icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

vavenecka
28. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a no veď som sa čudovala,že by si bola až taká akčná 😀 inak tie úpravy ma vedeli dožrať,také somariny tam chcú mať...a téma teda zaujímavá,ja som mala tému Príprava a štúdium vlastností
jednojadrových a viacjadrových komplexov Mn(II) a Mn(III) 😀 😀

l_e_n_o_c_k_a
28. jan 2012

@mel84 jasne, moze to byt tak... nechcem ta zneistovat, ale aj moj muz si myslel, ze je ok a vidis,,, ale to urcite nie je vas pripad

vavenecka
28. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a inak to je naprd,že neplodnosť nebolí...keby bolela,tak sa človek hneď začne liečiť,ale takto sa na to príde pomaly v hodine dvanástej... 😖

lucecita
28. jan 2012

@vavenecka nie, marianna bývala oproti mne v dverách...ale aj tá má sestru Luciu, ale to nie som ja...ja mám sestru Martinu...ja si veľa vecí pamätám z detstva, to boli super časy, schovky, kradnutie sliviek vzadu na veterine, skákanie gumy a podobne 😀 😀 😀
@mel84 ahaaaa, idem pozrieť...ináč, ani ja som nevedela že sú tieto stránky prepojené, a to isté je an na modrastrecha.sk...tam máš presne tento istý nick aj heslo 😉 😉 😉

l_e_n_o_c_k_a
28. jan 2012

@vavenecka no mariska sediva, ty co si studovala? jadrovu fyziku? tak vies, ja som od fachu, PC su moj zivot 😉

aduska_ba
28. jan 2012

@vardzikova v piatok idem pre dalsie vysledky od krvy a dohodnem sa v piatok som bola cca 2-3 tyzdni realne a podla gynekologov 4tt ,ale este neviem presne 🙂...juj ale moc sa tesim a ty sa mi mas ako ?🙂

aduska_ba
28. jan 2012

dobry vecer babuky co je nove?🙂 nejaka nova tehulka ,alebo ?

aduska_ba
28. jan 2012

@mel84 ahojky moja lekar mi v piatok potvrdil tehu na zaklade krvi 🙂....ale bol prekvapeny,ze mi tak skoro ukazal testik 🙂...prajem aj ja tebe skore tehu 🙂

vavenecka
28. jan 2012

@lucecita no aj som si myslela,lebo keď som na sestru pozerala,tak sa mi ako marianna nezdala 😀 neviem,či ja som to nejako vytesnila alebo čo,keďže som do PU prišla až ako 7 ročná a bola som tam nová...ja som inak PU neznášala 😀 😀 ale teraz je to také pekné mesto,farebné,už si viem predstaviť,že by som tam aj bývala,no asi sa nakoniec usadíme v PB 🙂 ozaj,ja si pamätám,ako tam bol zlatý dážď a tam sme sa v ňom hrávali...teraz by som sa tam už nenaskladala a už tam ani nie je 😠

vavenecka
28. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a nee,aplikovanú chémiu 😀 😀 aj môj mm je IT 🙂 ale niekedy skôr ja vyriešim niečo sedliackym rozumom ako on svojim IT uvažovaním 😀

lucecita
28. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a @vavenecka baby, moja téma diplomovky PRÍPRAVA A ŠTÚDIUM VLASTNOSTÍ NOVÝCH ESTEROV XYLÁNU
@mel84 kočica z teba bola a aj mangelko feši 😉 😉 😉

vavenecka
28. jan 2012

@lucecita ty si čo tiež chémiu študovala? 😀

vavenecka
28. jan 2012

@lucecita inak čím dlhšie sa na teba dívam,tým viac sa mi zdá,že si ťa fakt pamätám 😀 chcelo by to fotku z detstva 😠

l_e_n_o_c_k_a
28. jan 2012

@vavenecka neurazaj IT-ckarov, bo som jedna z nich 😝 😀
@lucecita ved to ani precitat neviem 😀

vavenecka
28. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a veď ja nie všetkých,ja sa len z mm smejem 😀 a tak on nie je úplne že vyštudovaný IT,on má mediamatiku,ale PC je jeho megaextraveľké hobby 🙂

