Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
koceny je normalne sice zaciname iba siedmy mesiac snazenia, teraz mam mrchu a volala som s doktorkou a pytala som sa na hormonalny profil a folikulometriu ci mi nemoze spravit a ona na to ze mam pockat este kym to nebude rok snazenia, ze do roka je to normalne a ze az po roku snazenia mi urobi aj tieto a aj ine vysetrenia. je to podla \vas normalne???? pritom je sukromna cize keby jej slo o prachy tak ma hned objedna:(
no tak spravila som test a tam velke nic, takze mrcha len natahuje ci co 😠 😝
@zuzanka9999 tak to je ozaj divné... mne doki urobil meranie hneď , keď som ho poprosila o to, aby sme sa pozreli na to, prečo nemôžem otehotnieť, vtedy sme sa snažili 6 mesiacov.... 😕 a tiež chodím do súkromnej ambulancie....
baby len taka otazocka - ako casto sa partnerom snazite? nieje vzhladom na "kvalitu" lepsie kazdy druhy den a nie kazdy?
@vardzikova bola som v PO odniest mojeho po auto a taaaak ma srdce bolelo ze som ani do moebelixu nesla 😒
@fifitko25 neviem co si mam o tom mysliet chodim k nej od 17- tych a fakt tomu nerozumiem preco maju taky pristup. :((((teraz mam ako cakat do augusta ako fakt fasa.
@zuzanka9999 tak podla mna zalezi aj od veku... v 25tich asi z toho este nechce robit velku vedu...ale to len tak hadam...
@kikaneu ani ja neriskujem, mm aj chcel, že sa večer pôjdeme prejsť, ale ja som v tomto zásadová a proste nejdem! 🙂 neviem, prečo som nemohla spať, mamina mi povedala, že to môže byť tými ATB čo sa už mesiac dopujem...lebo predtým som spávala dobre, len sem tam na niektorý spln som nespala...
@gelinka75 nebooooooj, vydrž, kúpiš test a ono to tam bude 😅
@vavenecka tak uz som tu, fajn, ze ste na mna pockali 😀 😉
@l_e_n_o_c_k_a no vidíš,aké sme ohľaduplné 😀 a ako bolo,nejaké ponaučenie si nám nedoniesla? 😉
@vavenecka bolo fajn... aj mi slzy vyhrkli ☹
@l_e_n_o_c_k_a a z čoho moja? 😨
@vavenecka no z coho asi, ze oni uz maju a my nie 🤐

@chorucka ja kuchtím, tak nemôžem písať 😀 😀 😀 tej tisícky sa dnes dožijeme a bude aj viac stránok, nebooooj a keď nie, založíme novú tému PRVOSNAŽILKY - PRÍBEH DRUHÝ 😅 😅 😅 😅 😅