Snažilkujeme od marca 2013
Cawte snažilky od marca 🙂 už je tu založena otázka na marec 2013 ale to sa neda komunikovať ako sa vam dari ,ci sa zadarilo a podobne..tak podte komunikovať radsej tu 🙂
My sa ideme do toho pustit teraz v marci som zvedava toto bude nase druhe mimčo 🙂 keby to vyslo cez cca plodne dni TP by bol na mužove narodky 😵 😵
Vela stastia vsetkym snažilkám..
@fetinko tak to by bola stranda 🙂 vies co citim sa tak divne,pobolieva ma podbrusko,sem tam pichne,aj krize bolia,ale takto sa citim aj pred MC,akurat,ze teraz je to este skoro,take bolesti ma chytia tak 2 dni pred MC,uz to pocitujem dobry tyzden.ale vies co povedala som si,ze to nebudem pripisovat k nicomu radsej,aby som potom nebola sklamana.ked som cakala maleho,tak som praveze nemala ziadne take priznaky ako pred MC,akurat ma strasne boleli prsia a zobudila som sa s takym "inym" pocitom a prave vtedy som si povedala,ze som tehotna,aj tak bolo 🙂 pamatam si,ze ma dost pobolievalo podbrusko,mozno prave v case uhniezdovania,ktovie ci som to mohla pripisat prave tomu.maly nam vysiel na druhy sup.uvidime teda,ci ta mrcha pride 😉
@ceresnicka1990 jaaj tak to mi je luto ☹ ale nevadi,vyjde to neboj sa a zaujimave,ze bez bolesti,bez nicoho...ja ocakavam mrchu tak za 3 dni,tak som zvedava,urcite dam vediet a drzim ti palceky v dalsom snazeni!!!
Ahojte babulky, po tyzdnovej odmlke sa znovu aj ja ozyvam a gratulujem vsetkym novym tehulkam 😉
Mne mala prist MS vo stvrtok, zatial nic, ani chyru ani slychu, co mna vzdy zvyknu boliet prsia uz tyzden predtym, tak zatial nic..ale netesim sa nejako zatial zbytocne, test si urobim az ked mi to bude meskat tyzden, nech nie som zbytocne sklamana z jednej ciarky ☹ zatial len tak tajne dufam..
@ciusinka super,vyzera to dobre,drzim palceky!a nech tu das o par dni foto testiku s krasnymi // 😉
@jankaferancova tak hej no, uvidime na dalsi mesiac ci sa podari....a zas budem testovat ci mam ovulku...ach jaj
@jankaferancova dakujem, ja len tak tajne potichucku dufam, ze by sa to mohlo podarit, minuly mesiac sme sa dost intenzivne snazili, tak snad 😉 meska mi to este kratko, tak uvidime..nemam zatial ziadne priznaky MS, ake zvycajne mavam, ale nemam zatial ani nejake priznaky tehotenstva, jedine ze ma bolia krize, ale to moze byt aj nejakym prechladnutim alebo tak..no ved uvidime 🙂
@jankaferancova vies co mna tiez pobolieva a uz dost dlho,tak sa mi to nezda..MC by mala prist tak za 3 dni,ale ako hovoris,myslim nato ze pride mrska aby som nebola sklamana..ale tak potom sup do snazenia,ved mozno 17 den uz bolo aj tak neskoro..uvidime,som zvedava na teba 🙂
@fetinko ale to neber tak,ze bolo neskoro,otehotniet mozes kedykolvek,nielen pocas ovulacie,aj ked logicky vtedy je to najpravdepodobnejsie 😉 no pocas orgazmu zeny sa moze kludne uvolnit vajicko a ked su spermie na blizku tak sup sup a je z toho babo 😉 uvidime 😉
@jankaferancova fiiha to som nevedela 🙂 ale asi sa blizi mrska..ty ako to citis?
Ahojte snazilky,tak som po dlhsom case sem zavitala....tak ja tento tyzden idem k lekarovi a dostanem uz tehotensku knizku....tak sa tesim...zatial ze je vsetko v poriadku,tak len aby to tak aj zostalo...Uz ma ani nepicha podbrusku a ani neviem,ze sa nieco deje....zelam vam aby sa snazilkovanie podarilo cim skor a aby ste mali vsetkí krasne // na testoch..... 🙂 😉
@fetinko no vidis,tak uz vies 😉 ja som dnes uplne v pohode,nic ma neboli,neviem,zajtra mam 28.den tak tiez uz v pohode moze mrska prist,takze budeme cakat obe,co sa udeje 😉
@slniecko2551 to je super,ze sa citis dobre,len tak dalej,drzkajte sa!
Ahojte babulky, tak mne to stale meska, dnes je to uz 5-ty den..vcera rano som si na naliehanie manzela urobila test, ale ciarka bola len jedna ☹ tak ja teraz neviem..aj ked ja vlastne ani neviem, kedy mam ovulaciu, je teoreticky mozne, ze sme pocali aj minuly tyzden tesne predtym, ako mala MS prist a to by vtedy test este neukazal, nie? Ja som z toho uplny jelen..nemam ani ziadne priznaky, ze by MS mala prist, co mna vzdy uz tak tyzden predtym strasne bolia prsia..ale nemam ani nejake tehu priznaky, okrem toho, ze som stale hladna, co ale u mna neni neobvykle 😀 takze vobec neviem..cakam dalej, tajne dufam, ze MS nepride..uvidime..
