icon

Snažilkujeme od marca 2013

gerci90
7. mar 2013

Cawte snažilky od marca 🙂 už je tu založena otázka na marec 2013 ale to sa neda komunikovať ako sa vam dari ,ci sa zadarilo a podobne..tak podte komunikovať radsej tu 🙂
My sa ideme do toho pustit teraz v marci som zvedava toto bude nase druhe mimčo 🙂 keby to vyslo cez cca plodne dni TP by bol na mužove narodky 😵 😵
Vela stastia vsetkym snažilkám..

popilka
2. apr 2013

@sisisi K dokimu som vtedy nestihla ist. Spravila som test a bola tam slaba ciarka, myslela som, ze nic, neriesila som to. Ale mrcha furt meskala, tak som urboila dalsi, tam uz bola silnejsia, ale potom som zacala spinit a neskor aj krvacat. No a v nemocnici mi brali krv, hovorili, ze HCG je nizsie ako by malo byt, navyse som stale krvacala. Tak na 3 den spravili kyret. Ale uz to bolo aj tak vsetko prec... Moj drahy to bere velmi s humorom. Furt mi hovori, ze vsetky masiny sa musia najskor vyladit a potom to uz ide. Takze my sme ten prvy raz nakalibrovali linku a uz hadam sa nam bude darit 😀

sisisi
2. apr 2013

@popilka tak to si nemala MA, MA znamena zadrzanie mrtveho plodu v maternici, cize tehotenstvo funguje akokeby dalej, len nebije srdiecko. lajtsky povedane 🙂
nehovorim, ze je to pre vas jednoduchsie, ale my sme s tym, ze budeme rodicmi zili dva mesiace a uz som nic zle necakala, ked som dosla az do 12tt. ale bodaj by mal ten tvoj pravdu a dobre sme sa namazali 🙂
ja som si dnes kupila macu, je na zlepsenie sexuality, potencie, plodnosti a tak... uvidim ci bude fungovat. okrem toho pijem do ovu alchemikovy caj a papam kyselinu listovu.

popilka
2. apr 2013

@sisisi aha, tak zase som sa dozvedela nieco nove 🙂 Kazdopadne verim, ze druhy pokus vyjde a budeme maminy 🙂 Ja som tiez zacala s kyselinou listovou, tak uvidime.

zuzika18
2. apr 2013

@gerci90 Dakujem pekne. Ja Ti prajem aby sa Ti telo a samozrejmä aj duša dala dokopy a mohli ste sa zase tešit z malého uzlíka radosti 🙂

zuzika18
2. apr 2013

No a mrcha dorazila 1 apríla. Dala si teda načas. . Tak teda tento mesiac začíname od znova. Dievčatá vela štastia prajem každej. 🙂

zuzika18
2. apr 2013

@hamivetka Tak a začíname od začiatku mrcha dorazila a dala si načas ☹

ceresnicka1990
3. apr 2013

@jankaferancova Dakujem za podporu, ano dufam,ze to nejake to ovocie prinesie...dnes uz berieim posledne dve tabletky, pockam si na menzes a pojdem na kontrolu..a zistim, ci uz mam hladinu progesteronu v poriadku,alebo nie...no a o tom,ze ho davaju tehulkam na udrzanie plodu viem, kamoska to brala takto...

salinka28
3. apr 2013

@ceresnicka1990 ja som ho tiež brala a iba mi tuším narušil cyklus, tento mesiac 2x menzes, som z toho na nervy. Ty máš z neho cyklus v pohode?

tahivka
4. apr 2013

@zuzika18 aspoň vidieť, že Tvoja ms má zmysel pre humor, dobrý dátum si vybrala 😉 My už snažilkujeme, ale uvidíme, zas mi robí neplechu krčná mandľa, tak asi bude nutné mimi odložiť a riešiť môj celkový zdravotný stav. Len dúfam, že nebudem musieť ísť na výber mandle ☹ Ach jo, vždy sa všetko musí komplikovať 😒

ceresnicka1990
4. apr 2013

@salinka28 No hej, ja mam z toho cyklus presne na den...27 dnovy...po dobrati tabletiek na 3 den dostanem menzes, ale tak co sa tyka otehotnenia, tak to sa nedari bohuzial :(

zuzika18
4. apr 2013

@tahivka No teda ms bola dost vtipná, do obeda ma poriadne vyoblievali a na večer dorazila zase ms. Ale bola nejaká iná, menšia. Ja som mávala tak 6 dní a skor taku silnejšiu, teraz len jeden den bol taký silnejší a od vtedy iba špiním trochu. Ani mi nejako výrazne neklesla BT.
Dúfam, že Ti dá madla pokoj, ved jej dohovor, pridaj trošku kloktadla a bylinkového čaju, snád bude dobre 🙂

tahivka
4. apr 2013

@zuzika18 😀 dohováram jej už od včera, ale akosi si žije, či skôr "mrie" po svojom. O týždeň kontrola u ORL s výsledkami z výterov, potom možno antibiotiká a pritom tento mesiac tak sľubno začal 🙂 Poctivo vytriasame žubrienky a dokonca i ovu testík mi dnes - na moje počudovanie - ukázal dve čiaročky. Uvidíme zajtra, či zosilnie, či nie, ale i tak - ovu ešte nemá u mňa čo hľadať, čakala som ju najskôr v pondelok. BT si ja zatiaľ nemeriam, pokúsila som sa kúpiť si teplomer, ale nemali, tak reku - osud ma chce ušetriť.Stačí, že mi robí iné šoky 😝 Moc sa v BT nevyznám, ale ak neklesá, znamená to dobré správy, či nie? Len neviem, či robím dobre, ak predsa len antibiotiká prídu, nebude to pre mimi ten najlepší začiatok. Veď uvidíme...pekne snažilkujme, čoskoro sa tu zas stretneme a budeme vzdychať nad Rapidkami a mamatestami 😵

