icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

lubanka
16. feb 2013

teraz som čítala nádhernú myšlienku...
"štastie je ako motýlik... čím viac ho budeš naháňať, tým viac ti bude unikať. Ale keď upriamiš svoju pozornosť na iné veci, príde k tebe a jemne si sadne na tvoje plece...

zvolsiinylogin
17. feb 2013

@lubanka nemam slov, ze zomrela na silnu ovulku... 😀 😀 😀

zvolsiinylogin
17. feb 2013

tak 34 dc...a to mavam maximalne 26 dc cyklus.. 🙂 este som netestovala - vlastne, pouzila som pouzity test, v piatok, iny ani nemam, a ja neviem, ci tam nieco je, alebio nie...je to take vselijake...

gelinka75
17. feb 2013

@zvolsiinylogin daj foto 🙂

cora41
17. feb 2013

@zvolsiinylogin tak si chod kupit dnes test a uvidis.. a daj foto, my skusene Ti poradime 🙂 no najdolezitejsie je ako sa citis...

zvolsiinylogin
17. feb 2013

@gelinka75
@cora41
uz je aj tak neskoro, som 1dc.. ☹ ☹ dnes to zacalo

gelinka75
17. feb 2013

@zvolsiinylogin ☹ 🙄 skoda

zvolsiinylogin
17. feb 2013

@gelinka75 😒 ☹ 😖

cora41
17. feb 2013

@zvolsiinylogin skoda na jednej strane, no na druhej je to zase mozny zaciatok a tak sa treba na to pozerat.. takze rataj 14 dni a JUCHUUU do prace🙂

azzura
17. feb 2013

@cora41 už som ok,už som to nejak prespala 🙂
@gelinka75 vcera ma tzch 400 IUI totalne uspalo 🙂

azzura
17. feb 2013

@lubanka no moja neviem ci soja aj kvapky nie su moc, tak to neprehanaj s davkami.....to som nevedela že aj soju tlacis 😠

cora41
17. feb 2013

@azzura neboj, bude dobre, len ver moja, to je 50% uspechu!! predstav si mna, v akom som stave a budes verit este viac 🙂

azzura
17. feb 2013

@cora41 verim, mam mm ktory veri aj za mna a dodava mi energiu. Moja aj ty ver ze Theo ti cochvilu posle za seba nahradu 😉

lubanka
17. feb 2013

@azzura veď práve... ale čo už no... soju som dobrala a teraz na kvapkách fičím... myslím, že si to zasa znížim na 2x20 ... dnes mi je trošilinku lepšie... snáď si tými konskými dávkami niečo nedobabrem viac ako som mala...
som rada, že je ti lepšie... super, kým skončíš s injekciami musíš byť fit 😉

gelinka75
17. feb 2013

@lubanka cauko co varis dnes? ja len zepekanu brokolicu s cestovinou a syrom, polievku mame este zo vcera

lubanka
17. feb 2013

@gelinka75 mňam... vy máte vynikajúci obed... keby to moje trdlo chcelo také jesť 😖 ja som včera urobila sviečkovú a vlastne iba mm ju jedol, keďže mne bolo zle, tak máme aj na dnes... možno niečo upečiem, uvidím ešte, ale veľmi sa mi nechce... dnes plánujem ešte žehliť (nedeľa, nenedeľa... včera som nestihla 😒 )

gerdusha
17. feb 2013

Ahojte baby,

Skuste si precitat tu na mk diskusiu o inofolicu, doporucujem

cora41
17. feb 2013

@azzura keby som neverila, tak sa rano ani nezobudzam 🙂 a vcera po sexovani a 4 mesacnej "vyluke" uz len ten proces stoji za to 🙂

chorucka
17. feb 2013

@janap76 vies kedze mas endo ako ja tak som chcela vediet ako sa ti podarilo tehu.

lubanka
17. feb 2013

@chorucka janka mala super-bomba-mega liečbu bylinnými preparátmi... ale to by ti najlepšie ona sama napísala, lebo síce to už párkrát prezradila, ale ja sa v tom nejak neviem zorientovať... som z toho taká domotaná, že mám pocit, že brala všetko... 😀 že @janap76 😉 ale hlavne, že sa zadarilo.... 😵

janap76
17. feb 2013

@lexus77 Ivka včera som nebola na PC, tak teraz som si to prečítala 🙂 super, veľmi sa teším 🙂 a držím prsty, nech si rýchlo tehuľka naša 😉 🙂 😵

janap76
17. feb 2013

@lubanka uaaau ty vieš robiť venčeky ? hmmm sánka dole šéfe 🙂 😉 😀

lubanka
17. feb 2013

@janap76 😀 😀 šéf ťa pozve... keď ich zasa raz urobí... 😀 😀

janap76
17. feb 2013

@cora41 hmmm Monika ...dám Ti malinký typ...nad Jazerom pred Tescom...je taký stánok a v ňom maďarský ujo ...ON ROBÍ BOHOVSKÉ LANGOŠE ..... daj si aj za mňa potom 😝 😝 😝 😝 mňňňam 😉

janap76
17. feb 2013

@gelinka75 odpadnem...jogurtové cesto ? prosím ťa a to ako ? 🙂

janap76
17. feb 2013

@gelinka75 no, biopsiu z miechy ? no ...nie som zdravoťák...našťastie si neviem predstaviť čo všetko to obnáša ...ale zdá sa mi to dosť náročný zákrok...len nech už prídu na to čo jej 😖

janap76
17. feb 2013

@lubanka čítam čo ste písali od piatku ...včera som ani nezapla PC .... zase som dosť spala a podvečer som chytila kŕče do žalúdka ...neviem z čoho .... našťastie nie nadlho.... dnes mi už stihla svokra zdvihnúť tlak 😠 😖 fuuuu
a ty sa máš dnes ako ľubka ? 😵 🙂

cora41
17. feb 2013

@janap76 dakujem za typ, ked skoncim ty moju slavnu dietu, tak potom si urcite dam 🙂 ale potom budem tehulka a budem musiet jest hlavne vitaminy🙂 takze za rok ti poviem, ake boli 🙂

cora41
17. feb 2013

@janap76 co moja nemas dobru svokru?

janap76
17. feb 2013

@lubanka
@chorucka 😀 😀 😀 Ľubka vystihla si to presne 😀 😀 😀 ja som za posledný 3/4 roka požrala toľko všelijakých bylinných prípravkov, že neviem čo zabralo 🙂 🙂 🙂 ....na endometriózu som si dáavala tie čínske bobule ...už som tu dávala link...pohľadám to ešte raz 😉