Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@lubanka nemam slov, ze zomrela na silnu ovulku... 😀 😀 😀
tak 34 dc...a to mavam maximalne 26 dc cyklus.. 🙂 este som netestovala - vlastne, pouzila som pouzity test, v piatok, iny ani nemam, a ja neviem, ci tam nieco je, alebio nie...je to take vselijake...
@zvolsiinylogin daj foto 🙂
@zvolsiinylogin tak si chod kupit dnes test a uvidis.. a daj foto, my skusene Ti poradime 🙂 no najdolezitejsie je ako sa citis...
@zvolsiinylogin ☹ 🙄 skoda
@gelinka75 😒 ☹ 😖
@zvolsiinylogin skoda na jednej strane, no na druhej je to zase mozny zaciatok a tak sa treba na to pozerat.. takze rataj 14 dni a JUCHUUU do prace🙂
@azzura veď práve... ale čo už no... soju som dobrala a teraz na kvapkách fičím... myslím, že si to zasa znížim na 2x20 ... dnes mi je trošilinku lepšie... snáď si tými konskými dávkami niečo nedobabrem viac ako som mala...
som rada, že je ti lepšie... super, kým skončíš s injekciami musíš byť fit 😉
@gelinka75 mňam... vy máte vynikajúci obed... keby to moje trdlo chcelo také jesť 😖 ja som včera urobila sviečkovú a vlastne iba mm ju jedol, keďže mne bolo zle, tak máme aj na dnes... možno niečo upečiem, uvidím ešte, ale veľmi sa mi nechce... dnes plánujem ešte žehliť (nedeľa, nenedeľa... včera som nestihla 😒 )
Ahojte baby,
Skuste si precitat tu na mk diskusiu o inofolicu, doporucujem

teraz som čítala nádhernú myšlienku...
"štastie je ako motýlik... čím viac ho budeš naháňať, tým viac ti bude unikať. Ale keď upriamiš svoju pozornosť na iné veci, príde k tebe a jemne si sadne na tvoje plece...