Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@l_e_n_o_c_k_a to nie je veru zlý nápad 😉 ja keď som niečo riešila,tak na nete v poradňách som hľadala...naša je momentálne čosi vyše dvoch týždňov po sterilke,našťastie to dobre zvládla,ale čo sa mala skľudniť trošku,tak myslím,že sa ešte viac jaší 😀
uz len 14 stran do 1000 - dnes to s @vavenecka DÁME 😀
@vavenecka aj ja som citala na nete, ale ked neviem ani co jej je, aku diagnozu napisat... pojdem ju pozriet, bo mi treba veci z pracky do susičky prehodit a zanesiem jej mliecka
@l_e_n_o_c_k_a to nebude pitím,skôr už máš prstíky vytrasené z ťukania do klávesnice 😀 si si istá mici,že to dáme? 😀
@l_e_n_o_c_k_a no veru choď ju kuk,chúďatko choré ☹ ja som tiež dnes poprala,suší sa mi na sušiaku 🙂
@vavenecka no to doufam, ze to dame, prave prisiel manzel, stihol to presne 🙂
@l_e_n_o_c_k_a vaau,tak dnes slovo dodržal 🙂 to by chcelo nejakú odmenu...nalej aj jemu,to mu bude musieť stačiť 😀
@vavenecka hned si poharik priniesol, uz chlastame obaja 😀
@l_e_n_o_c_k_a ccc,si veril,že mu naleješ 😀 😀
@vavenecka sam si nalial, bo ja hram urazenu 😀
@l_e_n_o_c_k_a to je drzosť!!! 😠 inak to čo robí,keď robí do noci aj v sobotu? 😕
@vavenecka vo vies, ja kupim za 17 € vino a on si ho drzo zoberie a naleje... je manazer v hoteli 😉
@l_e_n_o_c_k_a šak chlap,čo sa bude 😀 jaaj,tak to má teda fakt prácu od rána do noci 😒 a dá nám zľavu,keď ťa poznám? 😀 😀 (aspoň z koňa,keď nie real)
@vavenecka no bez neho by to nefungovalo 😀 teraz si lahol do virivky, zapol telku a caka ze pridem za nim... no ale nehrozi, ja mam iny program... 😀 😀 😀
@l_e_n_o_c_k_a že do vírivky...akože mladá pani,na čo čakáte? 😀 😀 no ja byť na tvojom mieste,tak dám koníku a mne pápá a už som tam namočená 😀 ale to bude asi tým,že my vírivku nemáme 😀 😠
@vavenecka no veru nie, ja sa nerada kupem, vylezkavat vo vani nehrozi, a virivka detto... ja sa najradsej sprchnem a je to... virivku chcel on, dal do nej 3000 evri tak nech sa v nej macha 😅 je unaveny, bolia ho nozky, tak ho to trochen vymasiruje a zachvilku je v posteli a zaspi ako kojenec 🙂 a bol pozriet sestru moju, mame ju u nas zagipsovanu... velmi dobre si rozumeju, tak mozno zaparkuje u nej a ako ich poznam, urcite budu hladný tak pojdu vyzrat chladnicku 😀 este ze som dnes dokupila zasoby 😀 😀 😀
@l_e_n_o_c_k_a aj ja sa len sprším,tiež nie som na vylihovanie vo vani 😀 akurát tak v bazéne sa rada vymáčam,no tiež potom neznášam to sprchovanie,vlasy umyť,vyfénovať...keby som takéto somariny nemusela po tom riešiť,tak som na plavárni aj každý deň 😠 no teda,že zaparkuje u sestry...vy si ho požičiavate? 😀 😀
@vavenecka ja ani v bazenoch, par krat som dostala mykozu, odvtedy nechodim na kupaliska... nie nevypoziciavame si ho 😀 ale oni maju dobry vztah, vedia sa porozpravat, aj porobia somariny, su ako brat a sestra... niekedy mam pocit, ze sestra si rozumie viac s nim ako so mnou 😅
@l_e_n_o_c_k_a teraz mi vykrikuju ze by si dali prazenicu s toustami, no nezabijes ich? 😅 tak im idem nieco pripravit, bo s prazdnym zaludkom sa zle zaspava 😀 a ja si dam nejaku fit tycinku, bo uz mam nadvahu 😀
@l_e_n_o_c_k_a ja som našťastie také problémy nemala (klop klop),tak bazény ešte môžem 🙂 je super,keď si tak rozumejú,lepšie ako by mal nadávať,že švagriná je taká a taká 😉 môj mm je jedináčik,takže ja nemám nikoho takého a zas bráškovia moji sú mladší oveľa,tak mm si s nimi rozumie,všetci sú závisláci na PC a hrávajú counter strike,takže sa majú o čom baviť 😀 😀
@l_e_n_o_c_k_a jeeeemine,praženicu o pol 11???tak to neviem,či po takom jedle zaspia 😀 😀 o nadváhe mi nič nehovor,ja by som mohla zhodiť zopár dosť kíl a hlavne na bruchu,ale nejako to neriešim 😀 😀
@vavenecka no hladny by nezaspali, to ich poznam... toustiky som hodila do stroja, prazenicu s 8 vajec som urobila tak sa možu naddžkať :- ja priberiem aj ked vypijem pohár vody, pri mojich 183 cm vazim 68kg a to je fakt dost 😝 😝 😝 😝
@l_e_n_o_c_k_a tak praženica sa aspoň rýchlo urobí 🙂 ty si šiši,ja mám takú váhu pri 160cm 😀 😀 ale mám aj väčšie prednosti a to brušisko moje nešťastné 😀 😀
@vavenecka ja mam prednosti aj zadnosti 😀 pred 4 rokmi som mala 52 kileciek, to som bola modelka.... 😀 😀 😀 no co, ked mi chuti papat 😀
@l_e_n_o_c_k_a aj ja som kedysi mala 55 kíl 😀 tak ale som sa pripravovala na rolu manželky a matky,a tie nemôžu byť vychudnuté na kosť 😀 😀 (moja teória aby som nedepkovala 😀 ) mehehe,ale nejde o kilá,ale o to,ako sa vie žena ukázať 🙂
@vavenecka jeeej tak by som si s tvojimi bratmi mala o com pokecat 😀... moj muz ma zas o 22 rokov starsieho brat a o 20 rokov starsiu sestru, tak,ze ma netere a synovcov v jeho veku 😀 a ja mam len sestru, mladsiu o 1 rok aj 10 mesiacov... a chysta sa vydavat, neviem sice, ci to stihnu tento rok, ale na buduci uz urcite, ma o 9 rokov starsieho snubenca, takze by bolo na case 😀
@vavenecka veru tak... mm ma lubi taku aka som, kym nebudem mat cez 100 kg nebudem riesit 😀
@l_e_n_o_c_k_a tak ani ja nie som IT analfabet 😀 ale venujem sa skôr iným veciam 😉 tak to je teda dobrý vekový rozdiel,moji sú len o 7 a 9 rokov mladší 🙂 no nech sa jej teda svadba podarí,ale nech sa neláme pred dňom D,to by sa jej ťažko išlo pred oltár 😉
@l_e_n_o_c_k_a asi tak,veď aj my ich ľúbime takých,akí sú 🙂

@vavenecka ja uz ma v sebe druhy pohar, a asi koncim, ked sa neviem ani poriadne napit 😀