icon

Slabá druhá čiarka na ovulačnom teste

mentolka12
19. sep 2014

ahojte babenky, neradi by sme prepásli šancu tak si idem po radu 🙂 dnes prvýkrát vidím na ovu teste druhú čiarku. Nie, nie je výrazná ako kontrolná čiarka a preto neviem čo teraz? testíkovať ďalej a keď budú aspoň rovnako výrazné tak sa pokúšať o babuliatko, alebo ako? brala som clostilbegyt od 3 do 5 dňa. čítala som veľa diskusii na modrom koníkovi no neviem sa s toho vysomáriť :( prosím neodcudzujte ma za to, že tomu nerozumiem

Slabá druhá čiarka na ovulačnom teste
lauritka
11. feb 2016

@marta_86 aho nemaš foto ??
teplota este nedokazuje ovulku, az ked budu tri zvysene az vtedy, zatial je to len jeden vystup.

marta_86
11. feb 2016

@wewitta mne sa stalo to isté dva dni po sebe skoro rovnaké a dnes už iba jedna tak nechápem čo sa udialo a kedy sa to udialo ☹

marta_86
11. feb 2016

@lauritka asi tak to vyzeralo ale myslela som ze zosilnie este

marta_86
11. feb 2016

@lauritka ale moja pociatocna teplota je 36.4 36.3 takze ovulka nad 37 stupnov ani nebude

lauritka
11. feb 2016

@marta_86 a naco ma byt nad 37 ? 😝

ked mas nizsie predovulacne tak budu aj nizsie poovulacne.len meraj dalej, ak to zase zajtra klesne. tak ovu este len bude.to su stalle negativne testy

marta_86
11. feb 2016

@lauritka mo len uz mam 23 dc dnes tak lem aby to prislo do kelu 🙂

wewitta
11. feb 2016

@marta_86 mne testy nikdy neukázali úplne silné rovnaké čiarky, asi som bola jedna z tých čo im ovu testy neukazujú, skús další mesiac testovať aj viac x za deň. ja som v mesiac, kedy sa nám podarilo otehotnieť,nemala ani raz pozitívny ovu test, a vyšlo to 🙂 držím palce ♥

wewitta
11. feb 2016

@marta_86 ovu mi povedal len dr. podľa folikulu, kedy asi bude a presne vtedy aj bola, podľa toho 🙂 ako to vyšlo 🙂

marta_86
11. feb 2016

@wewitta je to fakt to ludske telo zaujimave lebo moje testy su divne 😀 snad aj nam to pojde bez rovnako silnych ciarok a ku lekarovi si sla sama ale kto ta odporucil?

wewitta
11. feb 2016

@marta_86 veru - ja som testovala 3 mesiace a ani raz som nemala koľajnice,alebo že by bola kontrolna silnejšia ako testovacia vôbec...stále len slabé a na druhy den úplne nič,akoby som ovu nemala,tak som išla na bežnú preventívku k dr.akurát mi vychádzalo po roku a spomenula som mu, že by sme chceli mať bábätko, povedal, že folikul má 17mm že okolo 21mm praská, že o také dva dni ked sa posnažíme, to bol 11DC tak zhruba na 13DC by to mohlo vyjsť,pamätám si to úplne presne,na 13DC sme sa snažili , a ešte som to chcela poistiť na 14DC ale drahy ochorel a ešte som bola smutná, že to nevyjde, a bum🙂 som v 4. mesiaci 🙂 a to som si myslela,že niečo nie je v poriadku,trištvrte roka sme sa snažili 🙂🙂 ked som tam prišla potom o mesiac,dr. ze na preventivku? a ja ze nie,bola som tu pred mesiacom na preventivke a spominala som vam,ze by som chcela babatko, a on ze a uz?to nejako rychlo?🙂 to bolo len dobré načasovanie..🙂 dovtedy to vôbec nevychádzalo ... a ovu testy ma len miatli

marta_86
12. feb 2016

@wewitta vies co je ale zaujave ciarky rovnako silne neboli ale bazalka stale stupala od stredy a dnes uz bola 36.8 v utorok bola 36.5 streda 36.6 stvrtok 36.7 a dnes najvyssia fakt cudne potom

marta_86
12. feb 2016

@lauritka teplota sa meria a dnes dokonca uz 36.8 tak ja uz tomu telu fakt nerozumiem kazdym dnom sla hore utorok bola 36.5 a sla postupne vyssie

lauritka
12. feb 2016

@marta_86 Tak tvári sa to ako po ovulkr,nemáš foto testikov?

