Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mata_ba moja ja si kupijem femibion800 u sestricky ked idem k doktorovi platim jej 13 eur aj dake centy a doktor mi zadrel ze tie vitaminy budem brat dokonca porodu potom mi ich zameni na femibion400 a este mam k tomu ten dupashon ci co to je 20 eur v cudu ked kazdy mesiac a teraz v pondelok co som tam bola si vypital 8 eur len co som mu klucku otvorila za nic asi iba preto ze mi oznamil ze budem mat babo 🙂
@vavenecka
@mata_ba
@kikaneu
@chorucka
@lucecita ďakujem dievčatá... ja už nemám starých rodičov po ocinovi, už len z maminej strany.... mala som k nim vrúcny vzťah, ako deti sme tam doslova u nich vyrastali, je mi hrozne, že mu neviem pomôcť.... a je mi ľuto aj babky, ostane úplne sama vo veľkom dome ☹
@fifitko25 to ti verim..ja som tiez mala taky uzasny vztah so starkymi s maminej strany...ale uz nemam nikoho,ani z maminej ani z tatovej strany 😢 😢 a vravim,este aj den pred svadbou mi zomrela posledna starka...to bolo hrozne..ani vyplakat som sa riadne nestihla... 😢 😢 😢
mojka drzte sa...zelam vela sil...
@fifitko25 mne dedkovia odišli náhle, jasné, že zdraví už neboli, ale u oboch to bol infarkt, babka trpela dlhšie, nemala to potvrdené, ale asi to bola rakovina pankreasu alebo také niečo......a babka, ktorú ešte mám už prekonala asi dva infarkty, ale viac-menej sa má ešte dobre, chvalabohu....chcela by som veľmi, aby ešte videla naše bábo....no uvidíme, čo z toho ešte bude

@chorucka takze bude veselo cez vikend,cooo? 😀