icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

lucecita
29. jan 2012

@chorucka ja kuchtím, tak nemôžem písať 😀 😀 😀 tej tisícky sa dnes dožijeme a bude aj viac stránok, nebooooj a keď nie, založíme novú tému PRVOSNAŽILKY - PRÍBEH DRUHÝ 😅 😅 😅 😅 😅

zuzanka9999
29. jan 2012

koceny je normalne sice zaciname iba siedmy mesiac snazenia, teraz mam mrchu a volala som s doktorkou a pytala som sa na hormonalny profil a folikulometriu ci mi nemoze spravit a ona na to ze mam pockat este kym to nebude rok snazenia, ze do roka je to normalne a ze az po roku snazenia mi urobi aj tieto a aj ine vysetrenia. je to podla \vas normalne???? pritom je sukromna cize keby jej slo o prachy tak ma hned objedna:(

lucecita
29. jan 2012

@kikaneu počuj, a to kontrola môže prísť aj hocikedy cez víkend? ako, ja som stále doma, idem len k lekárovi a od neho sa stavím u našich a cestou v potravinách a to je všetko...ináč von nechodím....
@azzura cicka micka, ty kde si? 😕 😕 😕

gelinka75
29. jan 2012

no tak spravila som test a tam velke nic, takze mrcha len natahuje ci co 😠 😝

fifitko25
29. jan 2012

@zuzanka9999 tak to je ozaj divné... mne doki urobil meranie hneď , keď som ho poprosila o to, aby sme sa pozreli na to, prečo nemôžem otehotnieť, vtedy sme sa snažili 6 mesiacov.... 😕 a tiež chodím do súkromnej ambulancie....

kikaneu
29. jan 2012

@lucecita no hocikedy môžu prísť.....a keď si bola u doktora, tak v pohode 🙂 keby bola kontrola, tak doktor ti potvrdí, že si tam bola a hotovo 🙂

fifitko25
29. jan 2012

@gelinka75 vardzikova tiež nemala nič v deň mrchy až po týždni meškania 😉 takže ešte nie je nič stratené 🙂 a spula22 tiež až na 39 DC 🙂

kikaneu
29. jan 2012

@gelinka75 moja, to nemôže byť pravda ☹ .....nepila si veľa? veď taký graf si ešte nemala.....to bude chybný test

gelinka75
29. jan 2012

@kikaneu no sak uz som vypila aj liter vody a mrcha stale nikde, budem musiet pockat na nu, nemam uz ani testy tak az ked kupim 😀

kikaneu
29. jan 2012

@gelinka75 ja nechcem, aby ti prišla.....akurát s manželom riešime našu "menšinu", že rodia ako na páse a my nič

gelinka75
29. jan 2012

@fifitko25 tak uvidime este, kym nepride je to ok 😀

amexa
29. jan 2012

baby len taka otazocka - ako casto sa partnerom snazite? nieje vzhladom na "kvalitu" lepsie kazdy druhy den a nie kazdy?

lucecita
29. jan 2012

@gelinka75 mojka, to bude tým, že si pila...ono to tam predsa s takým krásnym grafom musí byť 😠 😠 😠 ten test bol určito po záruke, ináč si to neviem vysvetliť 😀
@kikaneu to jasné, nech sa aj do záznamu mrknú...a ty si už mala niekedy počas PN kontrolu?

kikaneu
29. jan 2012

@amexa my sa snažíme ako sa nám chce 🙂 niekedy každý deň, niekedy každý druhý alebo až každý tretí...ale zatiaľ nič 🙂

kikaneu
29. jan 2012

@lucecita nie, ešte som nemala....ale nerisknem, že by som nebola doma 🙂 a ty prečo si zas nemohla spať?

amexa
29. jan 2012

@kikaneu no ved jasne 🙂 ked sa nechce tak sa nechce :D

gelinka75
29. jan 2012

@lucecita no vidis ja musim byt vo vsetkom vynimka aj s takym grafom sa da nebyt tehu 😀 😝

fifitko25
29. jan 2012

@amexa my sme sa snažili počas plodných dní každý deň, ale asi to nie je dobré, tak teraz ideme na každý druhý 😀

kandee1201
29. jan 2012

@vardzikova bola som v PO odniest mojeho po auto a taaaak ma srdce bolelo ze som ani do moebelixu nesla 😒

amexa
29. jan 2012

@fifitko25 hejhej take nieco som mala na mysli...

zuzanka9999
29. jan 2012

@fifitko25 neviem co si mam o tom mysliet chodim k nej od 17- tych a fakt tomu nerozumiem preco maju taky pristup. :((((teraz mam ako cakat do augusta ako fakt fasa.

amexa
29. jan 2012

@zuzanka9999 tak podla mna zalezi aj od veku... v 25tich asi z toho este nechce robit velku vedu...ale to len tak hadam...

lucecita
29. jan 2012

@kikaneu ani ja neriskujem, mm aj chcel, že sa večer pôjdeme prejsť, ale ja som v tomto zásadová a proste nejdem! 🙂 neviem, prečo som nemohla spať, mamina mi povedala, že to môže byť tými ATB čo sa už mesiac dopujem...lebo predtým som spávala dobre, len sem tam na niektorý spln som nespala...
@gelinka75 nebooooooj, vydrž, kúpiš test a ono to tam bude 😅

l_e_n_o_c_k_a
29. jan 2012

@vavenecka tak uz som tu, fajn, ze ste na mna pockali 😀 😉

vavenecka
29. jan 2012

@mata_ba dobréé 😀

vavenecka
29. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a no vidíš,aké sme ohľaduplné 😀 a ako bolo,nejaké ponaučenie si nám nedoniesla? 😉

vavenecka
29. jan 2012

@kikaneu normálne som rozmýšľala,že k čomu je tá správa 😀 ale už mi docvaklo 😠 no kontrola je vychcaná,to je jasné...ale veď len pekne oddychuj,spinkaj,lepšie ako by si sa mala nudiť 😉

l_e_n_o_c_k_a
29. jan 2012

@vavenecka bolo fajn... aj mi slzy vyhrkli ☹

vavenecka
29. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a a z čoho moja? 😨

l_e_n_o_c_k_a
29. jan 2012

@vavenecka no z coho asi, ze oni uz maju a my nie 🤐