marta_86
12. feb 2016

@lauritka vcera som davala foto kukni vyssie 🙂

lauritka
12. feb 2016

@marta_86 jaj,nevidela som na mobile.😀 no ináč možno si nestihla vrchol, treba skúsiť aj dva za deň, niekedy to stúpne rychlo

marta_86
12. feb 2016

@lauritka v stredu som dva krat a vecer uz len minimum farby meriam aj bazalku ta ide hore

lauritka
12. feb 2016

@marta_86 ano vidim hmmm.. ta evie aku citlivost maju tie testiky.. 😨 ked sa budes drzat, tak urcite musela prebehnut

nigguska
12. feb 2016

@marta_86 tak ešte nebola. Mne to tiez tak skakalo..pokial nie je pozitívny tak nebola. Mala som to tak nie raz a testovala som ďalej a potom neskôr boli pozitvne.

marta_86
13. feb 2016

@nigguska teplota je stale hore aj dnes 36.8 a ak bude aj zajtra vysoka asi naozaj bola

m2552
14. feb 2016

@marta_86 jj, bola to ovulka, len si ju už asi prešvihla, poznač si kedy asi bola, podla odborníkov do 24 hodín od najsilnejšej druhej čiarky by si mala ovulovať a teda mať styk., a budúci mesiac to skúste naplno.
Len škoda, že to nieje také jednoduché, a že po každom plánovanom počatí, sa nezadarí, to by tu bolo omnoho viac šťastných žien ;)
Ale ja nám všetkým aj tak držím palce ;)

nigguska
15. feb 2016

@marta_86 akurát pozeram ze si pridala graf. No, tak zatiaľ to fakt vyzera podľa teploty, ze bola...

marta_86
12. máj 2016

@nigguska no ja mam presne take ciarky jak mentola21 stale od 10 dc a dnes mam 23 dc tak ja nechapem preco sa mi ukazuju stale ale nikdy nie rovnako silne mesiac predtym sa mi stale neukazovali a stalo sa ze minuly mesuac neboli rovnako silne aj napriek tomu ze ovu prebehla podla bazalky tak neviem co to tento mesiac ma znamenat 😀

marta_86
12. máj 2016

@mentolka12 mne takto test ukazuje od 10 dc dodnes tj 23 dc nechapem co to moze byt

jakales
12. máj 2016

Mne povedal doktor ze ovu by som mala mat na 14den cyklu pri mojej dlzke 32 dni, prvy mesiac si teraz robim ovu testy lebo sa uz 4mesiace snazime a nic posledne mi meskala 9dni co mi nemeskava vobec max den tak sme sa tesili a potom prisla, no lenze mne test ovu na 14den nic neukazal ale na 20 a este aj dnes na 21 tak niesom ista ci su pozitivne ci si len namyslam . Co myslite?

miavanhaken
18. máj 2016

Baby je toto dost silna druha ciarka ovu testu?

klarika27
3. nov 2016

Ahojte, ak by ste niektorá chcela, ponúkam nový nepoužívaný monitor https://www.modrykonik.sk/market/tehotenstvo-pa... Cena je s dohodou.

zuska777
Odpoveď bola odstránená
zuzula802
26. mar 2017
zuzula802
26. mar 2017

Mozem to brat ako pozitívny test? Nikdy som silnejsiu čiarku nemala. Ďakujem za odpovede.

jakales
27. mar 2017

@zuska777 ja som nikdy nemala rovnako silne ciarky...