Rok 2017 - náš úspešný rok
Ahojte 😊 zakladam tuto diskusiu pre tie, co to uz nestihaju v roku 2016
Vitajte 😍
@lauritka nachladena som uz 2 mesiac..
ale ovulku som mala-hlien 23-27.12
@kakatulik
ano 34dnovy
na 34den dostavam ms
@kotatko1232 ahaa🙂
@kotatko1232 tak potom 33-dnovy. MS je uz 1DC 😉.
@kakatulik ako beriem tie tabletky tak zatial chodia na 34 den.bohuzial ja mam taky dlhy cyklus ☹
@renimac tak potom tak 🙂 dakujem
cize tehu nemozem byt teraz nie?
@kotatko1232 kym nemas MS, tehu je stale mozne 😉. Ja ti drzim palce! Do uspesneho konca 🙂.
@renimac micka, ty mas zajtra poradnu?
@renimac tak ms ma dojst az za 11 dni ☹
dakujem
@senselinka ano, rano. Som aj rada, lebo dnes ma brutalne bolia krize aj cele podbrusko, tak uz stresujem. Klasika, cela ja.
@renimac 😂 nestresuj, co si, pipi?
Tak sa tesim na nove spravy a foto bubaka 💗
Skoda, ze rano, poobede pojdem asi zobrat o recept na listovku a fraxik 😇
😍
@senselinka
@renimac😍😘👶
@senselinka mala som do rana zase krvave sny ☹, no a to pichanie mi na pohode nepridalo. Ale tak brusko mi rastie, tak hadam je vsetko ok. Dnes som aj 2x zvracala.
Skoda, ze poobede, ale urcite sa tam teraz niekedy stretneme 😉.
@renimac prve dva roky som revala jak mala..potom ma to trosku preslo a teraz je to tu zaaaaas...neviem sa toho zbavit, neviem prestat na to mysliet..som jak male decko...dnes som pozerala co treba k adopcii - som sa trosku upokojovala ze su aj ine moznosti..aaale aj tak.. ty sa drz - do uspesneho konca!! 🙂
@luciskooo ja prvy rok pohoda, druhy striedavo slnecno-oblacno, treti prerevany. My sme uz seriozne pozerali podmienky adopcie a v decembri sme planovali podat ziadost na UPSVR. Chcela som aspon nejaku istotu. Dopadlo to ale inak 😉. Dakujem a drzim Vam tu vsetkym palce, dlhodobym o nieco viac 😉 😇.
@renimac potrebujem poradit :-/ mozem??
@kotatko1232 pýtaj sa 🙂
@smejko18 my sme boli na všetkých vyšetreniach, ktoré existujú, aj na repro -imuno v NR. Všetko bolo v poriadku. Až teraz mi zistili, že mám maternicu otočenu dozadu, v 12tt po 3 rokoch 😀. Ale dobre. My sme boli nakoniec na natívnom IVF (bez hormónov a stimulácie, čiže mi odobrali len moje vajko vyprodukované prirodzene v cykle ) a to vyšlo. Čo ma držalo nad vodou? Vo februári som mala mimomaternicove a zobrali mi jeden vajcovod. Priznám sa, toto ma už položilo. Ale potom som si povedala, že mám skvelého muža a brala som si ho s deťmi či bez nich a nemôžem posrať naše manželstvo svojimi depkami. Pamätám si dodnes, že to bolo v auguste a ja som si povedala, že však podáme žiadosť o adopciu a za ten čas môžeme sexovat konečne s radosťou 🙂. V septembri sme boli na dovolenke, veľmi som si oddýchla a v októbri sme boli ma tom IVF. A ozaj, mám tusak, že mi pomohlo, že som na dovolenke po rokoch pribrala 3kg. Bežne mám do 50kg.
@renimac Dik...niektore baby mi dali chrobaka do hlavy ci niesom tehulka 😀 😀.tak som si na nete skusila dat asi v ktorom TT by som mohla byt a mne tam ukazovalo ze 3tt+4 ako je mozne ked ja mam MS dostat az skoro o 11dni...
@kotatko1232 kedy ti začala posledná MS?
@renimac 14 som zacala spinit a 15,12 som uz mala normalne
Ahojte 😍
@martinaj ahooj ako sa mas??

@kotatko1232 akoze ja tomu tvoju cyklu nerozumiem,ved keby si mala dostat az 16.1.,tak by si mala 35dnovy cyklus.Mavas take dlhe?