icon

Sex na plno pred otehotnením

niksniks
9. jan 2017

Ahoj asi trochu blba otazka no chcem si byt ista.
Chceme druhe babo s muzom sme vcera sexovali naplno a skoncilo to vomne mam pockat ci budem tehotna alebo mozme sexovat aj dnes naplno a popripade aj zajtra?
Moze to mat nejaky vpliv na nieco?
Alebo si to mozem takto poistit zle sa nemoze stat nic ci?dakujem

lucka8787
9. jan 2017

@niksniks noooo 😅

evittam
9. jan 2017

@niksniks A inak by ma zaujimalo -teda ak sa vam prve dieta podarilo na jedinykrat-ty si to hned vedela a uz ste potom dalsich 9 mesiacov nic spolu nemali-pre istotu?

niksniks
autor
9. jan 2017

@lucka8787 zaujmave ze stastna17 to pochopila....jedina to pochopila dakujem..

A uz nepotrebujem ziadne odpovede odpoved som dostala

niksniks
autor
9. jan 2017

@evittam ja nevravim o sexe ale o spermiach ci sa do mna muz moze vkuse spravit!!!

lucka8787
9. jan 2017

@niksniks taaak potom je to v poradecku, sme stastne prestastne 😀😎

lucka8787
9. jan 2017

co ti pere to co je toto 😅

stastna17
9. jan 2017

@niksniks tak este sa nevie ci si tehotna, este nie si , mozno este 10 dni bude trvat kym sa spoja. takze nie si tehotna, mozes robit co chces. a aj potom mozes ak vam sex nezakaze lekar.

evittam
9. jan 2017

@niksniks A o com pisem asi ja?! Nauc sa citat!

hivanik
9. jan 2017

...inak ja som tvoju otazku pochopila, ten vtip bol na odlahcenie....

evittam
9. jan 2017

@niksniks Napis mi jediny normalny dovod preco by to mal byt problem?!

niksniks
autor
9. jan 2017

@marfikchov sa uvedom a neurazaj moje dieta boze aka ubohost

maykaaa1122
9. jan 2017

každopádne zaujímavá diskusia..čo je moc..

niksniks
autor
9. jan 2017

@sibalka21 ja sa nepytam ci mozem sexovat!!!!!halooo zobudte sa

madana
9. jan 2017

@niksniks ak sa pytas,ANO trocha dost blba otazka,no ale odpovieme my skusenejsie zienky😊mali by ste sa uz len pozerat navzajom do oci,ale sex uz NIE,.....to uz by vam malo stacit😎k veku primerane,myslim si,...........

lucka8787
9. jan 2017

@niksniks ale teraz vazne. Naozaj by si si mala nastudovat, ako funguje zensky cyklus (myslim tym plodne a neplodne dni, kedy je najvacsia sanca otehotniet a tak), ako prebieha oplodnenie, za aky cas sa oplodnene vajicko dostane do maternice a pod. a este mnoooho veci okolo toho.a je tu snad milion diskusii o tom. a potom zistis ze sa vazne pytas idiotiny a vsetci ta tu maju za mentolu

tyelde
9. jan 2017

ale čoby sme ťa nepochopili, ale aká otázka taká odpoveď...môžete trtkať jak králici aj 120x denne, čím viac spermií v tebe tým väčšia šanca že nejaká trafí, logicky...a keď už trafila, tak ich okolo môže plávať aj ďalšie 4 miliardy a "neodtehotnieš"....🙄

lucka8787
9. jan 2017

@tyelde si zabilaaaaa 😅😅

marfikchov
9. jan 2017

@niksniks ja som tvoje dieťa nespomenula, ale pedagógov, ktorí sa budú snažiť niečo z neho vykresať, no ty, po pravde asi nič, ani gramatika, ani biológia....

mima1
9. jan 2017

Radsej uz dnes a zajtra nie riskujes trojicky 😂

lucka8787
9. jan 2017

@niksniks pocuj sak daj este volaco, bez problemov to rozobereme 😉 nejaku zase novu diskusiu s duchaplnym nazvom a este duchaplnejsou otazkou 😉

sibalka21
9. jan 2017

@niksniks blba otazka, blba odpoved :D A ked uz sme pritom, vsetky sme to pochopili, len sme nepochopili ako sa zena, co uz raz porodila dieta, moze opytat taku hlupost.... Co si myslis, ze ked sa do teba spravi znovu, tak sa zacnu tie spermie zabijat navzajom? :D Ved preco by sa do tebe nemohol robit, paneboze :D

hivanik
9. jan 2017

...uz v prvej vete si autorka dala sama odpoved...🙂

anjelicek26
9. jan 2017

Tak dobre oplula som si niekolko krat mobil pri citani prispevkov 😂 Ale k zakladatelke - sexuj kolko chces a nech sa do teba urobi aj 50x faktom ostane, ze je tam len 1 vajicko, ktore ked sa spoji s 1 spermiou uz ziadne ine dalsie okolo pripadne plavajuce nove/stare boh vie ake spermie do seba nepusti, ani mu neublizia, ani nic neovplyvnia, proste budu absorbovane stenami vajecnika ci maternice po case..."babatku" alias oplodnenemu vajicku opakovanym sexom v plodnom obdobi a po nom nic nehrozi. @niksniks

evittam
9. jan 2017

@sibalka21 No, presne si to vystihla. A ja už som sa jej na to pýtala - len nejak nemá žiadnu odpoveď......😉
@niksniks A zobudiť by si sa mala v prvom rade ty.....

natalienka12
9. jan 2017

@niksniks dnes registrovaná, čo viac dodať....Buď si chlap alebo si puberťačka čo dnes nešla do školy a nudí sa. Ak si naozaj dospelá žena, čo už jedno dieťa má, tak tvoja otázka, ktorú si položila nie je na smiech, ale skôr do plaču.

lucka8787
9. jan 2017

@niksniks presne, zobud sa uz konecne ty princeznaaa

natalienka12
9. jan 2017

Ja by som to povedala inak.... Vsetko ma svoje hranice, ale luďska sprostota je nekonečná 😀

lucka8787
9. jan 2017

nam uz je asi aj jedno co si sa pytala, lebo my sme sa tu tak dobre pobavili 🙂

marina24
9. jan 2017

prosím ťa,to nemyslíš vážne že ?koľko máte rokov s mužom mi asi nepovieš,či ?
prosím ťa- a ako asi sa má splodiť dieťa, ked nie,aby sa muž do teba stále spravil ?z čoho chceš potom otehotnieť ?:D to je čo za blbina ?ved jasné, že máš sexovať, s mužom stále tak,aby sa do teba urobil,najlepšie počas celých mesiacov, ak chcete mať bábo, ved to sme sa učili na prírodovede v 7 ročníku ZŠ,. nechapem,ako sa môže toto spýtať osoba dospelá, podľa mna je to fake,alebo máš 16 rokov dievča...a ak už máš dieťa,tak je to fakt sila.že nevieš,ako sa plodia. ale snád sa len niekto baví.

beate1
9. jan 2017

Jejda...tak som sa uz dlho nezasmiala z vasich odpovedi...teda aj z otazky...teda vlastne zo vsetkeho...dakujem...😂😁😀