icon

Rozhodnutie na celý život

beruska11_1
27. jan 2012

Ahojte kočky, maminky, snažilky... 🙂 Zaujímala by ma jedna vec. Keď ste sa ocitli v živote na bode, kedy ste začali túžiť po bábatku 😉 Vážili ste rozhodnutie či ísť do toho? Čo u vás vyhralo? Dokončenie školy, kariéra, nezariadené bývanie alebo dieťaťko 🙂

Strana
z3
anjelicek26
27. jan 2012

@beruska11_1 -- tak podporu ano, ale hlavne ty musis byt silna rozhodnuta, ono potom uz vsetko ide... my sme do toho spadli, tak je to mozno aj najlepsie...lebo akosi su to vsetko hlupe vyhovorky... skola, praca, kariera, rodina co povie, doriesit väcsie byvanie... to vsetko je dietatu suma fuk... bude s tebou stastne aj v 1-izbaku a zvysok sa casom poriesi. Ale ty uz budes mat toho maleho skriatka, co ti bude hovorit mama a neda na teba dopustit ;) My o par roko planujeme este tretie 🙂

beruska11_1
autor
27. jan 2012

@anjelicek26 vždy sa nájde výhovorka prečo nemať bábo...lenže ťažko sa začína s ničím, bez bývania, bez peňazííí 😀 ja si proste neviem predstaviť, že by som otehotnela a veci by sa začali samé riešiť 🙂 aj ja by som chcela veľkú rodinku 🙂

anjelicek26
27. jan 2012

@beruska11_1 - lenze ono to presne tak bude, za tych 9 mesiacov sa vsetko vyriesi... drahy byval 800km daleko... chodila som do prace, na vysku... deti planovala v horizonte "niekedy"... a... vyriesilo sa vsetko.. ak mas aspon aky taky plan, netreba sa bat ;)

beruska11_1
autor
27. jan 2012

@anjelicek26 myslím, že to preberiem s priateľom 😉 inak ja ako študentka nárok na materskú nebudem mať, keďže som neodrobila nič, takže by som poberala rodičovský príspevok?

anjelicek26
27. jan 2012

@beruska11_1 - tak ale ano, rodicak urcite a potom ti aj budu preplacat jasle, keby si chcela ist do skoly ci prace skor...

beruska11_1
autor
30. jan 2012

ahojte 🙂 tak sa hlásim po víkendovom rozhovore na tému : bábatko 🙂 Odpoveď môjho priateľa na otázku, či by už chcel mať bábo bola do dvoch sekúnd áno, ideme na to? 😀 veľmi mi to uľahčuje vážne 😀

Strana
z3