icon

Rok 2017 - náš úspešný rok

martinaj
3. nov 2016

Ahojte 😊 zakladam tuto diskusiu pre tie, co to uz nestihaju v roku 2016
Vitajte 😍

katka1601
27. júl 2017

@nikusiak9 bodaj by si mala pravdu.tento cyklus ma totalne divny ovu bola az na 27dc teraz som 39dc.uzivala som inofolic druhy mesiac a cele mi to akurat rozhadzal.

michaella86
28. júl 2017

@smejko18 vies co, pojdeme si pre malu (prve krstniatko) na ktoru svagrina ziarli, lebo ju jej brat trasne lubi a pritom nie je jeho priama rodina, tak jej nejake plany povymyslame, kupat by sme sa chceli ist, niekam na vylet, na ihrisko a tak, uvidime, oddychneme (alebo sa este viac unavime? 😀 )
ale prosim ta, henta mi dva tyzdne dozadu pisala, nemala som cas odpisat, kedze som makala jak fretka a uz sa rozculovala, ze neviem odpisat, tak jej moj hovori, ze asi nemam cas, mam robotu, lebo ani jemu neodpisujem a ona zacne a ze co ked, ja mam dieta! 😀 ako pardon.. kamoska ma troch chlapcov, namladsi je o tyzden mladsi od jej a dokaze sa starat o vsetkych troch, navarit, chleba upiect, kolac spravit, sunku urobit, zavarat, dokaze mi pisat a za chvilu sa este aj ucit na vysku bude, tak co sa ta rozkrikuje, ze ona ma dieta? ja mam v praci terminy, ktore musim stihnut, ked nie, hrozia pokuty, ona ked da malemu o minutu neskor jest, tak bude maximalne hucat, ale to je jej uvazovanie.. len ona, ona, ona 😉
a ta neprijemnost? no ono som sa z toho psychicky musela dostat, sme sa doslova znovu narodili...
co sa este hentej tyka, pre istotu ti to hodim do spravy.. vies, keby nieco, niekto nevie, kde sa potvora moze skryvat 😀

chmeluska
28. júl 2017

Tak aj ja sa s vami podelim o radost. Po decembrovom MA sa nam konecne zadarilo, pozityvny test mi vysiel uz na 26 DC az som sa cudovala aky silny (spodny test som robila prvy)
Od zajtra zacinam 8tt uz mam za sebou aj prve soky lebo som zo dva krat krvacala, ale v stredu som bola u dr. a ze je vsetko v poriadku. Srdiecko bilo. Tak sa potichu tesime. Verim ze tento raz to uz dame do stastneho konca 🙂

modrykoniar
28. júl 2017

@chmeluska gratulujen velmi😀 ja som mala MA v novembri a odvtedy nic. Aj si nieco brala nejake vitaminy a sledovala si ovu? Ci sa zadarilo ani nevies kedy?

chmeluska
28. júl 2017

@modrykoniar jj pamatam si ta, sme boli spolu v junovkach 🙂 no najprv som pijavala alchemilku brala kyselinu listovu robila ovu testy, merala teplotu ale stale aj ked som mala pocit ze sme sa trafali do plodnych dni nic, no a potom som sa snazila na to tak neupinat ze teda asi moje telo este nie je pripravene na dalsie tehotenstvo, lebo dr mi aj duphaston dal ten som brala dake dva cykli a aj tak nic. No a tento posledny mesiac som si robila aj ovu testy ale mne stale tak divno ukazovali nikdy mi nevysiel nejak poriadne pozityvny, vacsinou som sa riadila podla BT. A asi aj ten sex si treba hlavne uzit a nie brat ako ucel. To bol asi aj moj pripad.
No a od kyretaze som mala take cca 26 dnove cykli ale uz dva tri dni pred tym som mala spinenie.
No a tento raz som mala take divne pocity ze ma prsia bolia ale to uz som mala aj par krat pred tym a som si hovorila ze si to len namyslam ale uz bol 26 DC a stale ziadne spinenie nic tak som dosla z roboty a som si spravila test a hned mi ukazalo druhu ciarku tak som nechapala 😍 dufam ze to tento raz bude uz v poriadku
Verim ze aj tebe sa uz zadari, asi naozaj to treba prestat tak intenzivne riesit, aj ked je velmi tazke sa od takej tuzby odputat, budem ti drzat palce👍

