Slabá druhá čiarka na ovulačnom teste
ahojte babenky, neradi by sme prepásli šancu tak si idem po radu 🙂 dnes prvýkrát vidím na ovu teste druhú čiarku. Nie, nie je výrazná ako kontrolná čiarka a preto neviem čo teraz? testíkovať ďalej a keď budú aspoň rovnako výrazné tak sa pokúšať o babuliatko, alebo ako? brala som clostilbegyt od 3 do 5 dňa. čítala som veľa diskusii na modrom koníkovi no neviem sa s toho vysomáriť :( prosím neodcudzujte ma za to, že tomu nerozumiem

@marta_86 veru - ja som testovala 3 mesiace a ani raz som nemala koľajnice,alebo že by bola kontrolna silnejšia ako testovacia vôbec...stále len slabé a na druhy den úplne nič,akoby som ovu nemala,tak som išla na bežnú preventívku k dr.akurát mi vychádzalo po roku a spomenula som mu, že by sme chceli mať bábätko, povedal, že folikul má 17mm že okolo 21mm praská, že o také dva dni ked sa posnažíme, to bol 11DC tak zhruba na 13DC by to mohlo vyjsť,pamätám si to úplne presne,na 13DC sme sa snažili , a ešte som to chcela poistiť na 14DC ale drahy ochorel a ešte som bola smutná, že to nevyjde, a bum🙂 som v 4. mesiaci 🙂 a to som si myslela,že niečo nie je v poriadku,trištvrte roka sme sa snažili 🙂🙂 ked som tam prišla potom o mesiac,dr. ze na preventivku? a ja ze nie,bola som tu pred mesiacom na preventivke a spominala som vam,ze by som chcela babatko, a on ze a uz?to nejako rychlo?🙂 to bolo len dobré načasovanie..🙂 dovtedy to vôbec nevychádzalo ... a ovu testy ma len miatli
@marta_86 jj, bola to ovulka, len si ju už asi prešvihla, poznač si kedy asi bola, podla odborníkov do 24 hodín od najsilnejšej druhej čiarky by si mala ovulovať a teda mať styk., a budúci mesiac to skúste naplno.
Len škoda, že to nieje také jednoduché, a že po každom plánovanom počatí, sa nezadarí, to by tu bolo omnoho viac šťastných žien ;)
Ale ja nám všetkým aj tak držím palce ;)
@nigguska no ja mam presne take ciarky jak mentola21 stale od 10 dc a dnes mam 23 dc tak ja nechapem preco sa mi ukazuju stale ale nikdy nie rovnako silne mesiac predtym sa mi stale neukazovali a stalo sa ze minuly mesuac neboli rovnako silne aj napriek tomu ze ovu prebehla podla bazalky tak neviem co to tento mesiac ma znamenat 😀
@mentolka12 mne takto test ukazuje od 10 dc dodnes tj 23 dc nechapem co to moze byt
Mne povedal doktor ze ovu by som mala mat na 14den cyklu pri mojej dlzke 32 dni, prvy mesiac si teraz robim ovu testy lebo sa uz 4mesiace snazime a nic posledne mi meskala 9dni co mi nemeskava vobec max den tak sme sa tesili a potom prisla, no lenze mne test ovu na 14den nic neukazal ale na 20 a este aj dnes na 21 tak niesom ista ci su pozitivne ci si len namyslam . Co myslite?
Ahojte, ak by ste niektorá chcela, ponúkam nový nepoužívaný monitor https://www.modrykonik.sk/market/tehotenstvo-pa... Cena je s dohodou.
Mozem to brat ako pozitívny test? Nikdy som silnejsiu čiarku nemala. Ďakujem za odpovede.

@marta_86 aho nemaš foto ??
teplota este nedokazuje ovulku, az ked budu tri zvysene az vtedy, zatial je to len jeden vystup.