icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

azzura
29. jan 2012

@gelinka75
@lucecita
@fifitko25
@kikaneu cau, som sa neprepadla pod zem, iba ma poriadne skolila chripka ale vyhrala som nad nou 🙂. Baby co mate nove?

azzura
29. jan 2012

@mattuliatko30 ahojko, no super že teplota poskocila 😉

azzura
29. jan 2012

@chorucka neflakam, ale poctivo som ležala a potila sa a sama 😀 😀 😀

azzura
29. jan 2012

@spula22 ahojko, uz je mi ok, možem ist pod nož 🙂 🙂

spula22
29. jan 2012

@azzura jaj no micka to som rada 🙂 aspon budes trocha blizsie k malej fazulocke 🙂

azzura
29. jan 2012

@lusinda1989 hmm, no ked si sama doma, tak sa musis nudit, ale vsak raz dva je tu september 🙂. Neviem dokedy tam bude, dufam, že v piatok ma pustia.

azzura
29. jan 2012

@spula22 🙂 dufam 🙂. Sa mate dobre??

lucecita
29. jan 2012

@azzura vitaj medzi nami snažilkami konečne 😀 😀 😀 a gratulujem k výhre, som na teba hrdá 😉 😉

spula22
29. jan 2012

@azzura aj celkom ano, len ma chalani nakazili a mam nadchu ako svet ☹. ale v stredu idem do prace -uz ma doktorka poslala do prace, tak super a ja som vcera ochorela, tak dufam, ze sa vyliecim do stredy 🙂

anlady
autor
29. jan 2012

@fifitko25 máš skúsenosti?

azzura
29. jan 2012

@lucecita 😀 😀 dakuje. Som vedela že to musim vyležat a vypotit, sefke sa to moc nepacilo, lebo som mala mat dovcu až od utorka a vsetci mi vraveli aby som to zrusila, že nemam sancu vyzdraviet, ale som si povedla že to aspon skusim. Neviem, ci by som si isla znovu vybavovat dalsi termin zakroku 😒 . A co ty, v akej faze snazenia si 😉

kikaneu
29. jan 2012

@azzura no čaaau, som myslela, že vedieš vojnu s chrípkou 🙂 som rada, že si zvíťazila, držím palce na stredu 🙂 a čo nové? tak u mňa už bola ovu, tak som s @lucecita na čakačke 🙂
pozri graf ak chceš, čudný prečudný 🙂 http://www.fertilityfriend.com/home/389913

azzura
29. jan 2012

@spula22 tearz je chripkove obdobie, ale ty si musis davat pozor na seba a babetko, tak pekne lezkaj a pokial nebude dobre tak nechod do prace 😉

azzura
29. jan 2012

@kikaneu cauko, jasne viedla som vojnu a zvitazila som, aspon v jednej 🙂 . Graf, mas faj....aj tak dolezite teploty su na konci cyklu, takže este nestresuj 😎

spula22
29. jan 2012

@azzura jasne davam na nas velky pozor 🙂 aspon ze nemam teplotku 🙂 a moj mm sa o mna super stara-vari mi cajicky a nosi mi ovocie a tak 🙂 akurat mi krajaj ananas 🙂. ved pokial budem na figu, tak do prace ma nik nedostane 🙂

kikaneu
29. jan 2012

@azzura nestresujem, len ovu sa mi nejak posúva na neskôr a neskôr, aspoň podľa FF, no ja si myslím, že nebola 19 DC ale 17DC 🙂 ale viem, že je to viac-menej jedno, hlavne, že bola 🙂

fifitko25
29. jan 2012

@anlady s pregnylom Áno, pichli mi ho posledné dva cykly

fifitko25
29. jan 2012

@azzura vitaj a som rada že Ti je lepšie 😉

l_e_n_o_c_k_a
29. jan 2012

@vavenecka
@fifitko25
@kikaneu taaaak uz som domka, cela, zdravá a živá 😀 strasne fukal vietor, lica mam vystipane do krásy... 😀 este som sa cestou stavila kupit večeru v Mekáči 😀 a uz sa venujem iba vam,,, a fajn, ze ste na mna pockali 😀 🙂 😝

azzura
29. jan 2012

@gelinka75 co to citam, že ty budes tehu?????????? som daco zmeskala,a že by fakt existovali zazraky 🙂 🙂

kikaneu
29. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a no chvalabohu, že si celá 🙂 vitaj späť 🙂

azzura
29. jan 2012

@spula22 úžasny manžel🙂 super, tak sa pekne liec 😉

gelinka75
29. jan 2012

@azzura no zatial nie, test bol negativny, to baby vymysleli 😀 som rada, ze ti je uz lepsie, kedy ides do nemocky?

azzura
29. jan 2012

@kikaneu presne tak, je jedno kedy bola hlavne že ste ju stihli 😀 😀 vsak uvidis co z toho, drzim palce 😉

azzura
29. jan 2012

@fifitko25 dik, je mi lepsie a omnoho, zajtra nemusim hrat u anesteziologicky zdravu, tak ako vo stvrtok na internom 😀 😀

l_e_n_o_c_k_a
29. jan 2012

@kikaneu vitááám 😀

azzura
29. jan 2012

@gelinka75 ti meska???ci??? zajtra este idem anesteziologicke so vsetkymi vysledkami a v utorok mam prijem a v stredu ma robia

mel84
29. jan 2012

Ahojte babenky,tak som si na tri hodky schrupla, uz som sa zlakla ze som prepasla 1000cku🙂 tesiiim ze ste pockali🙂

azzura
29. jan 2012
kikaneu
29. jan 2012

@azzura vďaka 🙂