Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@gelinka75 mojka ale ty ako odbornička na slovo vzata vieš že kym mrchana neprišla tak nič nieje stratene nie? 😀 jooj už nech bude rano aby sme vedeli vysledok držim veľmi pršteky aby bol // 😉
@vardzikova krize nemusia byt citala som, ze ked bolia velmi, budu dvojicky 😀 😀 😀 😀
baby vypila som dva hrnceky kakaa a idem na treti, lebo mam pocit, ze som sa nenapila vobec 😀 😀 😀 😀
No a ako babky nova tehulka nepribudla?
inac je tomu asi tyzdem ked mam notbuk na kolenach zacne mi byt zle, a predtym som bezne pisala z pc na kolenach 😀 😀 😀 😀 , chrobaciku sa to nepaci, mimco jedno uz si rozkazuje tych par mm 😀 😀 😀
@eri28 hej ovulku som mala nacas 😀 aspon daco @vardzikova dakujem, ved kym nepride je dobre, vcera som stale mala pocit ze pride
@gelinka75 mojka čert by to vzal aby sa to konečne nepodarilo nemysliš? 😀 😀 😀 😀
@vardzikova no ved s tymi mojimi problemami by to bol fakt zazrak, modlila som sa poctivo tadeasa 😅
@gelinka75 nooo tak uvidime .. lasko držiim všetky prsti aj na nohach pre istotu 😀 a nova tehulka zo včera nepribudla žiadna?
@vardzikova nikto nic nepridaval, tak neviem, len tie co mali dusika, eri mala dusika znova, ostatne nic sa mi zda
@gelinka75 moja neviem tusim v stvrtok mam dostat to je cipi dup a ked nepride v pondelok, utorok mi spravy test doktor, asi tak, jediny, ze by moj nevydrzal, a kupil by test............
ja by som najradcej aj digitalny testla, uvidime.............
inac mrchu necakam na moje meniny..2. 2 pekny darcek 😀 😀 😀 😀 😀
a tvoje problemy a co moje, drahy taky ich je tak akurat, ze stal sa zazrak, ved som mala vyplnat umele oplodnenie............ 😉
a inac baby od decembra sa to trosku spusta z tymi tehu, pribudaju myslim, ze do august pride rad na vcetky co sme tu a zakladame nov u temu, cakame drobcekov.................
@gelinka75 no ale zajtra sto percentne pribudne uvidiš 😉
inac bolia ma krize hlavne v lavo, ked som bola mensia spadla som na lade na chrbat, do teraz je to citlive a teraz, len boliiiiiii a boli 😠 😠 😠
@gelinka75 mas pravdu niekto to uz pisal, z tym nieje sranda z tym pc, a inac potichu vitaj medzi nami aj ked tst ti to este neukazuje............
moj sa tiez vcera pytal kde je to mimi, povedala, som mu ze sa skovava, vsak to su deti nieeeeeeee, a neha ho prekvapit, nechapal.................co riesim 😉
@gelinka75 milujem vieden, krasne bohate mesto, pracovala som kusok od viedne jednu dobu...............
moj neveri, ze je tam, ale dufa, chudatko moje
a ty mrchu nedostanes medzi nami este mozem dostat aj ja, ale to bude mrcha v tehu dufam.....
zabudla som sa o tomto case idem v metre uff bezim, teda pomalickyyyy 😎 😎 😎 😎
paaaaaaaaaaa
dobré ránko prajem babulky. Práve som sa dočítala na jednej gynekologickej poradni,že tá ktorá má cyklus od 33 - 35 nemá zväčšia ovuluáciu, Taka to ma teda upokojili. super 😠

@gelinka75 tak boj moja 😀 😀 😀 😀 , ale nemas coho, niekomu meska a 5 dni a na teste ma ledva sucha, to ste tie neskor ovulovane cykli mojjjjjjjjjjjjjjjjjjaaaaaaaaaaaaaaa 😉