Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@vavenecka veru tak, a myslim, ze nas je tu takch viac 😀 laska cez internet ako hrom... a pritom, ked som ho prvý krat stretla, uz som ho nechcela vidiet,,, a este som mu to aj povedala, ze je to nase prve aj posledne stretnutie a vidis, motyka vystretlila 😀
@mel84 ale ved ostan, dneska musi 1000 padnut 🙂 vsak Veronika 😀
@l_e_n_o_c_k_a čožee???my sme sa cez kamošku stretli,predtým sme si chvíľu sms písali...mne na mojom na začiatku vadilo,že sme mali uslintané bozky 😝 😝 ale našťastie sme sa pekne zosynchronizovali,tak potom to už bolo OK 😀
@l_e_n_o_c_k_a manzel uz huciiiiiiiiiiii, ze co tu tolko sa uchychtavam, ze uz nech idem k nemu 🙂
@l_e_n_o_c_k_a vyzerá to celkom nádejne,ešte keby tá @vardzikova prišla,tak by som o tej tisícke nepochybovala 😀 😀
@vavenecka mne sa moj vobec nepacil, vyzeral ako vrah 😅 taky neupraveny, mala som inu predstavu 😀
veru ta nasa micka cicka @vardzikova tu chyba, kasle na nas 😖
@vavenecka vinko dopite? ja som prave otvorila flasticku Bardolina, r.2010, ale volako ti mi nejde dole krkom,,, mm volal ze o 22:00 pride, tak som zvedava
@l_e_n_o_c_k_a a čo potom zmenilo tvoj názor? z vraha to na manžela dobre dotiahol 😀 😀 a čo sa vlastne chystala robiť? 🙂
@l_e_n_o_c_k_a ale houby,šak sa mi nechcelo samej fľašu otvárať,nechala som to na zajtra nech aj mm ulejem,aby bol povoľný 😠 😠
@vavenecka neviem, nejako sa mi dostal po kožu 😀 pravda je ze bol a stale je velmi mily, usluzny, cokolvek by som chcela, tak je mi to schopny zaobstarat...a tak
a co sa tyka nasej vardzikovej, snad nerobi nic, len oddychuje... zajtra jej vycistim zaludok 😀
@vavenecka ale ved si otvor, dame si taky inernetovy strng 😀 kedy pride z prace?
@l_e_n_o_c_k_a trosku sa zahram na vtierku :D aj my sme sa s priatelom spoznali cez pokec 😅 😀
@annie6 tak vitaj v klube 🙂
@l_e_n_o_c_k_a jaaaj,no dobrák od kosti,to sa ti ani nečudujem,že ťa nakoniec zlomil 😉 heh,chúďa,len jemne,až to z toho žalúdka až k fazuľke nedôjde 😀 tak o desiatej aj ty sa ideš už mm venovať? ja si asi potom kuknem ďalší diel seriáliku,čo kukávam a pôjdem búvať...micina ma dnes už o piatej zobudila 😠 to mám asi prípravu na bejbe 😀
@annie6
@l_e_n_o_c_k_a jaaaaj,vy pokecovky 😀 😀 by ste mali tomu pokecu aspoň ďakovnú pohľadnicu poslať,že vám takých chlapov zohnal 😀
@l_e_n_o_c_k_a žeby som fakt otvorila? ach ale mám len červené,a chuť mám na biele...musím ísť nakúpiť zásoby 😠 počkááj,myslím,že mám ja ružovééé...idem pre otvarák 😀 ... on je na tom záťahu s chalanmi,príde predpokladám niekedy zajtra poobede 😀
@vavenecka pochybujem ze sa dovali o 22:00, aby nebola polnoc... venovat sa mu nebudem, budem hrat urazenu... 😀
pocuj, co sa tyka miciny, aj ja mam... a je chora, moze mat macka chripku? bo strasne chrci, tecu jej sople, mala aj horucku, nechcela byt von, tak som ju dala do pinvice a odtial uz 3 den nevysla, nechce ani zrat, sa bojim aby mi nezdochla
@vavenecka mali sme pokecu poslat fakturu za svadbu, nech platia, ked nas maju na svedomi 😀 ty si sa vydavala minuly rok?
@vavenecka noooo pekne, ja som otvorila cervene, nech uz dojde mršina konecne 😀 čin čin 😀
@l_e_n_o_c_k_a jaaj,tak to máme časuuu...no už som otvorila,aj si uliala,takže cing a čin čin a na zdravie a neviem,čo sa ešte hovorí...jááj,čau 😀 😀 heh,veru,tá faktúra je dobrý nápad 😀 áno,1.10. sme mali svadbušu 🙂
čo sa micinky týka,až taký odborník nie som,našu máme len od polky októbra,ale chorá asi môže byť,neviem,či sa to volá u nej zrovna chrípka,ale asi respiračné choroby môžu mať...kdesi som čítala,že sa môže dať med,aj preventívne,len tej našej nevonia 😀 asi najlepšie by bolo k veterinárovi zabehnúť...našu máme len v byte,von sa dostane len v prepravke,keď niekam ideme 😠
@l_e_n_o_c_k_a no páni,práve som si odpila-frankovka modrá (ružová),topoľčianky,ale teda taká riadne suchá 😀 pomaly mi ústa skrivilo 😖 😀
@vavenecka aj ja mam suchô vinko, kyslô jak des,,, najradsej mam polosladke ruzove alebo sladke sampáno, to kupujeme na kartony 😀
@vavenecka uz som sa stihla aj poliat, no sikovnica som 🤐
@l_e_n_o_c_k_a jeej,to je super,sme svadobné októbrovky a nebolo by zlé mať v rovnaký mesiac aj bejby,ale nie po roku 😀 mne sa páčil dátum,lebo je odpredu aj odzadu rovnaký 🙂 a prvého máme aj výročie zoznámenia,len marca 😉 ...joj,chúďatko,to keď už nepapá,tak je veru zle...a cicušám sa môžu dávať ľudské lieky?v tomto sa zatiaľ vôbec neorientujem... 😨
@l_e_n_o_c_k_a druhý glg už nebol taký kyslý...a tie ďalšie už mňamkové 😀 čo rozlievaš??škoda vína 😀 😀
@vavenecka juuuj to by bolo fajn, a aj take stretko by nebolo do veci...
co sa tyka liekov, skusili sme, snad sme jej neuskodili... musim si kupit nejaku knihu o mackach, aby som bola v obraze

aj my ideme kukat film, tak sa dohodnime ze dneska uz ani ciarka, chcem byt aj ja na tisicke 😀 😀 😀