icon

Snaženie sa o bábo a RTG

25. aug 2023

Ahoj, davam tuto diskusiu anonymne, lebo je to ozaj blba otazka😂 tento mesiac sme sa zacali snazit o dieta. Akurat mam ovulaciu, prve tehotenstvo bolo bez problemov hned na prvy sup. Ja vsak potrebujem ist na RTG paty buduci tyzden. Mam ho odlozit po menstruacii az(ak teda dojde😃) pripadne-aky negativny dopad by v tomto obdobi, ak vobec nejaky mohol mat ten RTGna zhluk buniek? Proste sa zamyslam, ci je tam nejake riziko

fallon1
•
Odpoveď bola odstránená
•
autor
•
25. aug 2023

@fallon1 ved to si aj ja myslim. Len nechcem zbytocne sexovat a potom si tie bunky vyrentgenovat prec😂😂😂 (irony mode on)

fallon1
•
Odpoveď bola odstránená
•
la_dolce_vita
•
25. aug 2023

Na RTG podpisujes, ze nie si tehotna, cize je tu riziko.

banalu
•
25. aug 2023

Spytaju sa ci si alebo mozes byt tehotna a dostanes vestu navyse, ak povies ano. Mna sa pytali, ja ze nie a nakoniec som tehotna bola, resp. som bola medzi ovu a MS. A robili mi rtg hlavy.

vler
•
25. aug 2023

Aj keby si bola tehotna, RTG paty tehotenstvo neohrozi, ani keby si nemala vestu. Robim rtg.

januska12323
•
25. aug 2023

Žiarenie ide len do päty nikde inde. Aj keby si bola tehotná nič sa nestane.

nikpa
•
25. aug 2023

Keď máš akurát ovuláciu tak si dajte pozor a začnite až od budúceho mesiaca.

vanilkovazmrzka
•
25. aug 2023

Ahoj, mne rontgonovali patu par mesiacov dozadu, pytali sa na tehotenstvo a na brucho mi dali nejaku specialnu prikryvku, keby nieco. Aj napriek tomu, ze mi svietili len na patu 🙂

autor
•
25. aug 2023

@nikpa na to uz je neskoro🤣

Vdaka za vsetky rady

simona92101
•
25. aug 2023

Ja som bola na rtg clenku vo 4 m tehotenstva.oblozili ma vestami,natocili aby bol co najmensi dosah a clenok zosnimkovali.nemala som na vyber,bol skaredo zlomeny,potrebovali aj napravit.doma mi uz beha zdrava mala slecna.
Treba povedat,ze mozes byt pravdepodobne tehotna,budu vediet co robit.

taktotedanie
•
26. aug 2023

tehotna netehotna..co ked sa este ani dovtedy neuhniezdi?
Autorka kludne si chod na rtg , je tam menej ziarenia ako keby si cestovala na dovolenku lietadlom!