icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mata_ba
27. jan 2012

@chorucka takze bude veselo cez vikend,cooo? 😀

vavenecka
27. jan 2012

@fifitko25 inak tá bezmocnosť je asi najhoršia,nevedieť pomôcť blízkym ☹ prajem veľa síl

mata_ba
27. jan 2012

@vavenecka inak to je pravda... 🙂 a potom ked sa narodi - koniec sveta 😀

chorucka
27. jan 2012

@fifitko25 ja uz nemam babku a deda viem co to je aj teraz mi je do placu ked si spomeniem na nich Musite verit na zazrak

aliaxa
27. jan 2012

@mata_ba moja ja si kupijem femibion800 u sestricky ked idem k doktorovi platim jej 13 eur aj dake centy a doktor mi zadrel ze tie vitaminy budem brat dokonca porodu potom mi ich zameni na femibion400 a este mam k tomu ten dupashon ci co to je 20 eur v cudu ked kazdy mesiac a teraz v pondelok co som tam bola si vypital 8 eur len co som mu klucku otvorila za nic asi iba preto ze mi oznamil ze budem mat babo 🙂

chorucka
27. jan 2012

@mata_ba bude coro moro 😀 Uz dnes dame zahrievacie kolo 😎

lucecita
27. jan 2012

@fifitko25 Zuzanka, to mi je ľúto 😢 😢 až ma zamrazilo...veľa veľa síl prajem, držkajte sa 😉 😉 😉
@kikaneu nooo, len som zvedavá na večer 😀 😀 a konečne mám tie stehienka na zemiakoch v rúre a o chvíľku budú hotovééééé 😀
@mata_ba uvidíš na zajtrajšej teplote, možno ti ju vyznačí 😉

kikaneu
27. jan 2012

@lucecita my sme dnes mali špenátovú polievku, zemiakovú kašu s pečeným pstruhom a šalát z čínskej kapusty s kukuričkou 🙂 mňaaam

mata_ba
27. jan 2012

@aliaxa kokso..to je cele zleee...ale zase..pre zdravie babatka vsetko...ale aj tak je to o biznise..

chorucka
27. jan 2012

@aliaxa si tehu? Ako ze taku dvolezitu vec nemas uz napisane v profile hmmm 😀

vavenecka
27. jan 2012

@mata_ba to vieš,to máš takú predprípravu aby si vedela,čo ťa potom čaká v ešte väčšom množstve 😀

mata_ba
27. jan 2012

@chorucka hej,aj mne drahy konecne spomenul flasku vinka a pekny vecer 😅 😅 konecne! 😀 😀 😀

aliaxa
27. jan 2012

@mata_ba to ano kde sa len pride len peniaze zobru a musis dat ...ale ten femibion som uzivala len jeden mesiac a na druhy som otehotnela 🙂 tak mozno mi aj on dopomohol

fifitko25
27. jan 2012

@vavenecka
@mata_ba
@kikaneu
@chorucka
@lucecita ďakujem dievčatá... ja už nemám starých rodičov po ocinovi, už len z maminej strany.... mala som k nim vrúcny vzťah, ako deti sme tam doslova u nich vyrastali, je mi hrozne, že mu neviem pomôcť.... a je mi ľuto aj babky, ostane úplne sama vo veľkom dome ☹

mata_ba
27. jan 2012

@lucecita no ved som zvedava...uz by mohlo 🙂 alebo nech to pocka kolko sa da..nech este draheho vyzmykam o semienko 😀 😀 😀 😀

aliaxa
27. jan 2012

@chorucka heh som iba na zaciatku, chcela som si to tam dat len mi tam pyta termin porodu a ten neviem este

chorucka
27. jan 2012

@mata_ba ja by som si dala ties vinko ale mam ATB az do nedele ☹ Tak o to bude dlhsi kex 😀

mata_ba
27. jan 2012

@vavenecka no ja by som radsej uz teraz zacala setrit 😀

kikaneu
27. jan 2012

@fifitko25 ja už mám len jednu babku....a presne viem ako sa cítiš, ale nejdem písať moje zážitky s ich smrťou ☹ Zuzka, drž sa

mata_ba
27. jan 2012

@aliaxa no uvidim co povie tento mesiac a mozno sa dam ukecat aj na ten 🙂

kikaneu
27. jan 2012

@chorucka ja už som dojedla ATB 🙂 yes 🙂

delideli
27. jan 2012

@fifitko25 : to ma mrzi :( drzte sa, dufam,ze sa dedko z toho dostane..

mata_ba
27. jan 2012

@fifitko25 to ti verim..ja som tiez mala taky uzasny vztah so starkymi s maminej strany...ale uz nemam nikoho,ani z maminej ani z tatovej strany 😢 😢 a vravim,este aj den pred svadbou mi zomrela posledna starka...to bolo hrozne..ani vyplakat som sa riadne nestihla... 😢 😢 😢
mojka drzte sa...zelam vela sil...

chorucka
27. jan 2012

@aliaxa daj si tehotensku kalkulacku tam ti to vyrataju aspon priblizne 😀 Vies ked to sa tak dobre nato pozera ked tam svieti ze cakas babo to je taka nadej aj pre nas ostatne 🙂

mata_ba
27. jan 2012

@chorucka ved sa uz dockat neviem 😀 😀 😀 inak,moze mat vinko nejaky vplyv na otehu???

aliaxa
27. jan 2012

@mata_ba ved sa rozhodni mozno ti pomoze aj obycajna kyselina

fifitko25
27. jan 2012

@delideli toto už nie je na vyliečenie moja.... je to koniec 😖

@mata_ba to muselo byť veľmi bolestivé - deň pred svadbou... tiež ma to mrzí moja ☹
@kikaneu ocinovi rodičia tiež ochoreli, než opustili tento svet a tiež to bolo kruté... ☹

mata_ba
27. jan 2012

@aliaxa len zase bola by blbost brat to,keby sa mi to nevtrebavalo...ale tak zase hadam najdem 11 € mesacne na lieky...uvidime ci pride mrcha a podla toho sa rozhodnem..sice to by sa malo aj pocas tehu,ze?

kikaneu
27. jan 2012

@fifitko25 mne dedkovia odišli náhle, jasné, že zdraví už neboli, ale u oboch to bol infarkt, babka trpela dlhšie, nemala to potvrdené, ale asi to bola rakovina pankreasu alebo také niečo......a babka, ktorú ešte mám už prekonala asi dva infarkty, ale viac-menej sa má ešte dobre, chvalabohu....chcela by som veľmi, aby ešte videla naše bábo....no uvidíme, čo z toho ešte bude

fifitko25
27. jan 2012

@mata_ba čo sú to za kvapky o ktorých hovoríte? sú lepšie ako gynex?