icon

Snažilkujeme od marca 2013

gerci90
7. mar 2013

Cawte snažilky od marca 🙂 už je tu založena otázka na marec 2013 ale to sa neda komunikovať ako sa vam dari ,ci sa zadarilo a podobne..tak podte komunikovať radsej tu 🙂
My sa ideme do toho pustit teraz v marci som zvedava toto bude nase druhe mimčo 🙂 keby to vyslo cez cca plodne dni TP by bol na mužove narodky 😵 😵
Vela stastia vsetkym snažilkám..

patusha282
29. mar 2013

@simonne1 dakujem dúfam že sa to aj potvrdí 🙂

tahivka
29. mar 2013

@patusha282 však už aj my budeme mať v apríli výročie snažilkovania :D my sme síce koľajničky mali v januári, ale nedopadlo to dobre. No od tohto mesiaca zas pokračujeme 😉

patusha282
29. mar 2013

@tahivka no prvé tri mesiace sú ževraj najhoršie potom že už je to ok, neviem ako to bolo u teba...urobím si ešte jeden testík po sviatkoch a keď bude tiež pozitívny tak pôjdem k doktorovi...my sme mali problémy, no priateľ mal, bol na spermiogram a výsledok bol zlý, dlho bal tabletky a pomohli 🙂

bokroska
29. mar 2013

Takze zajtra rano nas bude viac,co budeme cikat na testy,ze? Vsetkym moc drzim palce,aby to vyslo.
@patusha282 gratulujem k ciarockam.

patusha282
29. mar 2013

@bokroska dakujeeeeeeeeeeeeem 🙂))

tahivka
29. mar 2013

@patusha282 u nás asi problém s otehotnením až tak veľký nebude, keď sa to podarilo raz, vyjde to, dúfajme, zas :D len to správne napasovať 😉 Ty si dávaj na seba pozor, máš pravdu, do 12tt je riziko, ale to len príroda napravuje, ak dačo pokazí :P

zuzika18
29. mar 2013

dievčatá mohli by ste mi poradit ktorý tehotenský test je spolahlivejší?

zuzika18
29. mar 2013

Zúfalá som dnes dva testy a dva rozdielne výsledky ☹

kuko7
29. mar 2013

@zuzika18 moja :D :D :D pohoda,,,uz ti meska?

kuko7
29. mar 2013

Ja som dnes tyzden pred MS, ale na teste nebolo nic 🙂 no aj tak si myslim ,ze je skoro,,,pri malej mi ukazalo az tyzden po tom ako mi meskali,,,,no dnes ma pichlo tak prudko v podbrusku az ma mikloo,,baby to co moze byt? Som normlane ostala vykolajena :/

sisisi
29. mar 2013

ahojte!
tak aj ja sa pridavam... tehotna som uz raz bola. nebolo to planovane, ale vedeli sme, ako k nemu doslo 🙂 ratali sme plodne a neplodne dni, no obcas sme na to riadne kaslali. zial sme v 12tt mali MA, histologia ok, vysledky z hemosky ok, kramy prisli az skoro 6tt po kyrete. chvalabohu som krasne citila ovulaciu hned pred 1. MS a tiez teraz...snazili sme sa od zaciatku, no na prvykrat to nevyslo, uvidime teraz.
plan bol, ze zacneme az v juni po 3 MS, ale priatel sa rozhodol inak, neriesi a bude co ma byt 🙂
dufam, ze sa v tejto teme ziadna dlho neohreje a rychlo prejdeme do ,,spolocneho terminu,,

zuzika18
29. mar 2013

@kuko7 Ahoj. Hej mešká. Som 35 DC, 18 DPO, teplota stále okolo 37. Doteraz testy negatívne, robila som si Rapidky, včera som si kupila mammatest a ten mi vyšiel dnes ráno slabulinko pozitívny, tak som si skusila ešte raz rapid a ten negatívny, čomu mám verit? ☹

sisisi
29. mar 2013

@zuzika18 daj foto

kuko7
29. mar 2013

@zuzika18 moja rapidky aj mne ukazuju negativny :D no dnes tam bola ta druha priesvitna :D :D :D ale tak ja som videla ze je ,,,,,ale ja pockam,,,mne este nemeska nic :D

kuko7
29. mar 2013

@zuzika18 inak ja nechapem ako baby vedia kedy doslo k oplodneniu,,,ja to teda neviem 🙂 ved sexujeme priebezne :D

zuzika18
29. mar 2013

@sisisi nejde mi to moc, leskne sa mi to strašne.Mobil mi nerobí moc kvalitné fotky, ale pokusim sa nejako.

zuzika18
29. mar 2013

@kuko7 Ja neviem presne kedy prišlo k oplodneniu, viem len o približnej ovulácii, ani sme sa nemilovali podla nej. Snažit sa snažíme, ale zase nie za každú cenu. Zatial si to snaženie užívame 🙂

sisisi
29. mar 2013

@kuko7 ahojky! tak ja viem tiez presne kedy doslo k oplodneniu. ja citim ovulaciu tak, ze by som sa nezmylila ani o pol noci!!!
@zuzika18 super, tesime sa na foto a zhodnotime raz dva!

kuko7
29. mar 2013

@zuzika18 my tak isto 🙂 snazime sa ked sa nam chce 🙂 my sme tak obden sexovali :D :D :D

zuzika18
29. mar 2013

Neviem či tam niečo uvidíte ☹

sisisi
29. mar 2013

@zuzika18 na tom spodnom vidim ducha. aka citlivost testu bola?

kuko7
29. mar 2013

bubu buuuuu duchoviaaaaaa :D aj ja ho tam vidim,,,ale ta foto je dost nekvalitna 🙂

zuzika18
29. mar 2013

@sisisi Hej to som aj ja videla, mamatest duch a rapid nič, obidva sú od hladiny 10

kuko7
29. mar 2013

@zuzika18 inak ten rapid je nejaky divny,,,oni ho uz nevyrabaju taky aky volakedy,,,,uz nema taku citlivost :/

sisisi
29. mar 2013

@zuzika18 treba sa vyzbrojit obycajnymi palickovymi mamatestami 10 a rano testovat. ak mas trpezlivost este pockaj den, dva 🙂
mne ukazal tehotenstvo aj pepino...

zuzika18
29. mar 2013

@kuko7 Mám doma ešte rapid, asi počkám ešte nejaký ten den a vyskušam ešte. Alebo po sviatkoch zbehnem k dokymu a ten mi to snád povie na 100 % A ked to bude negatívne aspon mi hned vyvolávačku dá. 🙂

kuko7
29. mar 2013

@zuzika18 bude pozitivne 🙂

zuzika18
29. mar 2013

@sisisi No ved to...to.....tá trpezlivost.....občas by som jej trošku viac potrebovala. Tak ale ja už zrovna najmladšia nie som a takto pred rokom som v 8 týždni potratila a cez leto som podstupila odstránenie obrovského myomu a skoro som prišla o maternicu. Takže ja som vdačná v podstate za druhu šancu ktorú som dostala. No a my sa ju teda chystáme využit 🙂

kuko7
29. mar 2013

@zuzika18 moja prave preto bude pozitivne 🙂

sisisi
29. mar 2013

@zuzika18 neboj, bude dobre! mama testu nerobia duchov len tak pre srandu 😉 ja som tiez z tych netrpezlivych a kludne teda testni z ranneho mocu. ked nie, kupis dalsi test a spravis aj ten dalsi den! alebo... idu sviatky a nebudes moct testovat, to uz potom budu urcite kolajnice ako svet!