icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

gelinka75
29. jan 2012

@azzura no uz meska teoreticky prvy den, zatial neprisla, uvidime zajtra, tak budem na teba mysliet, nech je vsetko ok

vavenecka
29. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a super,že si došla zdravá 😉 ja som si chvílen pospinkala,aj mm a cicena drichmú 😀 a za hoďku máme byť v pizzérke,tak už sa teším,hlad ma chytá 😠

lucecita
29. jan 2012

@azzura kašli na šéfku, hlavne že si to vyležala...ja som na čakačke, nevšimla si si môj status? 😀 😀 😀 aha graf http://www.fertilityfriend.com/home/38cf56

l_e_n_o_c_k_a
29. jan 2012

@vavenecka ja som doslova zozrala MC chicken menu, takze mam chvilu s bruchom pokoj 😉 a rozmyslam, ze pojdem manzela kuknut do práce a tam sa mi isto daka specialitka ujde... 😀 musis pockat do 1000 skor ta nikde nepustiiiim 😝

mel84
29. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a zavidim tie lyze, ja som tento rok este ani sneh poriadne nevidela 😒

mel84
29. jan 2012

@gelinka75 mas nadherny grafik, dufam, ze rano nas prekvapis s dvoma ciarkami 😉

l_e_n_o_c_k_a
29. jan 2012

@mel84 ja som tuto zimu bola len 3 krat... a ak bude takto pekne, tak este pojdem, treba vyuzit pernamentku 😉

azzura
29. jan 2012

@gelinka75 a meskala ti niekedy a ked ano tak kolko? A ako sa citis?? Nie, ja nechcem aby ti prisla 😒

vavenecka
29. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a aaaa,a čo keď umrem od hladu? 😀 ale tie dve stránky hádam pôjdu rýchlo,keď my samé sme včera koľko zaspamovali 😀 😀 keby sa mi chcelo postaviť,tak si idem čosi do kuchyne zobrať,no som tak dobre usadená,že žalúdok musí vydržať 😠

azzura
29. jan 2012

@lucecita 😀 😀 😀 😀 som sa zasmiala, že na čakačke 😀 tak držim velmi velmi palceky a už mate spalnu zmontovanu 😉 . Grafik mas krasny 🙂 🙂 🙂 len tak dal čakačka 😉

l_e_n_o_c_k_a
29. jan 2012

@azzura joooj, ved vydrzis, nie si male decko 😀 sa mi píse z plnym zaludkom, ze ? 😀 😀 😀 😀

lucecita
29. jan 2012

@azzura nooooo, na čakačke...a je mi tam celkom fajn 😉 len ma pobolieva pravý vaječník 😠 nie, ešte nie, mm sa do toho nejak nechce a nemáme rošty a matrace stále...tak bohviekedy bude hotová...ale nočné stolíky už máme 😀 😀 😀 😀
Babyyyyyyyyyyy, pome, už len 1 a 1/2 strany a oslavujemeeee 😅 😅 😅 😅 😅 😅

vavenecka
29. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a to bola mne tá správa? 😀 a ja že čo nepíšeš,kam si sa stratila 😀 veď vydržím,som si kukala jedálny lístok na nete,bo mne vždy trvá večnosť,kým si vyberiem 😅

mel84
29. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a no ja by som bola vdacna aj za tie tri razy🙂 my sa chystame za tri tyzdne na taku vacsiu tyzdnovu, tak sa neviem uz dockat a potom uz nech sa zacne zjarnievat, zletnievat a bruska zagulatievat🙂

gelinka75
29. jan 2012

@azzura nemeskala mi nikdy skor mi chodila este skorej o 1 az 3 dni, no ved to, ze ma takto natahuje 😝 😉 dnes som celkom v pohode, doobeda a chvilu poobede som sa citila ako na mrchu a nic, vcera som to vsak citila víac, aj prsia ma bolia, hlavne prave, nezvykli ma ani pri mrche boliet, tak ja uz neviem, zblaznili sa mi hormony asik 😀

osthusvik
29. jan 2012

Idem do toho s vami kocky! Snazilkujeme sa od noveho roku.beriem kyselinu listovu a mangan v tabletkach.vrsj to pomaha udrziavat vajicka..drzme si vzajomne palce!

gelinka75
29. jan 2012

@lucecita a potom sa co stane ked prekrocime 1000? 😀

vavenecka
29. jan 2012

@osthusvik vitaaj 🙂 a až si čo najskôr tehu 😉

vavenecka
29. jan 2012

@gelinka75 potom všetky naraz otehotnieme 😀 😀 😀

annie6
29. jan 2012

@osthusvik cim skor // nech sa ukazu na teste! 😉

l_e_n_o_c_k_a
29. jan 2012

@vavenecka veru tebe 😀 vytiahla som syrove nite z mraziaku a vyzieram 😀

vavenecka
29. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a hej,ty drzaňa!! 😠 😠 ja som si dala pohár vody 😀 a idem sa pomaly obliecť do niečoho mrazuvzdorného 😀 😀

gelinka75
29. jan 2012

@vavenecka no to by som bola velmi rada, takze uz to mame len za par 😀

vavenecka
29. jan 2012

@gelinka75 ale tak šup šup,za 10 minút fičím preč 😅

l_e_n_o_c_k_a
29. jan 2012

@vavenecka a vies ake su fajne, bratranec mi ich vozi z Oravy, minule priviezol 10kg,,, tak jednu mraznicku mam len na syrove nite 😀 no preobliect sa mozes, ale oddist este nie, bo nam treba este 1 stranku zvladnut :D

annie6
29. jan 2012

Veronika luśči križovku:
- Marek, znaš mi poradzic taňec na tri?
- Valčik...
- Aľe Marek, šak to ňeňi na tri...
- Jak bi ňe... raz dva tri, raz dva tri... 😀

mel84
29. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a ty si dobra provokaterka 😝 najprv lyzovacka, teraz korbaciky!!!! mne tu uz sliny kvapkaju na klavesnicu... 😠

mel84
29. jan 2012

na tej 1000cke by sme si mali nieco zazelat pekneho vsetky 🙂 🙂 🙂

l_e_n_o_c_k_a
29. jan 2012

@mel84 juuuj ale uz som dojedla... bo budem sirsia ako dlhsia 😀

l_e_n_o_c_k_a
29. jan 2012

@mel84 na 1000 musi kazda prispiet dobrým vtipom, nech je sranda 😀