icon

Snažilkujeme od marca 2013

gerci90
7. mar 2013

Cawte snažilky od marca 🙂 už je tu založena otázka na marec 2013 ale to sa neda komunikovať ako sa vam dari ,ci sa zadarilo a podobne..tak podte komunikovať radsej tu 🙂
My sa ideme do toho pustit teraz v marci som zvedava toto bude nase druhe mimčo 🙂 keby to vyslo cez cca plodne dni TP by bol na mužove narodky 😵 😵
Vela stastia vsetkym snažilkám..

salo
8. apr 2013

Mne dali tehu knizku pri prvom az skoro v 13 tt. Asi to zalezi od dr.

jankaferancova
9. apr 2013

@nelinkabublinka
@ciusinka
@fetinko
@ceresnicka1990
baby tak ani my sme neboli tento mesiac uspesní... ☹ skoda pokracujeme dalej,aj ked manzelik je 1200km daleko od nas v praci,vari stihne prist vtedy ked treba 😉 tak snad nabuduci mesiac si tu uz kazda dame foto testiku s //

ciusinka
9. apr 2013

@jankaferancova Jeeejda, tak to ma mrzi ☹ ale urcite sa to podari nabuduce a snad cim skor 😉 aj ked viem, ze to cakanie je nekonecnee..

U mna stale nic, meska mi to uz 6-ty den..pockam do vikendu, ak stale nic, urobim si cez vikend test a ak ani potom stale nic, tak buduci tyzden pojdem k dokymu a uvidime..

jankaferancova
9. apr 2013

@ciusinka jeej tak to som rada,ze stale meska 😉 keby to vyslo aspon tebe! ale tak vari sa nam podari co najskor...

ciusinka
9. apr 2013

@jankaferancova A tebe neprisla MS nejako skor? Nespominala si ze az vo stvrtok alebo tak? Alebo mozno sa mi to uz cele pletie 🙂

Ja som bola vcera u kadernicky a tam ma zase pochytila panika, lebo kadernicka akurat riesi umele oplodnenie, kedze jej muz ma zle vysledky, akurat caka na schvalenie od poistovne..Bola tam aj zaroven jedna baba, 29-rocna, co sa snazili 3 roky a teraz je v 3. mesiaci, ale musela ist na ten prefuk vajcovodov a este bola aj na inseminacii a az potom sa zadarilo..Takze som z toho zase cela nervozna, ze ak sa teraz nezadarilo, tak bohvie ake to este moze byt komplikovane ☹

jankaferancova
9. apr 2013

@ciusinka nie nesprisla skor 😒 asi sa ti to pletie,ale nevadi,ved sa nic nedeje 🙂
no tak viem si predstavit,ake mas teraz myslienky,ono je to vlastne normalne,ze sa nad tym zamyslas,pretoze velmi tuzis po babatku a vzdy to vie prist v takej nepravej chvili...ale neboj sa,urcite ty nebudes musiet riesit take veci,nic nemusii byt komplikovane,ak aj MC pride,tak sa to moze kludne podarit na buduci mesiac.skus na to nemysliet,aj ked viem,ze to ide velmi tazko...avsak podla mna by si mohla byt tehulka 😉 uz nech je ten vikend,co si spravis testik a budes vediet na com si...

ciusinka
9. apr 2013

@jankaferancova Dakujem za povzbudenie 🙂 ked ja mam v dnesnej dobe fakt pocit, ze ludia, ktori naozaj po babatku tuzia, s tym maju obrovske problemy a taki, co ani dieta velmi nechcu, tak ho cakaju ani nevedia ako 😒

jankaferancova
9. apr 2013

@ciusinka tak mas pravdu,ono aj ta psychika strasne vela robi,ja si pamatam,ked sme prve planovali a nevyslo to hned,tak som bola taka sklamana ako nikto na svete,poplakala som si,pomyslela som si presne to iste,ze niekto ani nechce a ma,ani nevie ako...a taka co chce nema....viem,ja som nemala preco panikarit,ved sa vlastne nic hrozne nestalo,ze to nevyslo hned,ale ta tuzba bola ovela silnejsia,nez to,ze sa to moze podarit kedykolvek 😉 manzel mi povedal,ze nech si nic z toho nerobim,ze sa to podari...ale vies chlapi tí to inak beru 😉 a poviem ti vobec som sa nezameriavala na to,ci som,netestovala som,myslienkami som bola uplne inde az naraz meskala MC,ale uz som to proste citila a bolo.pri tom prvom neuspesnom pokuse mi meskala MC 7 dni,ale to som si poriadne oddialila urcite tou svojou psychikou...takze zaklad je urcite sa na to nezameriavat...aspon tak to bolo v mojom pripade

ciusinka
9. apr 2013

@jankaferancova Preeesne viem o com hovoris s tymi chlapmi, moj mi tiez stale hovori, ze nech sa nebojim, vsetko bude dobre a TENTO ROK urcite otehotniem 🙂 no len co ked ja som taka netrpezliva, ze chcem vsetko hned :D a hlavne on velky odbornik a ked som sa ho spytala, ci vobec vie, ze ovulacia je len 12-24 hodin do mesiaca a neni to take lahko to otehotnenie, tak na mna kukal akoby som spadla z visne 😀

jankaferancova
9. apr 2013

@ciusinka no ved to 🙂 ale neboj sa aj na nich by prislo,kebysa naokolo vsetci kamarati tesili z toho,ze cakaju potomkov 😉

ciusinka
9. apr 2013

@jankaferancova No ved to urcite 🙂 len oni si to predstavuju vsetko straaasne jednoducho, asi ako keby naozaj tie deti nosil bocian 😀

agracka
9. apr 2013

aj my sme zacali snazit v marci, tak cakame na vysledok 🙂 zatial som v 26 DC, o dva - tri dni by mala dorazit MS, tak uvidime, kiezby.....

