icon

Slabá druhá čiarka na ovulačnom teste

mentolka12
19. sep 2014

ahojte babenky, neradi by sme prepásli šancu tak si idem po radu 🙂 dnes prvýkrát vidím na ovu teste druhú čiarku. Nie, nie je výrazná ako kontrolná čiarka a preto neviem čo teraz? testíkovať ďalej a keď budú aspoň rovnako výrazné tak sa pokúšať o babuliatko, alebo ako? brala som clostilbegyt od 3 do 5 dňa. čítala som veľa diskusii na modrom koníkovi no neviem sa s toho vysomáriť :( prosím neodcudzujte ma za to, že tomu nerozumiem

Slabá druhá čiarka na ovulačnom teste
Strana
z5
zuzula802
27. mar 2017

@jakales a podarilo sa i napriek tomu?

jakales
27. mar 2017

@zuzula802 ano podarilo, ako bola dost viditelna aj druha ciarka ale nie az tak tmava ... A coskoro rodime 🙂 vlastne sme sa 7mesiacov snazili a az ked som kupila ovu testy tak sa podarilo kedze aspon u mna je blbost ze ovu v strede cyklu

zuzula802
27. mar 2017

@jakales si ma potesila. Ja som otehotnela 2x a ziadne testy,nic,nesledovala som sa vobec. V júni bude rok co som potratila druhe.

jakales
27. mar 2017

@zuzula802 tak to mi je luto, isto sa podari 🙂

zuzula802
27. mar 2017

Dufam aj ja. Prve som donosila do ôsmeho mesiaca. Bohužiaľ....vďaka doktorom....Veľa šťastia Ti želám

lula3005
Autor odpoveď zmazal
zuzula802
11. apr 2017

@lula3005 Aj ja to tak mavam,ze na druhy deň test slabne. A celkom pozitívny nikdy nie je.

sebik20
19. okt 2017

Ahojte
viete mi poradit... Kedy by som mohla mat ovulaciu.
Ten prvy zhora som si robika vcera a ten druhy je z dneska..

m2552
19. okt 2017

@sebik20 zda sa, ze este ovu neprichadza, sprav dalsi test toto je na ovu prislabe :(
Mozno ju nemas v strede cyklu, je to bezne

sebik20
19. okt 2017

@m2552
nechapem to ,ja som si skušala po prvý krát urobiť okolo 3.10.2017 podla kalendára počas plodných dni a bola tmavsia druhá čiarka a teraz som chcela vidieť ako to funguje a vidíš ake u čiarky,,a to som den po menstruacii..

m2552
19. okt 2017

@sebik20
ovulacne testy funguju tak, ze cca 12-48 hodin pred ovulaciou, ti druha ciarka stmavne, ako sa blizi ovulacia, opat zacnu svetliet a po ovulacii, uz bude slabulinka, resp ani nebude. Takze ked budu obe ciarky riadne viditelne ( neviem ci druha bude tmavsia, ja som ju taku nikdy nemala), znamena to, ze sa ovu blizi, ked si spravis test na dalsi den a ciarka bude uz omnoho slabsia, je idealny cas plodit, Nakolko sa asi dostavi ovilacia a vajicko bude pripravene na oplodnenie 😉

hrybik
17. júl 2020

Vidite velmi slabé že?

ivankalaco
17. júl 2020

@hrybik Najlepšie sú Clearblue digitálne ovulačné testy, u mňa veľká spokojnosť..

hrybik
17. júl 2020

@ivankalaco ano?kde ich kúpiť a co stoja?Ďakujem

ivankalaco
17. júl 2020

@hrybik Normálne v lekárni, stoja okolo 23 euro, v balení je 10 kusov. Začneš 11 dňom po menštruácii a pokračuješ každý jeden deň ráno v testovaní, keď sa v okienku na teste objaví smajlík, tak sa začalo plodné obdobie a v testovaní prestaneš. Zvyšné testy použiješ na budúci mesiac.

hrybik
18. júl 2020

@ivankalaco ďakujem za info

erikapiloxing
1. sep 2020

@nigguska a nemôže byť to ze ma momentálne plodné dní a do ovu sa môže tiež podariť?

martinameszi
17. dec 2021

Ahojte no ja som včera mala styk nechránený dnes ráno som si robila ovu testy dva a vyšli na oboch slabšie čiarky môžem otehotnieť ? Keď mám dostať 20teho mrchu ?

happymom
17. dec 2021

@martinameszi môže ja som mala ešte slabšiu a mám už 8 ročnú dcéru s toho

ragaca
6. feb 2022

Chcem sa spitat žel keď si robím ovulacne test a je dobre vidieť tú druhú čiarku,ale ona potom po nejakom čase vybledne.Potom ktorú mám brať za výsledok.dakujem

ragaca
6. feb 2022

A ešte že či je to normálne že nikdy som ani dve tam nemala až teraz.

Strana
z5