sisi31
4. apr 2013

@popilka Manžel má pravdu,hovoria to aj odborné články,štatistiky a mne sa to osobne potvrdilo.Ženy po potrate skôr otehotnejú.V novembri 2012 som potratila- MA,čistili ma ,menštruácia prišla potom 2 krát a ostala som tehotná.Pred tým potratom sme sa snažili presne 12 mesiacov,kým sa to podarilo,žiaľ,nevyšlo to.držím palce

yanni
4. apr 2013

cafte babule, hlasim sa po dlhsej dobe 😕 , u nas nic nove, snazilkujeme ako sa da, tento tyzden by som mala mat plodne dni, aspon podla app-u 😀 😕 , ale inak stale nic nemeriam, netestujem atd. len si uzivame. Tak som zvedava koncom mesiaca, ci z toho nieco bude alebo nie.

simonne1
4. apr 2013

mam taku otazku, ked podla ovulacneho kalendara by som mala mat plodne dni, ale nemam ziadny hlien len citim obcasnu bolest. Aku mate skusenost, mozu byt plodne dni aj bez viditelnych znakov ako napr. hlien? Min. mesiac som mala hlien, no tento nie. Netestujem sa ovulacnymi testami, tak neviem ci som mala resp. mam plodne dni alebo nie.

popilka
4. apr 2013

@sisi31 Dakujem, dufam, ze to klapne. Ved buduci tyzden uvidim. Uz nech je aspon sobota 😎

salinka28
4. apr 2013

Hlásim sa tiež, nerátam už žiadne plodné dni, vobec sa sebou nezaoberám, lebo posledné mesiace som mala len plnú hlavu druhého tehotenstva.....

ceresnicka1990
5. apr 2013

Baby zajtra mam dostat menstruaciu....len sa modlim ,aby neprisla, aj ked mam pocit, ze pride 😢

kuko7
5. apr 2013

Ahojte baby moje 🙂 po dlhsej dobe sa hlasim 🙂 ja som sa rozhodla, ze vobec nebudem nic riesit, sexujeme vtedy ked bude chut a cas a hotovo 🙂 ked to ma byt bude to :D :D :D ale kazdej drziiim silno palce 🙂 nech to vyjde 🙂

jankaferancova
5. apr 2013

@ceresnicka1990 drzim palcea,aby neprisla 😉 ja mam dostat o nejake 4 dni,tak som uz nedockava a tiez dufam,ze nepride 😉

ceresnicka1990
5. apr 2013

@jankaferancova Aj ja ti drzim prsteky...to cakanie je najhorsie a hlavne ak dorazi 😉 ale ak nebude plodny tento tak nejaky urcite 🙂 v stredu mam ist na vysetrenie, lebo som uz dobrala duphaston tak uvidime co mi povedia

jankaferancova
5. apr 2013

@ceresnicka1990 tak veru,to cakanie je nieco hrozne 🙂 neboj sa budeme mamicky,ak nie teraz tak o mesiac 😉

kikaba44
5. apr 2013

@jankaferancova Neboj, ešte sa načakáš a ani nevieš čoho všetkého sa dočkáš. Nestresuj sa, nechaj to plynúť a ak to bude mať prísť, tak to príde 😨

alexa507
5. apr 2013

Ahojte, aj my sme sa zacaly snazilkuvat od marca od 7 marca ale zatal este nic tak budeme sa snazit dalej dufam ze to bude co najskor

fetinko
5. apr 2013

ahojte baby, pridavam so do skupiny..my sme zacali 27.3 🙂 bol to 17.den cyklu, co myslite?

popilka
5. apr 2013

@fetinko no mohlo by to vyjst 😉 zalezi aj na tom, ake dlhe mas cykly a kedy mas ovulaciu. kedy mas mat ms?

fetinko
5. apr 2013

poslednu menstruaciu som mala 11.3..plodne dni si mylsim ze taky 14.15.16 den..cca 30 dnove cykly..citim to este asi nemozem, ze?ale mam pocit ze sa mi telo chysta na menstraciu :(

jankaferancova
5. apr 2013

@fetinko zacali ste presne v ten den ako my,moj manzel je v praci,v zahranici a ked prisiel,tak sme sa hned na to dali.bol to sice 16.den,ale ja som vtedy ovulaciu citila,tak uvidime ako to dopadlo.Posledna MS bola 12.3. sme na tom skoro rovnako,teda o den 😉

fetinko
6. apr 2013

@jankaferancova jeej tak to som zvedava 🙂ale to by bola aka sranda,ze by sa nam to podarilo..a ako sa citis?citala som, ze zeny sa citia ako pred menstruaciou aj ked su uz oplodnene,uvidime..

xaxana88
6. apr 2013

ahojte baby... niekoľko dní som tu nebola.. :D my snažilkujeme ďalej.... mrška prišlo prekvapivo presne, hoci nie je to nič silného.. :D hehehe... nestíham to tu všetko čítať, takže tým ktorým sa podarilo gratulujem a prajem, nech vás za pár mesiacov potešia malé krásne a zdravé bambrlína.. :D a nám ostatným prajem príjemné snaženie sa.. :D