icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

lucecita
29. jan 2012

@kikaneu kiežby si mala pravdu, ale pochybujem...aj takto skoro by to bolo? ale zasa na druhej strane, ten graf mi nejak skáče, takže kľudne môžem byť 7DPO a to by už bolo reálnejšie...ale nechcem na to radšej myslieť, lebo zas a znova budem sklamaná 😠

merry_v
29. jan 2012

@kikaneu
robila som si mamatest, 21 DPO

merry_v
29. jan 2012

@kikaneu
a včera ma príšerne bolelo ľavé vajko, tak asi už odišlo ...

kikaneu
29. jan 2012

@lucecita tak nemysli.....skús na niečo iné myslieť...čo robíte s manželom? môj pozerá nejaký vojnový film, ja som akurát pozerala, že aký bol jedálny lístok minulý týždeň v škole, ale nič extra také 🙂 a na ďalší ešte nie je 🙂

kikaneu
29. jan 2012

@merry_v fúha, na tvojom mieste by som išla k doktorovi....veď to ti už mrcha mešká, nie? či aké mávaš cykly?

merry_v
29. jan 2012

@kikaneu
pošli mi niejaký jedálniček, nemáte v škole už na ďalši týždeň? aby som mala inšpiraáciu čo variť 😖

merry_v
29. jan 2012

@kikaneu
veď to mešká mi vždy, potvora hnusná! a vidiš test vyšiel nega- ..som sklamana 🙄

merry_v
29. jan 2012

@kikaneu
to DPO rátaš od kedy?????? od žačiatku mrchy?

kikaneu
29. jan 2012

@merry_v pošlem ti minulotýždňový....tu je link: http://zsjarabina.edupage.sk/menu/?posun=-1

lucecita
29. jan 2012

@kikaneu nejdem myslieť...sme každý na svojom noťase a surfujeme na nete a ja pri tom kukám telku..na nove je film, ktorý som už x-krát videla, ale mám to len ako kulisu...musím sa fakt niečim zamestnať, lebo sa zbláznim 😀 😀

kikaneu
29. jan 2012

@merry_v moja DC je deň cyklu, to sa počíta od prvého dňa mrchy, DPO je deň po ovulácii, to sa počíta od 1.ho dňa po ovulácii....a ak si 21 DC, tak to je na test ešte skoro....tak mi povedz, kedy si mala poslednú mrchu a ak vieš, aj kedy bola ovu...hm?

merry_v
29. jan 2012

@kikaneu
supeer, budem sa inšpirovať 🙂

kikaneu
29. jan 2012

@lucecita ja som tiež na notebooku a pozerám kadečo...ale idem asi robiť prípravy na hodiny, lebo sa začínam nudiť....a musím ísť z obývačky preč, lebo mi bude v hlave strieľať do zajtra....tak poď niečo robiť, ale neviem čo

merry_v
29. jan 2012

@kikaneu
posledná mrcha začala 11.01.2012 trvala 5 dní, takže 15.01.2012 skončila, a ovulku som podľa bolesti pobadala 24.1.2012

fifitko25
29. jan 2012

@lucecita dnes 12 DC

merry_v
29. jan 2012

@kikaneu
a včera som mala znovu tie bolesti, takže bolo 28.01:12 neviem čo majú znamenať tie bolesti???? ☹ urobila som si test, lebo podla tehu kalkulacky, ak by to vyslo, mala by som byt v 2 tt, ale testy vysli nega ...

kikaneu
29. jan 2012

@merry_v lenže tehotenstvo začína po ovulácii, ty si po nej dnes 5 dní, to je neskutočne skoro na tehotenský test....a tie tehotenské kalkulačky počítajú tehotenstvo tak ako doktori, teda od poslednej menštruácie, preto ti vyšlo, že by si bola v 2tt....takže pokoj

merry_v
29. jan 2012

@kikaneu
však....a kedy presnee si mam spravit test??? cca za tyzden????

kikaneu
29. jan 2012

@merry_v skôr ako 12 dní po ovulácii by som nerobila, takže najskôr tak 5.2. (to je asi o týždeň, ak dobre rátam)

lucecita
29. jan 2012

@kikaneu idem si skúsiť ľahnúť a dospať túto noc...neskôr napíšem... 😉

kikaneu
29. jan 2012

@lucecita skús, skús, netráp zbytočne tvoje telo 😉

fifitko25
29. jan 2012

@merry_v najlepšie je robiť si test v deň očakávanej mrchy, prípadne ak deň-dva mešká 😉

kikaneu
29. jan 2012

jááj, dievčatá, ešte jeden 🙂)
Po dvacec rokoch še vybere Vinnetou za Rybanu. Šedňe na koňa Hatatitlua ľeci do Ľipan dze Rybana byva v bytovke na trecim štoku. Odstaví Hatatitlu pod oblakami a hutori mu:- Tu šumňe stoj!! Bo kedz še zjavi Rybanin muž, vyskočim z oblaka rovno na tebe a ľecime het... Vinnetou vyľeci indiánskym krokom na treci štok, otvorí mu Rybana a... starhňe še prudke indiánske ľubeňe...
Naraz zazvoni brinek..- To budze isce mužl!!! Ucekaj Vinnetu, ucekaj!!! hutori Rybana..Vinetou nacahňe svojo mokasíny a vyskoči z oblaka...
Rybana idze otvoric dzvere a tam stoji Hatatitla a hutori ľudskym hlasom:- Povedz načelnikovi, že vonka pada dižč, ta že ho počekam v kočikarňi...

l_e_n_o_c_k_a
29. jan 2012

@vardzikova
@kikaneu
@vavenecka
@fifitko25 babule, pozdravujem z JASNEJ, je tu nadherne a koooopec ludi... cakajte na mna s tou 1000 😀 😀 😀 😀

kikaneu
29. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a krááása...neboj, je nás tu len zopár, počkáme...ja nikam nejdem, nafotím vám aspoň výhľady z okien ;)

fifitko25
29. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a vyzerá to tam úžasne, slintáááááááááám 😝 😀

kikaneu
29. jan 2012

tak ja vám ukážem naše výhľady z okien 🙂 aj naša havka tam je na posledných dvoch 🙂

fifitko25
29. jan 2012

@kikaneu jeeeeeeeeeeej koľko máte snehu 😀 😀 u našich je to však oveľa viac 😀 inak krásne prostredie 😵

kikaneu
29. jan 2012

@fifitko25 veľa máme, veľa 🙂 a vaši kde bývajú? na Orave? 🙂 no, nádherne tu je v každom ročnom období 🙂

fifitko25
29. jan 2012

@kikaneu Malá Fatra - Terchová 😀