Skúsenosti - Myo-Inositol
Poprosila by som o vaše reálne skúsenosti ohľadom užívania doplnkov Myo izonitol pri aktivnom snažení sa o dieťatko. Zaujímajú ma ci sú nejaké vedľajšie účinky a či to niektorej žene pomohlo reálne pri otehotneni. Pozn. Z gyn hľadiska všetky výsledky v poriadku, ovu pravidelná a potvrdená. Ďakujem pekne
@zenazturca su to len vitaminy.ja to akt.beriem.stoji to sice viac cca 22 eur.ale je tam vsetko co potrebujes
@moni106 má to nejaké poznatelne vedľajšie účinky?
@zenazturca je to na kvalitnejsie vajicka a podporu pocatia.ja som po 3 potratoch.tak som hladala co najlepšiu alternativu.
@ninka99865 vedela by si mi pomoct s tou knihou, prosim? Je mozne, aby si mi poslala PDF verziu?
@rockprincess daj email (do správy)
@zenazturca máte skúsenosť že pri bráni myoisonitol ste poprdkavali? Lebo mám pocit že mňa neskutočne nadúva s toho.
@barbied nie.
Ale ja uz dlhšiu dobu nič neuzivam.
Opakovane som absolvovala všetky testy v Reprofit a výsledky mám dobré. Snažíme sa štvrtý rok o dieťa ale zatiaľ bezúspešne. Pár krát do roka sme mali prestávky že sme sa nesnažili 1 cyklus. Ale nepomohlo to
@zenazturca ja som nakoniec znova zakúpila nosifol Forte, a ten mi takéto problémy nerobí.
Neviem prečo ten čistý na myoisonitol má na mňa také účinky, skúšala som aj nižšiu dávku ale to isté.
My 5 a pol roka skúšame.
Na konci roka ideme na kliniku na prvu konzultáciu, a uvidíme.
Tie všetky vyšetrenia ako hematologia, reprodukcna imunológia, genetika toto máme všetko urobené.
Držím palce aby sa vám podarilo. Sme v tom spolu
@barbied držím palce 👍
@zenazturca Otehotnela som hneď prvý mesiac užívania. Efekt to malo, v ten mesiac som pri ovulácii mala také silné bolesti ako nikdy predtým. Presne som vedela, že ovulujem.
@fliacik aky myo si brala?

@moni106 ďakujem, to nepoznám. Je to vitamínova cesta ci hormóny?