michaella86
28. júl 2017

tak.. bola som si pre termin, takto o dva tyzdne idem na to... len baby, chcem sa opytat, neviete nieco dobre na zrychlenie spermii?

modrykoniar
28. júl 2017

@chmeluska jejo tak ty si bola moja junovka, velmi sa teším, že sa ti podarilo. si moja dalšia nádej že to ide. no aj ja pijem alchemilku, grepy a ananás a posledné 2 mesiace som robila aj ovu testy. a minulý mesiac som tak verila, že sme to dali :( tak síce som tak nejak proti liekom kupila som tento mesiac vitamín E a kyselinu listovu a papam. ale testy nerobím. som si povedala, že august pauza, už som sa velmi na to sustredila, stále som rátala, celé zle. skusim to teraz pustiť čo najviac z hlavy a možno oktober znovu skusim testy, alebo ani nie. mna tlačí čas, malý bude mať v marci 3 roky a chcela som ist hned na dalsiu matersku. a vek už tiež nie je ideálny, 35rokov preč. ale tak ja niekde v kutiku srdca viem, že to babatenko bude 🙂 len neviem kedy a už som fakt netrpezliva. tebe zo srdca želám, pohodové tehulkovanie 🙂 a hlavne zdravíčko 🙂

michaella86
28. júl 2017

@modrykoniar ahoj Mati, ako sa mas moja? citam, ze si prestala testovat.. drzim ti silno palce, aby sa ti uz splnil sen 😘

modrykoniar
28. júl 2017

@michaella86 ahoj Miska, tak niet sa cim chvalit. Nic nove. Posledne dva mesiace som testovala ovu aj sme sa snazili a nic. Kupila som si teraz vit E a kys. listovu ze trosku navysim vitaminy. Ja uz neviem co robit. V okoli mam 3 tehotne kamosky a ja furt nic. A o mesiac mi budu volat z prace ze kedy nastupim. Ach jaj. A stara som 😂 tot moj vylev. Takze tento mesiac nic nesledujem. Mojmu dnes zacina dovolenka tak sa tesim ze budeme viacej spolu. Chceme trosku malemu urobit vyletiky. A uvidime co bude. Povedala som si ze tym sledovanim nic nevyriesim tak bude ako bude. Ty sa mas ako? Vidim ze ides na tu laparku. Kedy ju mas? A co potom?

chmeluska
28. júl 2017

@modrykoniar drzim palce, uvidis ze to coskoro pride. Ked to islo pred tym pojde to aj teraz, len musime byt asi trpezlive babatko si vyberie svoju chvilu.

modrykoniar
28. júl 2017

@chmeluska dakujem ti za povzbudeve slova😊 uz sa neviem dockat

lenka_vi1
28. júl 2017

@chmeluska blahozelam, my sme tiez mali v decembri MA a ochvilu zaciname 11. tyzden 🙂

chmeluska
28. júl 2017

@lenka_vi1 gratulujem, prajem ti nech je vseto v poriadku tento raz a na rok si budeme stiskat zdrave deticky 🙏

lenka_vi1
29. júl 2017

@chmeluska dakujem krasne.... o 10 dni ideme na screening tak sa velmi tesim, ze opat uvidim drobceka, dufam, ze bude vsetko v najlepsom poriadku.

smejko18
1. aug 2017

Ahojte.tak včera som bola na sone a krvi po iui a žiaľ nevyšlo nám to😢 ja si už ani neviem predstaviť že by niekto oznamil ze som tehotná...

