Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@janap76 ☹ ľúto mi je, že Ti to nevyšlo. Tak naberme silu a pokračujeme....... 😒
@janap76 az teraz som tu, moja nebud smutna, ale absolutne chapem ako sa citis, chvilu budes smutna a potom to prejde, idete dalej a hotovo..ver mi, ze par dni po neuspesnom IVF som bola dost na dne psychicky, aj ked som si to nepripustala, ale potom to postupne preslo... ci uz v GF alebo inde, podla mna su aj horsie centra, a naozaj ten doktor co ti ten zakrok robil nie je z tych najmilsich :(
@gelinka75 ďakujem gelinka ... no a to si myslím že sa nedá rovnať IUI a IVF ... z IVF tak ako si mala ty, by som si robila ešte väčšie nádeje a keby to nevyšlo ... tak zas len rozdýchať ... no musíme posilovať tie naše hlavičky aj nervičky ... a od zajtra budem posilovať aj riť a nohy .... to mi urobí dobre ...Klaudika naša mi našla take fajne cviky 😉 potom ti poviem jak ma zmordovala 😉 dobrú noc gelinka
@janap76 ahoj, až teraz som prečítala, / v práci som nemala poobede vôbec čas a doma, šak veď to poznáš, večera, požehliť.../ že je to žiaľ negatívne ☹ je mi to hrozne ľúto ☹ dofrasa už aj s tým 😠 😠 same negatívne správy... tak kedy sa to už konečne prelomí... 😠 ja už som si začala myslieť, že ty a Klaudia... že už je to tam... no hádam aspoň u nej to bude pozitívne. Nadávaj, opij sa, vyplač sa... dnes máš nato úplné právo. A to ako si písala tie tlaky z okolia, to hádam každá vie o čom hovoríš... určite už aspoň raz každá z nás počula tie premúdrelé reči typu, tak čo kedy bábo 😠 alebo už by aj vy ste mohli mať 😠 ako keby niekto čakal na ich povolenie.A nenávidím, keď mi niekto povie: Aj vy budete mať, len buďte trpezlivý...! 😠 😠 😠 😠 😠 to už keď ja nie som trpezlivá, tak neviem kto potom! Sú múdri, lenže keď sa ich opýtam, že dokedy ešte mám byť trpezlivá... tak už nikto odpoveď nevie A aj to s tým vekom... viem aké tlaky to sú, aj ja mám často pocit, že už mi ide posledný vlak 😠 😠
Výjde to!!!!!!! Všetkým nám to čoskoro výjde!!!!! Musí, už sme konečne my na rade!!!! Teraz nech čakajú, tí ostatní!!!
@wingsseven ďakujem Ti ....aj mne je ľúto ☹ zase sa otriasť a ísť ďalej .... tak poďme
@lubanka lubanka ďakujem 🙂 nooo som sa zrevala fajne, prehrešila som ani neviem čo všetko 😠 a o Klaudii potíšku aby sme to nezariekli, jej to meška už druhý deň - ale pssst 😉 ..... inak si presne ale presne !!! trafila .... aj vy budete mať, len buĎte trpezlivý ... toto keď počujem ...normálne v duchu v taký čas kušem 😠 .... inak ja asi nepoznám nikoho kto by bol trpezlivejší ako ty ... obdivujem tvoju silu lubanka ..... určite nám to výjde a už už sa to tu aj prelomí ...verím tomu.
@azzura no tak ty si mala dnes výdatný obed 😀 dúfam, že si zjedla iba jedno koliesko a že si sa neprejedla 😀 😀 si bola lepšia... ja som si dala ten keksíček malinký, čo dávajú ku kávičke 😀 tiež kvalitný obed 😀 😝 , ale keď som dorazila domov... jój "chladnička potras sa a stolček prestri sa!" 😀 😀 😀
kočeny prajem dobrú noc a asi to vyznie zvláštne, ale som rada že sa máme. ďakujem
@janap76 nevyznie to vôbec zvláštne 😉 každá z nás má lepšie a horšie dni... teba žiaľ navštívil teraz ten horší a nato sme tu... nám sa môžeš vysťažovať.... my ťa tu pochopíme, nikto ťa neodsúdi, neurazí sa... ak ti to pomôže, tak mi môžeš kľudne aj vynadať 😉 ja budem len rada, že si pokročila do štádia zlosti zo štádia depky a plaču 🙂
PS: môj otec vždy vravieva, že každé "čudo" trvá 3dni... uvidíš o pár dní to bude na nepoznanie lepšie 😉 drž sa. papa
Kedže mi tu má chodiť reklama, ktorá nechodí, rozhodla som sa osobne vás pozvať na skupinový fertility koucing, ktorý sa bude konat 17.11. v Modre. Podrobne informacie najdete na stranke fertilitycoaching v sekcii NOVINKY.
Teším sa na vás všetky.
Želám pekný večer.
dobré ránečko šeckým, nemožem spat, svojho som vyprevádzala na služobku, ale večer dofrčí, Jani už sa cítíš lepší ??? já to musím napísat, včera mi doniesol moj plnu igelitku rybyčiek a aj tuniakov 😎 , a to som mu chcela napísat sms, reku kup mi, tu je obchod pre invent. zatvorený, tak dneska si konečne pochutím, už včil si chutím na obedík, 😉 , já nejsem čistá 😉
@klaudia001 cauko mamina ako sa citis? uz kolko meska, priznaj farbu 😀
@azzura @lubanka pre vas tu moj graf 😝 celkom sa mi paci, ale mame teplo v spalni tak mozno to ovplvnilo http://www.fertilityfriend.com/home/gelinka75 stale som vsak na svojich poovu teplotach tak sa nic nedeje 🙄
@gelinka75 helou 😝 😀 , precitlivelo sa cítim , jak víš, že mi to mešká ? ...to musí meštak vyše 10 dní....takže pohodička klídeček. nabehli mi na učet prašule, tak smelo objednávam vianočné veci, take fajnovučké, co je dobré na kyselinu ? teda furt mi chodí z brucha, taká štava do krku, je to hnusné, to mám asi z tých rýb co furt chlemtám....fuj, neporadíš ?
baby mne prišiel teraz od mojho drahého email, normálne to má uvod, jadro a aj záver, mám tam 10 bodov, ktoré si žela aby boli splnené, než sa vráti z práce 😀 , ale jaké coco***y, že v garáži je tácka, poprosím odniestť, umytž a uložit.....a ešte takýchto 9 bodov, to čo je toto.....
a už viem soda bikarbona je dobrá na kyselinu 😉
Dobré ránko všetkým 🙂
@klaudia001
@gelinka75 babky spala som ako drevo .... o polnoci som sa zobudila, zjedla pol študentskej pečate a spala ďalej 😎 to robím keď mám stres .... našťastie to nerobím často 😉
@klaudia001 aký pozorný že ti pekne nakúpil čo treba 😉 a už vieš čo chcel povedať tým mailom ? 😉
@klaudia001 😀 😀 cože, to mas nejak vtipnema muzicka...........a on si to nevie spravit, resp sprav a posli mu email co chces aby spravil ked dojde domov on 😀 😀
@janap76 áno čoko loko je dobrá na nerva, to poznám, enem si daj ked ti chutí, šak já ta zničím, myslím cvičením zničím, tak si daj, budeš potrebovat energiu 😀

@janap76 utroš hned vysaď a mne vždy prišla mrcha do 2 dní🙂