icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

l_e_n_o_c_k_a
28. jan 2012

@vavenecka joooj nestras, hadam to bude OK, u nas flasa vina dopita 😀 a ty si ako na tom? mne uz len tak ocka klipkaju 😅 uz len 13 strán 😀 ozaj co ides zajtra varit? ja som vybrala z mrazaku kurca, a urobim plnku a ryzu... chcem ist aj do kostola na 11-tu bo susedovci krstia syna (ti co som im piekla tortu) tak som si vymyslela nenarocny obed,,, 😝 😅 😀

vavenecka
28. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a no ja som si uliala druhý pohár,ale len tak do polky,zaspávam z neho 😀 vidím to tak,že musíme počkať na ostatné kočky a s nimi dáme tých 1000 za chvíľku 😉 ja zajtra nevarím,včera som varila grenadír,či ešte v štvrtok večer?asi štvrtok...tak ešte je a mm tu aj tak nebude obedovať a poobede máme ísť s kamarátmi na pizzu,tak som vybavená 😀 ale čo budeme jesť v pondelok,to je otázne 😀 možno ešte nejaké prsia vytiahnem z mraziaku a večer omáčku urobím...inak plnené kurča,to mám rada a aj mm,keď sa mi nechce vyvárať,tak to je ľahké,chutné a rýchle papaníčko 😉 do kostola chcem ísť najneskôr o pol 10,bo o 11 mi idú upírske denníky 😀 😀 ale mica ma isto zobudí aj o šiestej,tak možno pôjdem aj skôr 🙂

l_e_n_o_c_k_a
28. jan 2012

@vavenecka u nas nemame kostol, chodime do 5km vzdialenej dedinky, a tam je len o jedenastej... ale aspon si mozem pospat... manzel vypadne o siedmej do prace a sestra ta uz bude vycakavat ranajky, isto bude hladna uz o siedmej, no bude musiet vydrzat.... taaaaaaaaaaak rozpustam tento mejdan, dobru noc prajem, zajtra sa tu vidime 🙂

vavenecka
28. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a jj,poznám,aj u dedka keď som bývala,tam tiež len jedna omša 🙂 oki moja,sladké sníčky,vidíme sa zajtra...papíík 😵

l_e_n_o_c_k_a
28. jan 2012

@vavenecka dobrúúúúúúúú 🙂

vavenecka
29. jan 2012

@kikaneu
@l_e_n_o_c_k_a
@lucecita
@fifitko25
@mata_ba
babyyy,vstávať a cvičiť 😀 čo drichmete,veď je nedeľa,treba variť,do kostola ísť a nie sa v posteli vyvaľovať 😀 mňa dnes naša zlatá cica mica nechala spať až do šiestej,juch 😠 aspoň skočím už na ôsmu na omšu 🙂

gelinka75
29. jan 2012

😅 bojim sa ze je to blud alebo som chora ☹ http://www.fertilityfriend.com/home/38a231 testit budem az zajtra ked dnes nepridu, na striedacku ma bolia vajecniky

red_kika
29. jan 2012

@gelinka75 uuuuh tak toto vyzera velmi slubne, aj mavas 28DC tak by som uz testla. sak ani naznak poklesu teploty 😎

eri28
29. jan 2012

@gelinka75 takze tipujem, je to tammmmmmmmmm 😉 , neboj

gelinka75
29. jan 2012

@red_kika citim furt nejaku vnutornu horucku uz viac ako tyzden, minuly mesiac prisla na 28DC ale to mi klesla teplota uz na 26DC a vtedy som bola chora, na silvestra ma skolila viroza, preto cakam, ze co bude, dnes ma este sancu prist 😀

eri28
29. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a sorry ja mam 183 cm, a 85 a nemam dost, ty si chudunkaaaaaaaaaaaaaaa, je lepsie pre baby, akurat vaha vela tiez nie je okej 😉 😉 😉 😉

red_kika
29. jan 2012

@gelinka75 ja by som to skusila. fakt nic nenaznacuje ze by si mala dostat mrchu

gelinka75
29. jan 2012

@red_kika pockam este do zajtra, ked to tam je tak to tam bude aj zajtra 😝 nechcem byt sklamana ked pride mrcha

eri28
29. jan 2012

baby inac dobre ranko, cipitam do prace 😀 😀 😀

red_kika
29. jan 2012

@gelinka75 ja som si tiez hovorila, ze pockam az kym dojde.... nevydrzala som 😎 nevedomost bola silnejsia

eri28
29. jan 2012

@gelinka75 a kedy ju necakas zajtra tu mrchu...........

gelinka75
29. jan 2012

@eri28 tak ja ju necakam uz 4 dni 😀 ale zvyknem mat rozne dlhy cyklus tak este moze prist aj dnes 😅
@red_kika no to cakanie je ubijajuce, musim sa niecim zamestnat

vardzikova
29. jan 2012

@kandee1201 mojka a načo si bola v prešove? k dokymu idem opať 10.februara a potom by som vam už konečne ukazala fazuľku ved ešte ani ja som ju nevidela .. ako si toto može dovoliť 😀 😀 😀 😀

gelinka75
29. jan 2012

@eri28 a ty co, robis novy test?

vardzikova
29. jan 2012

@anait to je kôli tomu lebo su blbci ... keby mali ty naši chlapi v hlave aspon toľko čo mi svet by bol hned krajší

gelinka75
29. jan 2012

inak sranda este aj fertility mi vypisuje, ze mam spravit test, ze mozem byt tehotna 😀 😀

vardzikova
29. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a mojka nevadi havne že ostala v jednej kope 😉 zlomeninky sa zahoja 😎

aduska_ba
29. jan 2012

@vardzikova ahoj Katka prosim ta mam jednu otazocku.Mas aj ty problem s krizami?Mna neskutocne bolia krize a v podbrusku

vardzikova
29. jan 2012

@gelinka75 čau lasko ... no ked ti to vypisuje fertility tak načo čakaš? ha? 😀 😀 😀 😀 😀

red_kika
29. jan 2012

@gelinka75 vidis, nemas na co cakat 😎

vardzikova
29. jan 2012

@lucecita a ja som sa čudovala že čo sa mi včera tak čkalo a vy ste ma tu spominali ...ccc 😀 😀 😀 😀 😀

gelinka75
29. jan 2012

@vardzikova @red_kika jaj baby rano spravim ked nepride, uz som sa napila 3 deci vody, bojim, lebo pred 3 dnami bol test negativny 😅

eri28
29. jan 2012

@gelinka75 tak na co cakas moja, ja netestujem ja cakam 😀 😀 😀 😀 , ale ten zo vcera je tam pekna bledoruzova ciarka, a ten starsi je tam ruzova, ale teka ciarka, ale su tam, tak cakammmmmmmmmmmm

A vcera som dala mojmu dude pre babo, kupila som ho davno v nadeji, ze sa zadarilo, alebo zadariiiiiiiiii, kukal ako puk, ze uz kupujem pre mimi a ked nebude, tak co s tym 😀 😀 😀 😀 😀

vardzikova
29. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a lasko nekašlem na vas len som bola s mm von s kamošmi sme sa dozvedeli že aj oni čakaju babo a to bolo uplne nečakane sme im povedali že k nam zavita bocian a oni že aj k nam 😀

vardzikova
29. jan 2012

@aduska_ba lasko križe su klasicky priznak mna nebolia vôbec len podbruško ale to už pomaličky ustupuje .. podbruško ta ešte bolieť bude neboj na tu bolesť sa neda zvyknuť ale bude lepšie uvidiš .. a inak dnes ako?