luciskooo
1. aug 2017

@smejko18 hmmm..to mi je luto... Inak presne nad tym som sa minule ked som cakala necakala ms zamyslala..ze si neviem predstavit akoby som po tolkom case snazenia zareagovala alebo mala zareagovat 🙂 asi by som dost dlho neverila.. Vela stastia v dalsom snazeni..raz to urcite dame ;)

smejko18
1. aug 2017

@luciskooo a ty si v akom ,,štádiu,,riešenia bábätká? Koľko sa snažíte?

luciskooo
1. aug 2017

@smejko18 my sa snazime uz 4 roky..a sme v stadiu hormonalnej liecby.. A v psychickom stadiu na pokraji zufalstva 🙂 a ty si v akom stadiu ??

smejko18
1. aug 2017

@luciskooo my druhý rok... teraz čakám kým príde po prvej neuspesnej iui menstruacia a znova príprava na druhú.vy idete na ivf?aj máte nejakú príčinu?

luciskooo
1. aug 2017

Ivf sme uplne zavrhli..nie je to pocatie podla nasich predstav..pricinu uplne jasnu nemame..ja som nemala moc dobry hormonalny profil ale naposledy ( po pol roku liecby) su vysledjy uz vyborne..manzel bol pred dvoma rokmi na spermiograme ktory nevysiel tak dobre - morfologia bola zla..no bolo nam povedane ze to nebrani pocatiu kedze spermii je dost..a tiez nam bolo povedane ze dalsi spermiogram moze vyjst uplne inak lebo ho ovplyvnune mnozstvo faktorov- a tak sme uz dalsi neriesili..
Momentalne sme sa ale vydali smerom adopcie- uz sme skoro na konci pripravy... tajne vsak dufame ze budeme mat aj svoje deticky ;)

michaella86
10. aug 2017

Tak uz som tu a zajtra sa ide na to... drzte palce baby, ja sa bojim ako male decko 😞 Dufam, ze ma este zajtra, najneskor v sobotu pustia domov a nebudu mi pindat za gelove nechty 🙈

violet1609
10. aug 2017

@michaella86 drzim palceky , aby vsetko dobre dopadlo. Myslim na Teba 😘

michaella86
10. aug 2017

@violet1609 dakujem, si zlata 😊😘

modrykoniar
10. aug 2017

@michaella86 drzim palce nech to mas rychlo za sebou 😊

matik7
10. aug 2017

@michaella86 aj ja drzim palceky, zajtra sa ozvi😘 Bude dobre, uvidis.

vanda12345
11. aug 2017

@michaella86 drz sa moja a potom skore zotavenie😍

violet1609
11. aug 2017

@michaella86 tak ako Misi? Uz mas po? Verim,ze vsetko dobre dopadlo. Skore zotavenie prajem 🌹 🌷🍀

michaella86
12. aug 2017

@modrykoniar
@matik7
@vanda12345
@violet1609 baby dakujem 😘 Som v poriadku... zistili mi endometriozu, vypalili naleziska, odstranili cystu ktora nebola pricinou bolesti, ale to, ze mam lavy vajecnik akoby prilepeny k crevu a zatlaceny prilis dozadu... dobra sprava je, ze priechodnost je v poriadku, takze cakam na vizitu a dufam, ze ma dnes pustia domov, kedze vsetko zvladam uplne sama 🙂

modrykoniar
12. aug 2017

@michaella86 no tak to su dobre spravy😀 tesim sa s tebou. Dufam, ze uz si doma😀a co bude teraz? je tam moznost aj prirodzeneho otehotnenia?

violet1609
12. aug 2017

@michaella86 misi skore zotavenie ti prajem. Tak ale to su aj dobre spravy,ze sa nieco zistilo a hlavne odstranilo a mozno aj kvoli tomu vajecniku sa nedarilo. Teraz s tym idu nieco robit?
Snad Ta dnes pustia domov. Drahusik nech ta pekne obskakuje a rozmaznava 😘😉