icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

aliaxa
27. jan 2012

@spula22 ahoj prosimta mozem mat pocas tehu vytok..som len na zaciatku

vavenecka
27. jan 2012

@mata_ba sme sa s mm bavili,že každé voľby by sa mali v parlamente komplet vystriedať ľudia,nech sa aj iní nabalia,nie stále tí istí...potom by tu bola aspoň nejaká spravodlivosť...čo ostatní nemajú zdravý rozum,že by nevedeli rozhodovať,podľa mňa aj lepšie,ako tí doteraz....ach,ale téma politika neprospieva otehotneniu,len to zvyšuje krvný tlak,takže radšej končím 😀 😀 😀

mata_ba
27. jan 2012

@annie6 no akurat som volala so sestrou a ona si to zistovala a jej povedala pani zo socialky,ze taki sikovni by boli vsetci..ze vraj sa to tyka len tych,ktori v priebehu dvoch rokov este nesplnili 270 dni...tym ostavaju rovnake podmienky...

mata_ba
27. jan 2012

@annie6..lebo my si to platime uz nejake 4 roky...

mata_ba
27. jan 2012

@vavenecka tak ja sa o politike pre istotu vobec nebavim 😀 po prve tomuto cele niekolkorocnemu systemu fakt nechapem a po druhe - presne to iste si myslim aj ja 😀

annie6
27. jan 2012

@mata_ba tak tety v socialke vsade inak hovoria, ale si pozri tu, vela zien to uz tak spravilo, a nebol s vobec ziaden problem...: https://www.modrykonik.sk/forum/financie-a-rodinny-rozpocet/dobrovolne-nemocenske-poistenie/

vavenecka
27. jan 2012

@mata_ba 😀 😀 ehm,myslime radšej na naše vajká a mm bičíkovce,to je oveľa príjemnejšie,aj keď niekedy stresujúce 🙂

spula22
27. jan 2012

@aliaxa mojka mozes mat taky husty a biely vytok.ale ak mas nejaky ruzovy,alebo hnedy, tak je lepsie zavolat dokymu 🙂

aliaxa
27. jan 2012

@spula22 mala som ale to preto lebo mi robili citologiu teraz vypada byt biely

lucecita
27. jan 2012

@mata_ba pozriem dačo na nete a porozprávam sa s manželom a mamou čo mi na to povedia...ale ja tiež zvažujem asi čím skôr, aby potom nebolo neskoro...

spula22
27. jan 2012

@aliaxa ak mas husty biely vytok, tak to je jeden z priznakov tehu,mam ho aj ja ,ale ak by sa ti hocico nezdalo, tak radsej za dokym ,alebo mu zavolaj 🙂

mata_ba
27. jan 2012

@vavenecka ani nehovor 😀 ja mam teraz asi ovulku a moj drahy je ako naschval unaveny a krce ma v bruchu a neviem co vsetko...a zevraj baby sa vyhovaraju 😀 😀 ale tak hadam ho vecer ukecam 😅 😅

mata_ba
27. jan 2012

@lucecita no ved to...a aspon predides bolestiam...

vavenecka
27. jan 2012

@mata_ba ach tí chlapi,poznám to,aj ten môj mal minule výhovorku,že ho vajko bolí či čo 😀 😀 😀 strašné ... ale veď nasaď ženské zbrane a je to,my máme v tom aspoň výhodu,ale oni chudáci aké zbrane nasadia,keď my nechceme? 😀

kikaneu
27. jan 2012

@lucecita jáj, moja, tak to máš nepríjemné, ale ako mata písala, objednaj sa čím skôr, nech to máš za sebou, to zvládneš 😉

lucecita
27. jan 2012

@gelinka75 áno, už som na čakačke a čakáááááááááám 😀 😀 😀 😀
@mata_ba @kikaneu baby díky za podporu...štvrtok tam idem na kontrolu, tak by som sa s ňou dohodla na tej operácii asik...

eri28
27. jan 2012

@spula22 a ty si ho nevidela?

gelinka75
27. jan 2012

@eri28 no co robila si dalsi test? 😉

gelinka75
27. jan 2012

@lucecita to je az take, ze to treba operovat? a uz si mala davnejsie problemy s tym? 😖

kikaneu
27. jan 2012

@lucecita tak, tak 🙂 a držím palce počas čakania ;) možno tú operáciu už ani nestihneš 🙂

eri28
27. jan 2012

@gelinka75 moja nemam love

gelinka75
27. jan 2012

@mata_ba aj moj bol vcera nejaky skapaty, vonku zima tak oni ja macovia by len oddychovali 😝 😀

gelinka75
27. jan 2012

jaaj no to je zle 😖

mata_ba
27. jan 2012

@annie6 dakujeeem,si zlata 🙂

lucecita
27. jan 2012

@gelinka75 podľa toho čo povedala krčná, tak áno...že by to mohlo prerásť do silnej migrény, pretože ma veľmi často bolieva hlava a to mám z tej nosnej prepážky...
@kikaneu ďakujem moja....veď to, že možno ju ani nestihnem 😀 😀 no uvidíme ako to dopadne...a ty si sa prečo neodrazila a nestúpla konečne?

mata_ba
27. jan 2012

@vavenecka tak zase..moj tiez vie ako ma ukecat 😀 😀 ale teraz som ho isla kuk a uz hovori o vinku a peknom veceri..juj,uz nech sme doma z robotky 😅 😅 😅

eri28
27. jan 2012

baby dnes som bola v tehu obchode a skusala som si nohavice a spodne pradlo, parada....................

mata_ba
27. jan 2012

@lucecita jasne..necakaj...rychlo sa das do poriadku a bum - babatko pride k zdravej vytesenej maminke 😉

kikaneu
27. jan 2012

@lucecita jáj, moja veď uvidíš, predbežne sa objednaj, a keď vyjde + test, tak zrušíš objednanie ;) och, to by som aj ja rada vedela, ale už sa cítim fakt ako po ovu, ani hlienik žiaden, ani bolesti, len teplota tomu nenasvedčuje....žeby to bolo tým, že som brala ATB? lebo dnes ráno som zjedla poslednú, hurááá 🙂 uvidíme, že či sa pohne zajtra niekam 🙂