Snažilkujeme od marca 2013
Cawte snažilky od marca 🙂 už je tu založena otázka na marec 2013 ale to sa neda komunikovať ako sa vam dari ,ci sa zadarilo a podobne..tak podte komunikovať radsej tu 🙂
My sa ideme do toho pustit teraz v marci som zvedava toto bude nase druhe mimčo 🙂 keby to vyslo cez cca plodne dni TP by bol na mužove narodky 😵 😵
Vela stastia vsetkym snažilkám..
@ciusinka Jasne, netreba to zanedbavat. Radsej mat istotu, ze je to len stres a psychika 😉 A kedy ides?
@jankaferancova Bolo by to super, keby si mala pravdu 😎
@popilka No ja som bola vo februari na preventivke a som sa bavila s lekarom o tej folikulometrii a dalsich veciach, tak to mi povedal, ze tu folikulometriu je najlepsie zacat robit tak na 10 DC a potom tusim kazde 2-3 dni..Takze zavolam lekarovi asi zaciatkom buduceho tyzdna a objednam sa na to a uvidime, co bude dalej..
@ciusinka
@popilka
@jankaferancova
... A to som tááák verila 😅 , že budem mať vianočné bábo...
@jankaferancova Dufam, ze mas pravdu..tak mohlo by nam to vyjst tak, ze pod stromcekom este s bruskom a v januari mimco 🙂
@ciusinka noooo a aspon sa budeme moct napapat tych vsetkych skvelych dobrot ako je kysla kapustnica,majonezovy salat...atd atd 😀 lebo ja som si davala pozor co som zjedla,ked som kojila 🙂 a inak u nas to bolo podobne,na Vianoce s velkych kotlikom pred sebou a 1.2. maly na svete 😉 ale uzila som si to 😉 takze ak nam to vyjde takto bude to supeeeer 😀
@jankaferancova no ved toto, ja som tiez pocula, ze kapustnica neni dobra pri kojeni, a ja kapustnicu neskutocne milujem 🙂 pre mna by na vianoce ani ine jedlo nemuselo byt 😀 ja ju vtedy jem aj 3-krat denne 😀
@ciusinka no ja nielenze 3 x denne,ale aj 3 dni za sebou keby bola 😀 😀 😀 no kapusta je celkovo nafukujuca,ale je mnoho deti,ktorym neprekaza nic,maly uz potom po 6 mes.si musel zvykat aj na kysle a kojila som 2 roky 😉
@jankaferancova presneee, aj ja kludne aj 3 dni 😀 proste cele vianoce, ja ju vzdy jem na stedry den, 1. aj 2. sviatok vianocny, az kym sa neminie 😀
@ciusinka
@jankaferancova
@blcha76
Veru baby, aj ja som sa tesila, ze bude babo pod stromcek, ale tak moze byt aj neskor. Pockame si 😀 A kapustnicu tiez lubim. A aj sladke. S brusom by sa mi aspon nikto necudoval, kolko toho zjem 😎
@ciusinka No my sme planovali zacat minuly rok v auguste, po svadbe. Ale ja som nemala robotu, potom som nasla, tak sme cakali, kym mi skonci skusobka, potom som nasla lepsiu robotu, tak sme zase cakali, ale do toho som otehotnela, tak neplanovane. Len hned na zaciatku sme o to prisli. Takze teraz sa vlastne snazime od marca. Bude to prve, ale ja by som chcela aspon dve, ak sa bude dat aj tri. No ved uvidime. Najhorsie je, ze vsetci okolo mna tehotneju a rodia. Uplne bez problemov. Segra ma teraz doma take 10 dnove mimi... 🙂
@popilka No o tom tehotneni vsade naokolo mi ani nehovor, ja uz som z toho uplne na prasky ☹ Vcera rano som sa citila uplne najhorsie, ked som na zachode objavila "krasne" prekvapenie v podobe MS, takze sklamanie uplne najvacsie, ale vecer som zistila, ze moze byt este vacsie, ked sa vratil moj manzel z bicyklovania s kamaratom a oznamil mi, ze ten kamarat caka s frajerkou dieta..su spolu rok a 3 mesiace, uz sa medzitym aj parkrat rozisli, raz spolu byvaju, raz nie, ziadna obrovska laska a zrazu ze je tehotna..Tak to som uplne myslela, ze ma asi vystrie..Okamzite slzy do oci..Manzel na mna kukal, ako keby som spadla z visne, ze ale ved ona ma uz 35 rokov, takze uz mala pomaly poslednu sancu a ja neviem co a ze preco sa ja akoze z toho netesim..Pritom s tym kamaratom sa manzel skoro rok nebavil prave kvoli tej jeho frajerke, lebo odkedy sa s nou dal kamarat dokopy, na vsetkych ostatnych kaslal, na kamaratov a podobne a este nam tu babu aj zatajil, ze sa dali dokopy, to sme sa nahodou dozvedeli od mojej kamaratky, ktora ich nahodou stretla v obchode, ako sa vodia za rucicku..Takze skoro rok sa manzel s tym kamaratom nebavil, teraz sa zase nejako zacali a ja som teraz ta najvacsia svina, ktora mu nedopraje dieta..Ale presne sa tym potvrdila moja teoria, ze ti, co proste beru svoj vztah len tak lazo-plazo, neplanuju deti, nesnazia sa o ne, bum a su tehotni a ti, ktori su X rokov spolu, maju stabilny vztah, tuzia po dietati, vedia sa o neho postarat, tak taki ludia budu mat problemy..Takze ja od vcera vecera proste depka uplne najvacsia, cely vecer som preplakala a som momentalne presvedcena o tom, ze kazdy z mojho okolia bude mat skor dieta ako my, este aj kamarat, ktory je momentalne single, tak aj ten bude mat urcite dieta skor ako my, aj ked svoju buducu frajerku este ani nepozna, ale urcite sa im zadari skor ako nam.. ☹
@ciusinka Nemoze to byt az take zle, tak ako to tu uz viac krat bolo napisane, dietatko pride vtedy ked ma prist. My sa snazime len od marca, ale myslim si ze v terajsej dobe uz vedia lekari pomoct s otehotnenim.
