icon

Rok 2017 - náš úspešný rok

martinaj
3. nov 2016

Ahojte 😊 zakladam tuto diskusiu pre tie, co to uz nestihaju v roku 2016
Vitajte 😍

eliss19
14. jan 2017

Ahojte potrebujem radu 🙂 16.12. Som mala poslednú ms a mojkanie ;) bolo na 11 deň a na 16 deň cyklu. Test jeden deň pred MS to je 27 deň bola slabá čiarka ale ako schol test tak aj čiarka bola preč :( tak som čakala na MS. Jeden deň meškala tak som spravila ďalší test bola tam znova čiarka ktorá zbledla :( ale po zaschnutí testu tam dačo vidím je to také slabé či to nieje len kanálik. V ten deň som začala aj trochu špiniť len do ružová tak som si bola istá že už je tu. Ale do večera to prestalo ani dnes ráno nič. Tak chcem sa spýtať že ak by som mala ovuláciu na 16deň je to možné že ani na teste nemám skoro nič a ms štrajkuje? Lebo ovuláciu som mávala cca na 13 deň len po potrate neviem ako sa mi to zmenilo ani hlien som nemala.

mishamisura
14. jan 2017

@dejna20 veľmi si ma potešila! Ja budem ležať na gynde v žiari, pred dvoma rokmi som tam už bola na konizacii a na personál ani pol slova nemôžem povedať, úžasní boli, takže z toho vrásky nemám. Skôr som sa bála samotného zákroku, prípadných komplikácií. Mala si aj bolesti? Alebo to bolo znesiteľne? Každopádne ma veľmi povzbudilo tvoje tehotenstvo tak skoro po laparke, ja v to tiež dúfam...

mishamisura
14. jan 2017

@eliss19 viem zareagovať iba na ten hlien. Ja ho po operácii nemávam vôbec už druhý rok. Dr mi povedala že je to normálne lebo v podstate vnútro vyčistili a hlien sa nemá veľmi kde tvoriť. Že to môže byť mikroskopických kúsok ktorý sa tazko všimne. Tak si myslím že po potrate tomoze byt na tom istom princípe...Každopádne podľa mňa to určite na tehu vyzerá, držím palce nech všetko dobre dopadne 😉

eliss19
14. jan 2017

@mishamisura ďakujem dúfam že máš pravdu 🙂 bola by som rada

dejna20
14. jan 2017

@mishamisura tak drzim palce nech ti to potom rychlo vide. ✊
Bolesti minimalne, ja som si ani lieky proti bolesti nepytala, ale budes mat samozrejme tu moznost. Jedine co ma obtazovalo bola drenaz na odvod krvi. Tu nehcvaji den dva po zakroku, ale nie v kszdej nemocnici. Trochu to tahalo, sle ked to vybrali tak pohoda. Vela potom pi, budes mat nafucane brucho. Co sa tyka narkozy to je hop alebo trop, niekto po nej vracia, mne ostala ibs dobra nalada z nej 😂

mishamisura
14. jan 2017

@dejna20 pred rokom som bola kvôli komplikáciám v narkoze dvakrát po sebe a zvládla som to v pohode..Prespala som 24 hodín 😁 vďaka za info aj za palce...Som pokojnejsia. Snáď bude všetko v poriadku

lauritka
14. jan 2017

@dejna20 jejej v prvom rade gratulujem k tehu 😉
a chcem sa spytat, zostala ti velka jazva po tej drenaži?? ja som ju mala v decembri tiez a mam tam taky dost velky ako keby križik 😲

renimac
14. jan 2017

@lauritka ja som mala tiež drenáž, jazva dosť veľká oproti tým dvom ostatným, ale teraz je už celkom pekná 😉.

lauritka
14. jan 2017

ja som bola na laparke este v roku 2009... uz nevidno nič..
teraz vacsia op a mala som dren. tak na boku to je . dufam, ze sa to strati

renimac
14. jan 2017

@lauritka podľa mňa Áno. Moja vyzerala dosť zle, lebo mi stehy vyberal veľmi "šikovný" lekár, ktorý mi ju celú roztrhol. A potom iba zalepil, no čo ti poviem. Natierala som si to imunoglukanom a kokosovým olejom. Keby som bola poctivejsia, bolo by to ešte lepšie.

