icon

Rok 2017 - náš úspešný rok

martinaj
3. nov 2016

Ahojte 😊 zakladam tuto diskusiu pre tie, co to uz nestihaju v roku 2016
Vitajte 😍

bubacik5
5. jan 2017

Ahojte snazilky, pridam sa ku vam. Zatial sa s mm nesnazime, lebo minuly rok sme prisli o synceka :( a necitim sa na dalsie tehu. Este stale nejsom v poriadku, stale nejake zapaly, bolesti... Snad sa dam coskoro do poriadku a snad ma naladite na dalsie snazilkovanie 🙂

zuzanka_h
5. jan 2017

@smejko18 nemusi zase kazdy vediet ze sa snazime, a nech si kazdy mysli co chce le mohli by nam dat pokoj :D jaa som v uk a tu kazda rodi v mladom veku, muzova rpdina sa ma pyta kedy nam uz budu moct strazit :D blbci! Najprv musi by tonstrazit. No mam za sebou skoro nic. Ide do tu ako v lete na sabiach. Idem na krv 2Dc akurat o hodinku a potom 2dc a ze na zaklade toho nas poslu doncentra sa na to pozriet viac. A co ty? Uz mas nejake za sebou?

amelie2017
5. jan 2017

Ahojte dievcata, presuvam sa sem z vianocneho neuspechu..:( minuly mesiac som mala biochemicky potrat, ale cistila som sa dlho. 5 dni ms plus 10 dni krvacanie a spinenie. Snazili sme sa intenzivne od augusta a otehotnela som prave v mesiaci, kedy sa nam podarilo milovat len 3 krat. Doktorka mi ale na kontrole po potrate povedala, ze ovulka bude okolo 26-27. 24 som prestala spinit tak hned 26 sme sli na to, vreveka, ze nemame cakat. Tak uz len nech je nedela alebo pondelok a nech vieme, ci to vyslo. Ak nie, dame pauzu do aprila, chceme ist na svadobnu cestu. Este sme nu kvoli praci nestihli

bubacik5
5. jan 2017

@amelie2017 ahoj, super drzim palce nech vam to vyjde

renimac
5. jan 2017

@kotatko1232 no, tak to by sedelo. Týždne sa rátajú bez ohľadu na dĺžku tvojho cyklu 😉, musí to byť nejak jednotné 🙂. Ale závisí od ovulácie, keďže každá ju má inak.

popilka
5. jan 2017

@senselinka si tehu, ked ides po fraxik a listovku? 😉

senselinka
5. jan 2017

@popilka prevencia

senselinka
5. jan 2017

@martinaj ahoj zlatino, co nove?
A vsetko naj v novom roku 😘

katka1601
5. jan 2017

@lauritka skoda rano teplota klesla na 36,87 takze cakam kedy to vypukne.no tak nevadi letna dovolenka je uz kupena tak dufam a vkladam do nej velku a zaroven aj poslednu nadej.tak sa nam postastila po dlhorocnom snazeni aj nasa prva bambulka.

martinaj
autor
5. jan 2017

@senselinka aj tebe moja 😍
Ja som od pondelka v novej práci, takze veľmi hekticky 😂

lauritka
5. jan 2017

@katka1601 tak skoda.ale presne.netreba stracat nadej 😘👍✌

didi2102
5. jan 2017

baby mate niektora skusenosti s branim progesteronu ??

smejko18
5. jan 2017

@zuzanka_h ja už mám za sebou hematologiu,hormonalny profil v ľubovni,stitnu vyšetrení a teraz mám odporúčanie na folikometriu.a potom sa už bojím,pretože ostatné vyšetrenia sú operačné..... :( ale už zvažujem aj nejaké centrum v CAR

smejko18
5. jan 2017

@renimac tak to si si už prešla ozaj všetkým.....našťastie sa podaril váš zázrak 😉 ja tiež zvažujem CAR.rozhodujem sa medzi martinom a brnom... a aj premýšľam nad imunitou v nitre.musí ti to odporučiť lekár,alebo mozes ísť len tak bez odporúčania?a ako zvládas tehotenstvo 😉 aj chcete vedieť čo budete mať,alebo to bude prekvapenie 😉