Nebud z toho nestatsna, snaz zit zivot v pohode, ved je taky kratky. Vsetko pride casom. Navyse ako pozeram si este mlada...
@simonne1 Ja viem, ze to az moc prezivam, v poslednej dobe som nejaka precitlivela, plus aj nejake problemy v rodine s mojimi rodicmi, tak to na mna vsetko nejako dopada..No budem mat uz 27, to uz tiez nie je najmenej..aj ked viem, ze v dnesnej dobe sa deti riesia az okolo 30-ky, ale ja by som nerada cakala az dovtedy..No ved uvidime, snad sa stane nejaky zazrak..
@ciusinka Uplne presne viem, o com hovoris. Vsetkym sa to dari tak nejak samo a my nic. Tiez ma stve, ako sa kazdy z okolia furt vypytuje, ci este necakame... Ale nejak im to nevycitam, lebo aj ja som bola taka. Len uz som pochopila, aka bolestiva moze byt taka otazka. A tusim si rovnako stara ako ja. Tiez budem mat za chvilu 27. Vsetci hovoria, ze mame este cas, ze si mame este uzit a neriesit babo. Ale ked tie biologicke hodiny su taka svina. Ja som si vzdy myslela, aka je to hovadina, ked to bolo niekde vo filme, ale uz som to pochopila... ☹ Ale myslim pozitivne, teraz to vyjde 😉 Aj nieco uzivas? Ja som zacala kyselinu listovu a teraz pijem aj alchemilku do ovulky. Musi to vyjst!
@popilka No u nas praveze v rodine na nas vsetci tlacia, svokrovci ti uz od svadby, ktora bola v roku 2009, teraz uz aj moji rodicia..a samozrejme manzelova babka, lebo ona chce byt prababka a pod. Takze uplne super ma to ukludnuje, ked sa ma stale niekto na to vypytuje a ja uplne na nervy, ze sa nedari a este aj ich musim stale odbit nejakou odpovedou a rovno im nevynadat..
Ja beriem tiez kyselinu listovu, aj ked minule som niekde citala, ze to vyslovene nejako nepomaha k otehotneniu, ale tak snad to je na nieco dobre, ked sa to odporuca brat..
@ciusinka Vies moja,ta psychika vie narobit velku zlobu a prave preto sa tomu netreba poddat,i ked mysliet pozitivne po viacerych neuspesnych pokusoch sa neda,no skus to brat tak,ze kedy ma prist,tak vtedy pride....da sa povedat,ze mne sa o tom "lahko" rozprava,pretoze uz jedneho synacika doma mam,ale tuzba po druhom je rovnako silna,akoby sme sa snazili o prve...co sa tyka kyseliny listovej,mozno az tak nepomoze k otehotneniu,tak ako ine preparaty,ale co je velmi dolezite,tak posobi preventivne proti vzniku razstepov u babatka,cize robis dobre,ze ju uzivas a uziaj ju aj dalej.ked budes tehotne,tak ti ju lekar predpise,aby si ju uzivala aj nadalej.inak aj ja som sa vydavala v r.2009 🙂
@jankaferancova Viem, ze mas pravdu, len ja som celkovo taky typ cloveka, ze sa vystresujem aj sama tym, co si vstepujem do hlavy a tazko sa potom ukludnim..Ale musim s tym nejako bojovat a dufat, ze aj nam sa raz zadari a budeme mat babo..
A kedy ste mali svadbu? 🙂 My 4. jula, na Den nezavislosti 🙂
@ciusinka neboj sa to sme vsetky,len si to neprizname 😉 presne tak daj sa do boja,ja sa ku tebe pridam tiez a pridaju sa aj dalsie snazilky a dobojujeme to do uspesneho a stastneho konca! 😉
No my sme sa brali 15.augusta 🙂 ja som mala statnice na VS koncom juna,potom od 1.7. nastup do prace a az potom svadba 🙂
@jankaferancova Ja si to aj kludne priznam, ja som totiz taky samonasieraci typ cloveka 🙂
Ja som skoncila VS v maji 2009, 2. jula som mala promocie a 4. jula svadbu 🙂
@ciusinka no podarene si to nazvala 😉
pestre si to mala,pestre 🙂
@jankaferancova Tak musim sa nastavit do toho rezimu, ze vsetko bude fajn a zadari sa nam urcite a bude vsetko fajn 🙂 V duchu hesla "Kym dycham, dufam", ved nie nadarmo to mam na sebe vytetovane 😀

@ciusinka aj ja 😉 ale neboj sa,onedlho vytvorime diskusiu,spolocny termin 😉