icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

eri28
29. jan 2012

@gelinka75 tak boj moja 😀 😀 😀 😀 , ale nemas coho, niekomu meska a 5 dni a na teste ma ledva sucha, to ste tie neskor ovulovane cykli mojjjjjjjjjjjjjjjjjjaaaaaaaaaaaaaaa 😉

vardzikova
29. jan 2012

@gelinka75 mojka ale ty ako odbornička na slovo vzata vieš že kym mrchana neprišla tak nič nieje stratene nie? 😀 jooj už nech bude rano aby sme vedeli vysledok držim veľmi pršteky aby bol // 😉

eri28
29. jan 2012

@vardzikova krize nemusia byt citala som, ze ked bolia velmi, budu dvojicky 😀 😀 😀 😀

eri28
29. jan 2012

baby vypila som dva hrnceky kakaa a idem na treti, lebo mam pocit, ze som sa nenapila vobec 😀 😀 😀 😀

vardzikova
29. jan 2012

No a ako babky nova tehulka nepribudla?

gelinka75
29. jan 2012

@eri28 ty uz mas naznak na teste tak uz mozes nieco kupovat, co dudel je len dudel 😀 😀 a kedy ides testit znova?

eri28
29. jan 2012

inac je tomu asi tyzdem ked mam notbuk na kolenach zacne mi byt zle, a predtym som bezne pisala z pc na kolenach 😀 😀 😀 😀 , chrobaciku sa to nepaci, mimco jedno uz si rozkazuje tych par mm 😀 😀 😀

gelinka75
29. jan 2012

@eri28 hej ovulku som mala nacas 😀 aspon daco @vardzikova dakujem, ved kym nepride je dobre, vcera som stale mala pocit ze pride

vardzikova
29. jan 2012

@gelinka75 mojka čert by to vzal aby sa to konečne nepodarilo nemysliš? 😀 😀 😀 😀

gelinka75
29. jan 2012

@vardzikova no ved s tymi mojimi problemami by to bol fakt zazrak, modlila som sa poctivo tadeasa 😅

vardzikova
29. jan 2012

@gelinka75 nooo tak uvidime .. lasko držiim všetky prsti aj na nohach pre istotu 😀 a nova tehulka zo včera nepribudla žiadna?

gelinka75
29. jan 2012

@vardzikova nikto nic nepridaval, tak neviem, len tie co mali dusika, eri mala dusika znova, ostatne nic sa mi zda

eri28
29. jan 2012

@gelinka75 moja neviem tusim v stvrtok mam dostat to je cipi dup a ked nepride v pondelok, utorok mi spravy test doktor, asi tak, jediny, ze by moj nevydrzal, a kupil by test............
ja by som najradcej aj digitalny testla, uvidime.............
inac mrchu necakam na moje meniny..2. 2 pekny darcek 😀 😀 😀 😀 😀
a tvoje problemy a co moje, drahy taky ich je tak akurat, ze stal sa zazrak, ved som mala vyplnat umele oplodnenie............ 😉

eri28
29. jan 2012

a inac baby od decembra sa to trosku spusta z tymi tehu, pribudaju myslim, ze do august pride rad na vcetky co sme tu a zakladame nov u temu, cakame drobcekov.................

vardzikova
29. jan 2012

@gelinka75 no ale zajtra sto percentne pribudne uvidiš 😉

gelinka75
29. jan 2012

@eri28 uvidis bude to silniet, ten pc si nedavaj na kolena, lebo z baterky vyzaruje nieco co neni dobre pre babo, aby si neublizila 😉 a radsej sa aj v praci setri

eri28
29. jan 2012

inac bolia ma krize hlavne v lavo, ked som bola mensia spadla som na lade na chrbat, do teraz je to citlive a teraz, len boliiiiiii a boli 😠 😠 😠

eri28
29. jan 2012

@gelinka75 mas pravdu niekto to uz pisal, z tym nieje sranda z tym pc, a inac potichu vitaj medzi nami aj ked tst ti to este neukazuje............
moj sa tiez vcera pytal kde je to mimi, povedala, som mu ze sa skovava, vsak to su deti nieeeeeeee, a neha ho prekvapit, nechapal.................co riesim 😉

eri28
29. jan 2012

@gelinka75 a v praci mi davaju menej izieb na uklid, baby ale aj tych malo stiham len tak tak, niekedy, a som rada, ze mi nechuti fajcit, lebo jednu dobu som zacala, ked som nebola a teraz nastasie uz tyzden smrdiiiiiiiiii cigaretky 😎 😎 😎

gelinka75
29. jan 2012

@eri28 xixi diky, ale ja este mozem dostat mrchu a nic 😀 a ten tvoj sa tesi na babo? 🙂 budes mat take cokoladove, moja byvala kolegyna ma dcerku tiez cokoladovu, oni sa vzali a byvaju vo viedni

eri28
29. jan 2012

@gelinka75 milujem vieden, krasne bohate mesto, pracovala som kusok od viedne jednu dobu...............
moj neveri, ze je tam, ale dufa, chudatko moje
a ty mrchu nedostanes medzi nami este mozem dostat aj ja, ale to bude mrcha v tehu dufam.....
zabudla som sa o tomto case idem v metre uff bezim, teda pomalickyyyy 😎 😎 😎 😎
paaaaaaaaaaa

gelinka75
29. jan 2012

@eri28 aj ja mam rada vieden, isty cas som tam casto chodila sluzobne 🙂

anlady
autor
29. jan 2012

dobré ránko prajem babulky. Práve som sa dočítala na jednej gynekologickej poradni,že tá ktorá má cyklus od 33 - 35 nemá zväčšia ovuluáciu, Taka to ma teda upokojili. super 😠

fifitko25
29. jan 2012

@vavenecka dobre ráno 😉 ja uz som sa aj vrátila z kostola 🙂 ranne vtaca a To som bola Včera večer 3 hodiny lyžovať 😀

gelinka75
29. jan 2012

@anlady to je aka blbost prosim ta? 😀 ved staci kuknut tu v databaze grafov a vela zien ma ovulku aj nad 20DC a to vychadza na dlzku cyklu ako pises, ak neskor mavaju ovu

anlady
autor
29. jan 2012

@gelinka75 fakt? ☹

fifitko25
29. jan 2012

@gelinka75 ahoj moja, veľmi Ti držím palce aby boli // vyzera to nadejne 😉

gelinka75
29. jan 2012

@fifitko25 dakujem, uvidime rano, ked dovtedy nic 😝 idem varit lebo dnes sa len ulievam 😠

red_kika
29. jan 2012

@gelinka75 kks ty mas fakt pevnu volu - ze respekt 😎

gelinka75
29. jan 2012

@red_kika no ved vies, stve ma to, ale bojim ze bude negativny a ze si nieco nahovaram, tak furt cakam ze pride, lebo nechcem tomu verit, zeby neprisla, neboj mam rovnake stavy ako vy vsetky 😀 😀