dejna20
14. jan 2017

@lauritka
@renimac
No ja po drenazi ani nevidim uz nic.
Ale ja mam mierny pruh a pupi dierku tky vyspulenu, teraz ako mam velke brucho uz uplne a ta jazva pod pupi dierkou je teda riadne roztahana a spatna. Uvidime co bude s bruxhom po porode a tiez pruh v akom bude stave.

lauritka
14. jan 2017

ja som si kupila taku mastičku na jazvy v lekarni a s tym som poctivo natierala -contractubex

vanda12345
16. jan 2017

ahojte baby no ako sa mate co nove ktora neocakava mrchu a ocakava skor // ja bud tyzden ale rada by som sa potesila a naladila s vami tak snad coskoro budu pribudat krasne testiky a budeme pekne a spokojne tehulkovat👍🙂

crazy_girl1
16. jan 2017

@vanda12345 ja očakávam ešte len OVU v najbližších dňoch. Mršku neočakávam koncom januára. 😉 Tak nech tu pribúda čo najviac pozitívnych testíkov, veru, budeme sa len vytešovať. 😉

myskahryzka
16. jan 2017

@vanda12345 ahoj. Ja som konecne po MS, tak ideme na to. Tento mesiac skusam Conceive Plus gel, tak uvidime. A zajtra zacinam testovat ovu.

eliss19
16. jan 2017

Ahojte mam trochu problém neviem ako ďalej postupovať. Zrejme som tehu mešká mi to už od štvrtka ale na teste len akože duch. Skúsim ešte zajtra test ak bude čiarka mala by som ísť za doktorkou po lieky na udržanie tehu len moja doktorka má dovolenku. Lieky preto lebo som už jedno potratila :( a nechcem znova sklamanie. Moja otázka znie nevadí ak ešte nebudem mať lieky tak cca týždeň dva? Ďakujem za radu

vanda12345
16. jan 2017

crazy_girl1
tak tak ako pises tak snad ovu pride ako ma a posnazilkujete a ta mrcha nedojde no my sme tiez snazilkovali tak verim ze sa zadarilo vraj po kyrete je vacsia sanca tak snad sa to aj u nas potvrdi presne tie //nas vsetky povzbudia😉

vanda12345
16. jan 2017

myskahryzka
tak to je fajn a mozte opat snazilkovat ano dost som o nom citala tak snad sa zadari na prvu supu 😉 aby ozaj tento rok bol nas uspesny

vanda12345
16. jan 2017

eliss19
n´moja daj tu testik nech sa potesime povzbudime aj dnes poobede mozes skusit a ja som tiez po potrate zaciatkom nov a moj lekar aj ked som vravela ze nebudem dlho cakat nic o ziadnych liekoch ani naznak bud tyzden necakam mrchu a ak budu // asi mu zavolam ci treba nejake lieky takze neviem ci je to uz normal postup davat hned lieky alebo nie ked moj takto

eliss19
16. jan 2017

@vanda12345 moja vravela keď bude meškať 6 dní a budú // čiarky tak mam dobehnúť a dá mi lieky na udržanie len som zistila na webe že má dovolenku :(

senselinka
16. jan 2017

@eliss19 tyzden, dva cakat na lieky je strasne vela... Prave zaciatky su najcitlivejsie, takze ak ti maju lieky pomoct, je to prave teraz, o dva tyzdne moze byt neskoro 😨
Ale toto je velmi slabucky testik na to,ze ti meska MS... Nemala si posunutu ovu?

myskahryzka
16. jan 2017

@eliss19 Recept ti moze dat aj sestricka. Skus si tam zavolat a spytat sa.