renimac
5. jan 2017

@smejko18 mt sme boli v Brne v RF a veľká spokojnost s prístupom. Do NR som sa rozhodla ísť sama, ale potrebujes aj tak žiadanku buď od gynekológa alebo obvodného. Manžel tiež. No tehotenstvo je u mňa zaberák 😀. Zvraciam prvú ligu, až 3 dni mi bolo dobre 😉. Som lenivá, stále by som len spala, boli ma casto podbrusko pri chodzi, ale vždy si poviem, že som to predsa chcela. Ked som zvracala pol dna vkuse, nebolo mi vsetko jedno, aj som si veru jeden vecer poplakala 😊. Pohlavie sme chceli ako prekvapko, ale neviem, či to vydržíme 😊. Skôr asi nie 😀. Hlavne manzel 😉.

kakatulik
5. jan 2017

@renimac to by si neurobila,aby si nas natahovala.😝

crazy_girl1
5. jan 2017

@bubacik5 držím pästíky, nech to vyjde. Psychika robí veľa, ale verím, že keď máš v nebíčku o anjelika naviac, pôjde to ľahšie. 🙏😇 Daj vedieť.

renimac
5. jan 2017

@kakatulik vidíš, tento aspekt mi nenapadol 😝 😂

kakatulik
5. jan 2017

😇

bubacik5
5. jan 2017

@crazy_girl1 dakujem, ale zatial nemame v plane snazilkovat. Teda muz chce len ja sa nato necitim vobec. Hadam to casom pride. A vy ste ako na tom?

crazy_girl1
5. jan 2017

@bubacik5 tak nech ťa rýchlo prehovorí. S drobčekom pookreješ a dcérka sa isto poteší súrodencovi. My zatiaľ nijako, snažilkujeme, ale už tak pasívnejšie bez plánov a sledovania BT, DC, OVU a podobne. Nechávame to plynúť.

bubacik5
5. jan 2017

@crazy_girl1 super tak drzim palce. Pri druhom tehu sa nam nedarilo dlho. Az ked som sa prestala uplne sledovat a keksikovanie sme si uzivali, to bolo hned. Psychika naozaj robi svoje

crazy_girl1
5. jan 2017

@bubacik5 kiežby sú tvoje slová sväté 😘

bubacik5
5. jan 2017
sticker
popilka
6. jan 2017

Baby, uz par dni mi je tak nejak divne, nechuti mi jest a strasne ma bolia prsia. Teda boleli, dnes prestali, ani uz v nich necitim take napatie ako predtym. No 2 dni dozadu som si robila test, ale az vecer a aj tak mi vysla slaba ciarka. Dnes som robila znovu a ciarka je, ale nie moc silnejsia. MS by som mala dostat 9.1., ale ovu bola myslim skor, takze dnes som cca 13DPO. V aprily minuly rok som mala MA, kyret a odvtedy uz 2 biochem. tehu. Bojim sa, ci je teraz vsetko v poriadku. Co myslite? Tu su tie testiky, ten tenky je z dneska a kazetka z vecera 2 dni dozadu

renimac
6. jan 2017

@popilka čiarky tam sú 😉 a pepino silnie pomalšie ako Lady max napr. Držím palce, nech je to tentokrát až do konca 😉.

popilka
6. jan 2017

@renimac Dakujem, dufam, ze bude silniet. Zajtra kupim dalsi a v nedelu alebo pondelok zopakujem. Len sa bojim... 😕

renimac
6. jan 2017

@popilka rozumiem, tiež som mala strach po tom mimomaternicovom. Ale skus veriť, že tentokrát to bude v poriadku. A vieš aspoň príčinu potratov?

popilka
6. jan 2017

@renimac Nie, ziadne vysetrenia som neabsolvovala. Dr som vravela, ze 2x som mala asi to biochem. a len mi povedala, ze si mam prist po rp na Duphaston. No nebola som, neberem ho.

renimac
6. jan 2017

@popilka A prečo ho nechceš? Ja viem, že keď nevieš príčinu, tak nechceš zbytočne niečo brať, ale po toľkých potratoch by som neváhala. Pokiaľ samozrejme nemáš problém s krvou. Vtedy sa neberie. Ja som brala utrogestan, lebo som na začiatku trosku spinila.