ciusinka
9. apr 2013

@agracka drzim palce, aby MS uz nedorazila 😉

simonne1
9. apr 2013

ja cakam MS az 16.4., ale kedze je nepravidelna tak sa uvidi kedy dorazi. Dufam, ze nedorazi 🙂 Tento mesiac som mala pocit, ze ovulacia bola az na 17 DC...

salinka28
9. apr 2013

Ahojte baby, po dlhšej odmlke sa tiež hlásim.... Cez víkend sme sa s manželíkom moc snažili lebo podľa všetkého mali byť plodné dni, tak uvidíme či nám bude doprianém🙂 MS očakávam až po 20tom

leviossa
9. apr 2013

nam marec nevysiel, tak snad april

popilka
10. apr 2013

Ja tiez ocakavam mrchu tak stvrtok alebo piatok. Nemusela by dorazit... No uvidime. Ale mam otazku. Pred dvoma dnami sme s mm mali tutu-mutu. A on zostal trosku krvavy odo mna. Ale mrcha nedorazila, nic. Neviete, z coho by to mohlo byt? Vdaka

slniecko2551
10. apr 2013

@simonne1 Ahoj,tehotensku knizku mne dali vcera a to som v 7 tyzdni plus 4 dni...male ma 12,9mm....taka mala fazulka... 😉 juuj ako som sa tesila.... 😀

olivex
10. apr 2013

ahojte, nedalo mi to a kedze som mala cely mesiac negativne ovu testy, tak som bola dnes u doktora s tym ze ci ja mam vobec ovulaciu? no a vysledok je taky ze mam PCO, cize bez nejakej pomoci sa asi druheho baba nedockam. Vraj je to vrodene a ze nevie to vysvetlit, ale ze vacsinou sa zenam co to maju prve dieta podari v pohode a potom pri dalsom uz je problem.... zatial mam uzivat Inofolic, a od dalsieho cyklu budem chodit na hormonalny profil, a podla vysledkov mi nasadi liecbu. neznie to teda az tak katastrofalne, ale nechapem preco som sa o tom ze to mam dozvedela az v 32 rokoch, ked je to vraj vrodene.... ved teraz sme sa uz skoro rok zbytocne snazili 😠
baby dajte mi vediet ci ste tu nejaka s podobnou diagnozou, a aky je u vas postup.

sisisi
10. apr 2013

tak ani nam marec nevysiel, nevadi 🙂 neberiem to vobec tragicky a strasne sa tesim na dalsie snazenie. baby do 4 mesiacov je to super vysledok a do roka normalne, takze klidek 🙂 🙂 🙂

ciusinka
11. apr 2013

Ahojte, takze nakoniec sme ani my neboli uspesni ☹ MS sa s tyzdnovym oneskorenim dostavila ☹ takze buduci tyzden volam lekarovi a objednam sa k nemu na folikulometriu, lebo som teraz z toho mojho cyklu uplny jelen, neviem ani kedy a ci vobec mam ovulaciu..Takze chcem pobehat vysetrenia, aby som vedela, na com som..

popilka
11. apr 2013

Ahoj, tak ani u nas tento mesiac nic... Ale pohoda, tesim sa na dalsie snazenie. Za dva tyzdne ideme na vylet do Prahy, tak mozno tam sa zadari 😉 😉

blcha76
11. apr 2013

Aj ja sa k Vám pridávam. Tiež mi dnes dorazila mrcha ☹ . Z mesiaca na mesiac som vždy viac a viac sklamaná, ale tak som si na to zvykla, že už teraz ma to ani neprekvapilo...

ciusinka
11. apr 2013

@popilka
@blcha76 No tusim nam vsetkym trom dorazila MS v rovnaky den..Sme sa tusim nejako skoordinovali..No co uz, tak pokracujeme dalej a snad buduci mesiac sa nam zadari 🙂

popilka
11. apr 2013

@ciusinka @blcha76 Veru, mas pravdu, nejak sme sa zosuladili. Tak hadam buduci mesiac nam to spolu klapne 😎 😎 Kolko dnovy cyklus mate?

ciusinka
11. apr 2013

@popilka No ja som mala tych 28 dni, maximalne ked mi to niekedy meskalo 2 dni..a teraz zrazu mi to prislo o tyzden neskor 😒 takze som z toho uplny jelen..

popilka
11. apr 2013

@ciusinka a tak to moze byt psychika. Pokial nemas nejaky uplne rozhadzany cyklus, tak to hadam nevadi. Ja mavam tiez tak +- 28dni.

ciusinka
11. apr 2013

@popilka No asi to bola psychika a hlavne stres, co som tiez mala..tak snad uz nebude ten cyklus tak kolisat, ale pre istotu pojdem k lekarovi na vystrenie, nech viem, na com som..

jankaferancova
11. apr 2013

@ciusinka to je velka skoda,davala som tomu nadej...no nevadi,tak ako sme vsetky tento mesiac neuspesne,tak budeme na buduci uspesne,co poviete? 😉
@blcha76
@popilka
@sisisi

ciusinka
11. apr 2013

@jankaferancova Pevne dufam, ze mas pravdu 🙂