eliss19
16. jan 2017

@myskahryzka skúsim

vanda12345
16. jan 2017

eliss19
moja kedy si robila ten testik aj mne sa zda slaby ak mas doma nepi 2h a sprav a verim ze bude lepsi presne zavolaj ved to by ti kludne mohla dat

eliss19
16. jan 2017

@vanda12345 včera ráno som ho robila, ani nemám doma test musím si ísť kúpiť do lekárne a zajtra ráno spravím. Asi ovuláciu bola neskôr tak preto tak slabá čiaročka aspoň dúfam ;) že to bude vše ok. Volala som a zatiaľ nedvíha tel.

vanda12345
16. jan 2017

eliss19
tak moc mos drzim prsty a uz teraz sa tesim na rono ako pekne nas tu prekvapis obcas my ostatne sme nedockavejsie ako tie co sa ich to tyka🙂tak mozno neskor este skus

vilma30
16. jan 2017

Baby, ako casto mate sex v case ovulky? Kazdy den? Kazdy druhy?

myskahryzka
16. jan 2017

Zdravim vospolok. Mam jednu taku technicku otazocku. Teraz som mala menzes. Po kyretazi mavam tri dni velmi silne krvacanie a dva dni zo mna vypadavaju obrovske zrazeniny. Ospravedlnujem sa, ak som nechutna, ale inak to neviem opisat. Po kyrete som bola naposledy po dvoch mesiacoch na kontrole a dr povedal, ze vsetko je v absolutnom poriadku. V sobotu mi skoncil menzes a v nedelu som mala este vytok, ale cierny. A dnes ma boli brucho, jeden vajecnik a maternica. Nic tragicke, no boli. Viem, ze treba ist k dr, no tam sa kvoli praci dostanem az buduci tyzden. Nemate niekto podobnu skusenost? Dakujem.

crazy_girl1
16. jan 2017

@vilma30 odporúča sa vraj každý druhý deň, ale ťažko povedať... Niekto keksíkuje každý deň a vyjde to, niekto raz za plodné obdobie a trafia sa 😉 Je to indi vindi... najlepšie je robiť to z lásky a vtedy, kedy máte chuť. 😘

maria24102015
16. jan 2017

Ahojte Snazilky.My sme sa s manzelom pokusali o babatko rok. Neriesili sme bazalnu teplotu,plodne dni...nic.len sme v ten rok toho mali dost tak sme sa az tolko nesnazilkovali,ale mysleli sme si ze sa zadari.Potom uz nabiehali otazky ci nie je daky problem a tu som sa docitala o Inofolicu. zacala som ho brat od 13.10.2016 az do teraz.Tolko som si tu onom precitala!vela chvaly a uzasnych pribehov s vytuzenym stastnym koncom 🙂 uz len z tych pribehov som si myslela ze otehotniem,tak "zazracne" vyzeral ten vyzivovy doplnok. Brala som ho poctivo 2x denne.Avsak v mojom pripade neuspesne :( Mam vsak na vas otazku,pred tyzdnom som dodobrala.Menzes mal zacat od 13.1. Ale uz od 9.1.som mala spinenie,ale oba hnede a stacili mi intimky.dufala som,ze sa uz zadarilo a je to znak spojenia vajicka so spermiou 🙂 avsak trvalo to 4 dni a na 5 den (13.1.) mi prisli normalne moje dni.avsak boli silnejsie a riadne ma bolia prsia.este k tomu nemam klasicku cervenu krv ale az ciernu,casto aj s kuskami takeho cieneho mazu/vytoku :( nikdy som to nemala a zlakla som sa...:( trva to druhy den...

Viem ze som sa dost rozpisala ale prosim ak viete (aj ked nie :D ) poradte co to je...do teraz som tie neuspechy brala v pohode,vsak ked to ma prist tak to pride (od oktobra sa snazilkujeme naozaj dost) ale teraz chytam depku...

Dakujem za kazdu radu,komentar,a velmi chvalim taketo forum kde si zeny pomahaju ;) a este zelam kazdej aby sa jej podarilo dopracovat sa k vytuzenemu zdravemu dietatku ;)