icon

Skúsenosti - Myo-Inositol

zenazturca
21. sep 2022

Poprosila by som o vaše reálne skúsenosti ohľadom užívania doplnkov Myo izonitol pri aktivnom snažení sa o dieťatko. Zaujímajú ma ci sú nejaké vedľajšie účinky a či to niektorej žene pomohlo reálne pri otehotneni. Pozn. Z gyn hľadiska všetky výsledky v poriadku, ovu pravidelná a potvrdená. Ďakujem pekne

Strana
z2
zenazturca
autor
24. sep 2022

@moni106 ďakujem, to nepoznám. Je to vitamínova cesta ci hormóny?

moni106
24. sep 2022

@zenazturca su to len vitaminy.ja to akt.beriem.stoji to sice viac cca 22 eur.ale je tam vsetko co potrebujes

zenazturca
autor
25. sep 2022

@moni106 má to nejaké poznatelne vedľajšie účinky?

moni106
26. sep 2022

@zenazturca je to na kvalitnejsie vajicka a podporu pocatia.ja som po 3 potratoch.tak som hladala co najlepšiu alternativu.

rockprincess
3. dec 2022

@ninka99865 vedela by si mi pomoct s tou knihou, prosim? Je mozne, aby si mi poslala PDF verziu?

ninka99865
4. dec 2022

@rockprincess daj email (do správy)

barbied
9. okt 2024

@zenazturca máte skúsenosť že pri bráni myoisonitol ste poprdkavali? Lebo mám pocit že mňa neskutočne nadúva s toho.

zenazturca
autor
23. okt 2024

@barbied nie.
Ale ja uz dlhšiu dobu nič neuzivam.
Opakovane som absolvovala všetky testy v Reprofit a výsledky mám dobré. Snažíme sa štvrtý rok o dieťa ale zatiaľ bezúspešne. Pár krát do roka sme mali prestávky že sme sa nesnažili 1 cyklus. Ale nepomohlo to

barbied
24. okt 2024

@zenazturca ja som nakoniec znova zakúpila nosifol Forte, a ten mi takéto problémy nerobí.
Neviem prečo ten čistý na myoisonitol má na mňa také účinky, skúšala som aj nižšiu dávku ale to isté.

My 5 a pol roka skúšame.
Na konci roka ideme na kliniku na prvu konzultáciu, a uvidíme.
Tie všetky vyšetrenia ako hematologia, reprodukcna imunológia, genetika toto máme všetko urobené.
Držím palce aby sa vám podarilo. Sme v tom spolu

zenazturca
autor
24. okt 2024

@barbied držím palce 👍

maja7801
21. máj 2025
@fliacik

@zenazturca Otehotnela som hneď prvý mesiac užívania. Efekt to malo, v ten mesiac som pri ovulácii mala také silné bolesti ako nikdy predtým. Presne som vedela, že ovulujem.

@fliacik aky myo si brala?

fliacik
25. máj 2025
@maja7801

@fliacik aky myo si brala?

@maja7801 toto je objednávka, kde vidíš názov aj obchod, kde som objednala

Strana
z2