Snažilkujeme od marca 2013
Cawte snažilky od marca 🙂 už je tu založena otázka na marec 2013 ale to sa neda komunikovať ako sa vam dari ,ci sa zadarilo a podobne..tak podte komunikovať radsej tu 🙂
My sa ideme do toho pustit teraz v marci som zvedava toto bude nase druhe mimčo 🙂 keby to vyslo cez cca plodne dni TP by bol na mužove narodky 😵 😵
Vela stastia vsetkym snažilkám..
A inak mne vytiahli tento mesiac teliesko 🙂 tak som uprimne zvedava ako to dopadlo,,,ale nemala som hormonalne, preto lekar vravel, ze mozeme hned skusat 🙂
Ahojte.tak som testla a maaaaaaaaaaaam dve ciarocky.ako ste dopali vy,dalsie snazilky?
Takze dnes som sa testovala a nic ☹ takze mozeme pokracivat dalej.Mna tie testy nejak nelubia ni co uz narobime 😢
@zuzika18 nevešaj hlavu, vydrž! Mne tento mesiac tiež rapidky nič neukázali, nech som ich otáčala a šla si oči vyočiť, nič na nich nebolo...a mamatest mi ukázal dušíka, takže tiež som bola na pochybách 😒 Neviem, či sa zadarilo, či nie, keďže ms napokon došla, ale takisto mám po MA a toto je len druhá ms odvtedy, predpokladám, že mám ešte rozhádzaný cyklus, tak preto to meškanie. Ovu mi tento mesiac potvrdil sám doky (a dokonca i Jonáš), trafili sa na rovnaký deň, len my sme to akosi nezvládli a strieľali sme až o deň neskôr :D No vraj ms prichádza na 11-16 deň po ovulke, mne došla až na cca 19 deň...neva.
Určite nabehni po sviatkoch k dokymu, ak dovtedy mrška nepríde a daj si vziať krv...z tých výsledkov už bude úplne jasno, na čom si.
@miselka007 a ms došla či nie?
@tahivka no zatial nie a mala uz 17.3.
@miselka007 tak neháďž smutného smajlíka 😉 kým mrška mešká, je to dobré 🙂
@tahivka no to ano len uz by som fakt chcela videt kolajnicky 😉
@miselka007 neboj, budú 😵 v našom prípade - trpezlivosť koľajničky prináša :D
@tahivka hej hej ja viem 🙂 jednoducho to pride ked nebudem na to mysliet 😉
@tahivka Tak ja ovu nemám na 100% potvrdenú to je fakt, ale tak vzostup teploty bol, stále mám teplotu vyššiu. Graf teda nie je ikážkový, tak ale bývali aj horšie.☹ Tak uvidíme. Počkám ešte po sviatkoch, tak či tak sa chystám k dokymu. Užijem si sviatky, testovanie vynechám a uvidíme.
@miselka007 keď prídeš na to, ako na TO nemyslieť, daj vedieť :D Toto ja akosi nedokážem 😉
@tahivka no sak toto,urcite sa o to podelim ked to zistim 😀
Baby tak ja uz vazne nechapem,,,mne sa chce od rana blejt,,,,taky pocit tazoby na zaludku,,,,,fujha,,,,to som sa aj najedla,,,,,,,neviem ako by som bola cela zahlienena,,,alebo co :/
A ak mam ten cyklus 28 dnovy, tak by som mala dostat kramy v utorok :/ ale neviem teraz uz ani to, lebo ja kedze som mala 5 rokov teliesko, tak som si to ani nezapisovala :p no teraz len myslim, ze to tak bude,,,mne pride skoro vzdy ten prvy tyzden v mesiaci,,,,,
@kuko7 mne je teraz tak nechutí mi vôbec jesť, ťažko mi na žalúdku a všetko čo vypijem alebo zjem, sa mi odgrguje vyse hodiny...
@patusha282 ja mam zaludok ako na vode,,,a to som si rano dala aj ranajky,,,,,nechapem preco,,,,ved mi este ani menzes nemeska,,,,,,
veď si skús urobiť test..niekedy ukáže ešte pred tým ako máš dostať...mne nebolo nič, ale keď mi začal menzes meškať deň čo deň a som sa o šiestej ráno budila na to že som hladna ako vlk vedela som čo v tom je... 🙂
@patusha282 mne nemeska este ,,,mam dostat v podstate asi az o ten tyzden,,,no robila som si, ale skoro, neukazal nic,,,,nebudem si uz robit 🙂 necham to tak, ked nemam dostat, nedostanem, ked mam, dostanem 🙂
máš pravdu, čo má byť bude 🙂))
@patusha282 Ja to tak aj berem,,,nic neurychlim tym ze sa budem sledovat ako trubka 🙂 niekedy je to tazke,,,ale jedno je iste, to co sa ma stat, stane sa 🙂
To veru hej, co ma byt, bude... Ja som mala mat v piatok ovu. Vacsinou ma pri tom boli vajecnik a tiez podla hlienu to poznam. tento mesiac pichanie ziadne, len ma tak divne bolelo podbrusko. Aj teraz sa citim tak vselijak, nafuknuta, krize ma bolia. Tak nechapem. Este sa mi nestalo, ze by som nemala ovu... Ale zase sme sa ani nejak nesnazili. No uvidime.
Prosim vas zeny mam taku otazku.Ide mi o to ze ci nemam vymenit gynekologicku.S priatelom pracujeme na mimi od januara a doteraz sa nam zatial nezadarilo.Viem ze mi budete pisat ze je to skoro a nemusi to byt ma prvu supu ale odkedysa snazime tak sa mi uplne rozhadzal cyklus a je to vsetko take divne.Priatel mi povedal a sam si vsimol ze predtym som nemala ziadne vykyvi a ze jednoducho sa vo mne nieco musi diat ale potom sa to pokazi a krami pridu.A ze su aj take pary ktore jednoducho spolu deti mat nemmozu a toho sa obavam.Mala by ma gynekologicka nejak liecit alebo mi pomoct nejakymi liekmi?Lebo co ak sa nam to podari ale sa to jednoducho nejak neudrzi vo mne.ja uz som z toho zufala a necakal som ze v mojom veku (24) to bude take tazke.Dakujem za ake kolvek rady.
@miselka007 máš pravdu, je skoro na poplach 😉 Niekomu sa zadarí na prvý šup, iným to trvá aj rok, takže nepanikár . Ak chceš mať istotu, či si ok, daj sa lekárke poriadne vyšetriť. Povedz jej, že sa snažíte o mimi a ona už bude vedieť, čo skontrolovať. Ale i tak Ti nikto nezaručí, že ak otehotnieš, všetko bude v poriadku, skoro každá kočka min. raz prekonala MA a mnohé o tom ani nevedia, je to vlastne ako meškajúca ms. No určite začni užívať nejaké vitamíny s kyselinou listovou, na trhu ich je dosť. Najdôležitejšie je však myslieť pozitívne!!! 😵

@sisisi a tie mamatesty su nejaka speci znacka? lebo ja som v lekarni taku ani nenasla :/ ako to vypada?