mel84
28. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a hej, dame este tomu cas a potom sa uvidi, verim ze sa podari a drobcek pride...a Vam tiez 😉

palculienka2011
28. jan 2012

@bubacik5 ved ja som mala vcera ducha totalne ze mikroskopickeho a dneska chybalo uz len malilinko aby boli rovnake, tak uvidis zajtra, drzim palce 😉 jaaaaj tak sa tesiiiim, jedine, co ma trapi, ze ma boli raz nalavo, raz napravo a ja sa mierne desiiim, co to znamena, moja dneska teoria: kedze som minuly cyklus mala anovulacny, tak teraz vyjde jedno vajko z kazdeho vajecnika a budu dvojicky 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 no a kedze svokra je z dvojiciek a je to dedicne ob generaciu, vualaaaaa 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

l_e_n_o_c_k_a
28. jan 2012

@vavenecka no mas stastie 😀 ja sa chystam este na právo 😎

mel84
28. jan 2012

@aduska_ba jeeeeeej naozaj, tak ja som myslela ze az v pondelok ides 🙂 tak gratulka najvacsia a posli nejake bacilky 😀 😀 😀 a co aj si uz nieco videla? ci len krvicku Ti brali?

mel84
28. jan 2012

@lucecita dakujeme 😉 tak manzela mi vsetky cesky balia, tak ti poviem ze na odstrel to je 😀 ste hrozne obaja sympataci

lucecita
28. jan 2012

@vavenecka noooo, chémiu ale textilnú...čiže vlákna na kolonke na fakulte priemyselných technológii...nemám foto z detstva, iba keď som bola prťavá, a to ma poznať nebudeš....nechaj tak, možno raz si spomenieš 😉 a vaši tam ešte bývajú či nie?
@l_e_n_o_c_k_a ale ide 😀 😀 😀 ale aj ja som mala s tým problém a to som to študovala 😅

vavenecka
28. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a uff,už som sa zľakla,že mi nakoniec tortu neupečieš 😀 no cicka,keď sa ti chce...ja školu zatiaľ nechcem ani vidieť...ale možno niekedy za pár rokov zabudnem,ako to bývalo cez skúškové a ešte si nejakú urobím 😀

lucecita
28. jan 2012

@mel84 aj my ďakujeme 😉 😉 😉 ...a prečo češky? pracuje v ČR?

l_e_n_o_c_k_a
28. jan 2012

@vavenecka ale upeciem, ja sa neviem hnevat 😀 mna zobrali na pravo aj na IT, srdce mi vravelo pravo, hlava zas IT... tak som si povedala, ze to pravo skusim... ale mozno az na univerzite tretieho veku 😀 😀 😀 😀 😀 😀

vavenecka
28. jan 2012

@lucecita som aj myslela,že asi v PU si študovala 🙂 no ja som sa veľmi rada odpratala z PU,išla som do TT 🙂 hej hej,mamča aj s mužom aj bráškami stále bývajú tam 🙂 ale hrozne rýchlo tie roky utekajú,fakt veď len teraz som bola na ZŠ a už mám aj po VŠ 😀

mel84
28. jan 2012

@lucecita hej hej, zijeme v prahe 🙂 mozete dojst niekedy na vylet 😉

vavenecka
28. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a ty si taká zlatučká 😉 ja som si len na chémiu dávala,ale zobrali ma aj do Prahy,no nakoniec som kvôli frajerovi zostala na SVK...no a už je z frajera aj manžel,tak ešte že som zostala tu,ktovie ako by to dopadlo,keby som išla za hranice 😠

l_e_n_o_c_k_a
28. jan 2012

@vavenecka keby keby 😀 ja som sa s manzelom spoznala cez pokec 😀

vavenecka
28. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a jeej,tak vy ste ten šťastný prípad zoznámenia cez internet 😉

lucecita
28. jan 2012

Babyyyy, idem offf do postele...pekný večer želám a počkajte s tou 1000 na mňa do nedele, šak ja som sa prvá na ňu ozvala 😀 😀 😀 😀