icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

vavenecka
29. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a och táto moderná doba 😀 tam sa lyžuj a nie na koňovi stále byť 😀 my už sme si splnili manželské povinnosti,tak som sa tu zas zjavila 😠

kikaneu
29. jan 2012

@fifitko25 tak nezávidím ešte viac snehu 🙂 ale keď som bola malá, tak sme mávali ešte viac, vtedy som sa z neho aj viac tešila ;)

fifitko25
29. jan 2012

@vavenecka hehe, prišiel celý nažhavený či ako? 😀 😀

fifitko25
29. jan 2012

@kikaneu je to úžasné - všetko krásne biele a primrznuté, akurát si ocino necíti ruky od toľkého odhadzovania 😠 ☹

mojebabo18
29. jan 2012

@carie32 aj my od augusta a vobec nič.. :( :( Už je manžel objednany na spermiogram... tak uvidime..

fifitko25
29. jan 2012

dievčatá, idem ja kukať Winetoua, to je môj obľúbenec 😀 vidím, že to tu asi stihnete zapísať do 1000, kým tu ešte dnes zavítam, tak dúfam, že nám potom tému nezamknú 😉

kikaneu
29. jan 2012

@fifitko25 veď toto...a o chvíľu ho nebude ani kam hádzať, ak ešte bude snežiť.....tak príjemný zážitok 🙂

vavenecka
29. jan 2012

@fifitko25 no neviem,asi 😀 ale šak sme tááák dlllho nič,že už bolo načase 😀 ešteže nám tá maca a femigard príde,až nám zdvihne libido 😠

annie6
29. jan 2012

aj my už po prechádzke :D

aduska_ba
29. jan 2012

@aliaxa mojka ja sa tak tiez citim strasne...ako pred chripkou :(.....babulky ake lieky moze brat pri zvisenej teplote ? :(

kandee1201
29. jan 2012

@annie6 stastny psik 🙂 aj nam by trebalo ist s nasim

aliaxa
29. jan 2012

@aduska_ba ty si na tom este horsie veru ale neviem ake lieky sa mozu to najlepsie s doktorom pokecat

spula22
29. jan 2012

@aduska_ba mojka aj ja som na tom nafigu -a lieky len nejaky paralen, panadol a inak nic.kvapky do nosa mozes .

aduska_ba
29. jan 2012

mam zvisenu teplotu a celee telicko ma boli taky pocit ako pri chripke :( dala som si polovicku paralenu :(...nechcem fazulke poskodit preto sa pytam ☹

lusinda1989
29. jan 2012

ahojte kocky co nove???

eri28
29. jan 2012

@vavenecka mne nastastie sadlo mnan kakao,,,,,,,,,,,,,,,,

aduska_ba
29. jan 2012

@lusinda1989 mojka hrozne sa citim :(....zvisenu teplotku mam a cele telo ma boli ako pri chripke :( a ty ako sa mi mas?

eri28
29. jan 2012

caute baby dnes ma nasrai v robote, kuaaaa. cely cas som myslela ako pridem domov a napisem vam 😉

ta moja sefka, ze pracujem pomaly, neda mi dalsiu zmluvu, tato mi konci koncom februara, akurat na mne si vybila zlost, skoro som sa rozplakala, tak som sa nastvala, ze som spravila, vsetko a rychlo, krava..............
dufam ze chrobaciku som neublizila, moje male kuriatko ☹

potom sa zacala usmievat neskor sa ukludnila 😉

lusinda1989
29. jan 2012

@aduska_ba joooj mojka to mi je luto ja som v pohodice sice trocha sopel ale ten mam uz dlho... pomahaju mi dlhe prechadzky so psom v ramci otuzovania 🙂 akurat mi acne perne obdobie lebo musime prehodit svadbu a termin mame 5.5. o okrem zajednania terminu a saly na obrad nemame nic 🙂 🙂 🙂 ale kedze nepojde o klasicku svadbu tak to bude v pohode .... 🙂 fazulka poslucha?

aduska_ba
29. jan 2012

@lusinda1989 my planujeme svadbu az ,ked miminko bude mat 2 roky 🙂....fazulka poslucha,ale telo neposlucha vsetko mi smrdi a jedlo ani nevravim ☹

lusinda1989
29. jan 2012

@aduska_ba ja som chcel svadbu pred babom mala byt v auguste ale hold babo nam zmenilo termin 🙂 🙂 lebo ja si myslim ze ked nie teraz tak potom uz nikdy.... po prvom pride druhe (nechceme mat velke rozdiely medzi detmi) potom sa stale najde nieco ine a na svadbu potom nebude cas a jedneho dna sa ta deti opytaju preco sa volate inak ako ocko... no a tak sme sa dohodli ze ju dame skor a malinku 🙂 a budeme to mat z krku 🙂 akurat teraz mi pride drahy zial len na jeden den tak ideme na svadobny velthr vyberat obrucky a vybavit si povolenie na sobas 🙂 tak sa tesim 🙂

lusinda1989
29. jan 2012

@aduska_ba a co sa tyka jedla nemam problem len zo surovej cibule a cesnaku ma pali zaha... 🙂 inak keby ma neboleli prsia a sem tam podbrusko ani neviem niekedy ze som tehotna 🙂

aduska_ba
29. jan 2012

@lusinda1989 jej ty sa mas

azzura
29. jan 2012

Zdaaaar babky, som vitaz nad chripkou takže hor sa na prefuky 😀 😀

lusinda1989
29. jan 2012

@aduska_ba neboj pred dvoma tyzdnami bolo aj mne na prd mozno to prejde aj teba 🙂

lusinda1989
29. jan 2012

@azzura jeeej cicaaa tesime sa budeme na teba myslieeet 🙂 🙂 🙂

aduska_ba
29. jan 2012

@lusinda1989 ja meno chcem dat priatelove no uvidime zatial to neriesim 🙂....ja odporucam firmu bisaku a sidlia v brne http://www.snubni-prsteny.cz/ krasne prstene a aj ceny dobre

azzura
29. jan 2012

@lusinda1989 ahojko, dakujem, zajtra este idem anesteziologicke a utorok nastupujem. A ty ako??

lusinda1989
29. jan 2012

@aduska_ba no sak my uvidme este mozno tam budu aj tito na tom salone uvidime 🙂

lusinda1989
29. jan 2012

@azzura ale da sa mojko len tak pomalicky to ide akosi 🙂 no uz t vidim ze tento tyzden mi ubehne ako voda a potom ten dalsi idem opat k dr tak len vikend tak pomaly u mna ide kedze som sama doma 🙂 dokedy si ta tam nechaju?