Babulky s akymi tehu testami mate vy najlepsie skusenosti, ze ktore su fakt spolahlive?
@jankaferancova tak ja uz som dostala MC..tak sme nestihli plodne dni,nevadi dalsi sa to urcite podari..ty ako?
@fetinko juj skoda ☹ ja zatial nic,este stale kludne mozem dostat,ak nedojde do konca tyzdna tak si urobim test,zatial ziadne priznaky MS,bodaj by ani neprisla.dam vediet ako som dopadla 😉 a tebe drzim palceky,nech to vyjde na buduci mesiac!
@ciusinka tak to je uz dost dlho 5 dni....ja ked som si robila ked som otehotnela s malym,tak rapidclear,taky pasik,ktory som ponorila do mocu,ale co tak baby hovorili,aj som kdesi citala,ze mamatest 10 je vraj velmi spolahlivy.alebo potom uz tie drahsie,v tvojom pripade by som asi skusila ten drahsi,digitalny,ale nazov presne neviem,mozno ho aj napisem zle,ale nejak tak sa vola ClearBlue.ja ked som si robila,dva dni mi meskala a mala som na teste / a ducha,o dva dni som si spravila znovu a druha / bola ovela silnejsia a potom uz len doki potvrdil,bola som v nejakom 4tt.ked som pri nom bola.som zvedava ako to s tebou dopadne,bodaj by si bola tehu,drzim palce!
@jankaferancova Dakujem velmi pekne, aj ja tebe drzim palce 🙂 no neviem, nezvykne mi to az takto meskat..Praveze posledne mesiace mi to chodilo presne na den..minuly mesiac som to mala take cudne, ze najprv 2 dni meskalo, potom som mala 3 dni len take spinenie, dva dni normalne menzes a zase 2 dni len spinenie..len vtedy som brala aj antibiotika, tak som aj ratala s tym, ze to bude meskat...ale teraz uz 5 dni a ziadne naznaky..no neviem..modlim sa, aby som bola tehu, lebo ked nebudem, tak ja uz neviem, co budem robit s tym mojim cyklom ☹
@slniecko2551 gratulujem a drzim palce, aby to bolo take pohodove, ako doteraz 😉
@ciusinka tak ked ako pises,mas pravidelnu MC,brala si ATB,ak si bola chora,to je jasne,choroba to moze oddialit,teraz,ked ti meskaju aj ked nemas ziadne priznaky,kludne mozes byt tehulka 😉 su zeny,ktore citia tehotenstvo od prveho momentu,vracaju,hned od zaciatku,ci maju ine priznaky,potom su zeny,ktore si ani neuvedomia,ze su v tom prave preto,ze tam nie su ziadne priznaky,akurat to meskanie 🙂 bodaj by to bol aj tvoj pripad,urcite sa testni,aby si vedela na com si.ak zistis,ze nie si tehu,tak budes o nieco kludnejsia,lebo budes vediet na com si a MC pride...alebo je tu dalsia moznost zajst k svojmu lekarovi/lekarske,zoberu ti krv a do hodiny vies vysledok,ti je 100% istota.mne moj doki povedal,aby som sa netestovala a ked budem mat podozrenie,ze som tehu,mam prist na krv a hned to aj zistime.no,ale netestuj sa 😉
@jankaferancova No k doktorovi pojdem ked tak nabuduci tyzden, nechcem robit paniku hned po par dnoch..uvidim, ked nic nepride do vikendu, urobim si dalsi test a pripadne zavolam lekarovi a objednam sa na buduci tyzden..juj keby som tak bola tehotna tak som najstastnejsia na svete..
@ciusinka verim tomu,ze by si bola najstastnejsia na svete a velmi ti to prajem.potom daj vediet ako si dopadla
@jankaferancova jasne ze dam a dakujem velmi pekne, ja tiez dufam, ze budes onedlho patrit k novym stastnym tehulkam 😉
@nelinkabublinka no co ako si na tom?podarilo sa?ci? 😉
Ahoooj jani,no ja nic :( prisla ako na koni :( taaak odznova 🙂 dlho som tu nebola,ty si na tom ako?
@slniecko2551 Ahoj slniecko, mne dnes dali knizku 🙂 tesim sa s tebou.
A vsetkym vam ostatnym prajem, nech sa vam to co najskor podari. 🙂
@nelinkabublinka ☹ skoda....ja som zatial nedostala,takze som v stadiu cakania co sa udeje 😉
.

@jankaferancova No mne mrcha prisla vcera, v praci, bez bolesti, bez vsetkeho,ani o nej neviem,kebyze nejdem na wc ..no nevadi, skoda, ideme dalej 🙂 a ty ako?