mali v parlamente komplet vystriedať ľudia,nech sa aj iní nabalia,nie stále tí istí...potom by tu bola aspoň nejaká spravodlivosť...čo ostatní nemajú zdravý rozum,že by nevedeli rozhodovať,podľa mňa aj lepšie,ako tí doteraz....ach,ale téma politika neprospieva otehotneniu,len to zvyšuje krvný tlak,takže radšej končím 😀 😀 😀
@annie6..lebo my si to platime uz nejake 4 roky...
@mata_ba tak tety v socialke vsade inak hovoria, ale si pozri tu, vela zien to uz tak spravilo, a nebol s vobec ziaden problem...: https://www.modrykonik.sk/forum/financie-a-rodinny-rozpocet/dobrovolne-nemocenske-poistenie/
jaaj no to je zle 😖
@gelinka75 podľa toho čo povedala krčná, tak áno...že by to mohlo prerásť do silnej migrény, pretože ma veľmi často bolieva hlava a to mám z tej nosnej prepážky...
@kikaneu ďakujem moja....veď to, že možno ju ani nestihnem 😀 😀 no uvidíme ako to dopadne...a ty si sa prečo neodrazila a nestúpla konečne?
baby dnes som bola v tehu obchode a skusala som si nohavice a spodne pradlo, parada....................
@lucecita jáj, moja veď uvidíš, predbežne sa objednaj, a keď vyjde + test, tak zrušíš objednanie ;) och, to by som aj ja rada vedela, ale už sa cítim fakt ako po ovu, ani hlienik žiaden, ani bolesti, len teplota tomu nenasvedčuje....žeby to bolo tým, že som brala ATB? lebo dnes ráno som zjedla poslednú, hurááá 🙂 uvidíme, že či sa pohne zajtra niekam 🙂

@spula22 ahoj prosimta mozem mat pocas tehu vytok..som len na zaciatku