Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@carie32 aj my od augusta a vobec nič.. :( :( Už je manžel objednany na spermiogram... tak uvidime..
dievčatá, idem ja kukať Winetoua, to je môj obľúbenec 😀 vidím, že to tu asi stihnete zapísať do 1000, kým tu ešte dnes zavítam, tak dúfam, že nám potom tému nezamknú 😉
@annie6 stastny psik 🙂 aj nam by trebalo ist s nasim
mam zvisenu teplotu a celee telicko ma boli taky pocit ako pri chripke :( dala som si polovicku paralenu :(...nechcem fazulke poskodit preto sa pytam ☹
ahojte kocky co nove???
@lusinda1989 mojka hrozne sa citim :(....zvisenu teplotku mam a cele telo ma boli ako pri chripke :( a ty ako sa mi mas?
caute baby dnes ma nasrai v robote, kuaaaa. cely cas som myslela ako pridem domov a napisem vam 😉
ta moja sefka, ze pracujem pomaly, neda mi dalsiu zmluvu, tato mi konci koncom februara, akurat na mne si vybila zlost, skoro som sa rozplakala, tak som sa nastvala, ze som spravila, vsetko a rychlo, krava..............
dufam ze chrobaciku som neublizila, moje male kuriatko ☹
potom sa zacala usmievat neskor sa ukludnila 😉
@aduska_ba joooj mojka to mi je luto ja som v pohodice sice trocha sopel ale ten mam uz dlho... pomahaju mi dlhe prechadzky so psom v ramci otuzovania 🙂 akurat mi acne perne obdobie lebo musime prehodit svadbu a termin mame 5.5. o okrem zajednania terminu a saly na obrad nemame nic 🙂 🙂 🙂 ale kedze nepojde o klasicku svadbu tak to bude v pohode .... 🙂 fazulka poslucha?
@lusinda1989 my planujeme svadbu az ,ked miminko bude mat 2 roky 🙂....fazulka poslucha,ale telo neposlucha vsetko mi smrdi a jedlo ani nevravim ☹
@aduska_ba ja som chcel svadbu pred babom mala byt v auguste ale hold babo nam zmenilo termin 🙂 🙂 lebo ja si myslim ze ked nie teraz tak potom uz nikdy.... po prvom pride druhe (nechceme mat velke rozdiely medzi detmi) potom sa stale najde nieco ine a na svadbu potom nebude cas a jedneho dna sa ta deti opytaju preco sa volate inak ako ocko... no a tak sme sa dohodli ze ju dame skor a malinku 🙂 a budeme to mat z krku 🙂 akurat teraz mi pride drahy zial len na jeden den tak ideme na svadobny velthr vyberat obrucky a vybavit si povolenie na sobas 🙂 tak sa tesim 🙂
@aduska_ba a co sa tyka jedla nemam problem len zo surovej cibule a cesnaku ma pali zaha... 🙂 inak keby ma neboleli prsia a sem tam podbrusko ani neviem niekedy ze som tehotna 🙂
@lusinda1989 jej ty sa mas
Zdaaaar babky, som vitaz nad chripkou takže hor sa na prefuky 😀 😀
@aduska_ba neboj pred dvoma tyzdnami bolo aj mne na prd mozno to prejde aj teba 🙂
@azzura jeeej cicaaa tesime sa budeme na teba myslieeet 🙂 🙂 🙂
@lusinda1989 ja meno chcem dat priatelove no uvidime zatial to neriesim 🙂....ja odporucam firmu bisaku a sidlia v brne http://www.snubni-prsteny.cz/ krasne prstene a aj ceny dobre
@lusinda1989 ahojko, dakujem, zajtra este idem anesteziologicke a utorok nastupujem. A ty ako??
@aduska_ba no sak my uvidme este mozno tam budu aj tito na tom salone uvidime 🙂
@azzura ale da sa mojko len tak pomalicky to ide akosi 🙂 no uz t vidim ze tento tyzden mi ubehne ako voda a potom ten dalsi idem opat k dr tak len vikend tak pomaly u mna ide kedze som sama doma 🙂 dokedy si ta tam nechaju?

@l_e_n_o_c_k_a och táto moderná doba 😀 tam sa lyžuj a nie na koňovi stále byť 😀 my už sme si splnili manželské povinnosti,tak som sa tu zas zjavila 😠