Snažilkujeme od marca 2013
Cawte snažilky od marca 🙂 už je tu založena otázka na marec 2013 ale to sa neda komunikovať ako sa vam dari ,ci sa zadarilo a podobne..tak podte komunikovať radsej tu 🙂
My sa ideme do toho pustit teraz v marci som zvedava toto bude nase druhe mimčo 🙂 keby to vyslo cez cca plodne dni TP by bol na mužove narodky 😵 😵
Vela stastia vsetkym snažilkám..
@yanni Moja no ved to ani moj,,,on mi len povedal aby som to zasa neprehanala ako pri prvom, ze to bola sila a zbytocne som sa s tym stresovala,,,ked tak spominam, fakt to bolo az divne :D :D :D po kazdom skusani nohy hore, pomaly kazdy den sme sexovali,,,,to uz bolo az prilis,,,,,pri druhom to tak nechcem,,,chcem si len tak uzivat a bud hop alebo trop,,,,,,inak ved niekedy niekto otehotnie uplnou nahodou a ani to nechcel,,,tak hadam ked sa lubime jak kone, tak sa to zadari zrovna ked budeme mat chut obaja :D aj bez stresu a merania bazalnej teploty,,,co som inak tiez robila pri prvom,,,,,,cele to bolo ine, tehotenstvo som sa len sledovala, kde ma picha, kde ma boli, az som sa z toho zacala aj otvarat,,,proste na prd,,,,,teraz sa chcem zamerat na svoju dcerku a nejako pri tom prekonam vsetko :D :D :D
Ahojte, mohla by som sa k vam pridat? My sme sa sice uz aj zacali snazit o babo, ale az od tohto mesiaca na to ideme naozaj "aktivne" 🙂 Nechcem si robit ziadne ovu testy ani merat teplotu, skor sa budeme castejsie snazit a ak by sa nedarilo, uz som hovorila aj s lekarom, ze by som k nemu isla na folikulometriu a dalsie vysetrenia, aby sa pripadne zistilo, ci nemame nejaky problem..Snad sa nam cim skor zadari, drzim aj vam vsetkym palce 😉
@kuko7 jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj... no tak ja nic nemeriam, nic nesledujem, mam dost inych stresov, nepotrebujem este aj takyto, umelo vytrvoreny. Ked bude tak bude, ked nie tak nie. Co sa obesim? Ved uvidime buduci tyzden, ci pridu jahodove dnicky. Ked ano, tak zivot ide dalej a skusame. Nic netreba silit a sexik je, ked je cas a chut. Nie podla kalendara.
@kuko7 och moja to ako keby si pisala o nas moj mm je tak 50-50 s jhednej strany sa fest teši,s druhej ma fest strach aj pri sexe je taky "iny" ako predtym, vela uvažuje ved vies ako to je ked už jedneho prcka doma mas, a nieje predsa najlahsia doba :( no tak ale ja ho taham,musim ho trosku "rozcvičit a už to ide, samozrejme nenutim!to by som takto nechcela..skusame každy druhy den len neviem ci mi tento meisac nebude strajkovat ovulacia dako mi chyba ten hlien,bolsti podbruska citim,aj ked som nahmatala krčok mala by som ho mat ako pri ovu ale ... 😕 nechame sa prekvapit..
Ženusky som rada že sa pridavate do skupiny. držim vam place a chvalte sa, 🙂 som zvedava ktora nas tu prva poteší II ciarkami na teste 🙂 držte sa.
@kuko7
@alexandrag1
@alexandrag1
@gerci90 Moja no presne viem ako uvazuje,,,moj manza povedal, ze ak si nenajde robotu v rakusku ze ma take obavy,,,ale ja som mu povedala, ze ja sa na to prvy krat po takej dlhej dobe citim a viem ze chcem mat deti dve,,,no boze tak jedno mame a nie sme zasa na tom nejako extremne mizerne,,,ved aj ine rodiny maju deticky,,,a nemyslim si ze by sa tie nase mali zle 🙂 ja citim ze uz je ten spravny cas a naozaj sa sama zo seba tesim, ze mam tento pocit,,,,no nebudem na neho tlacit,,vcera som mu poveedala, ze ak sa neciti ze nebudem tlacit,,,on ze sa aj citi,,,len ze o tom nemam velmi vela hovorit :D asi aby nad tym neuvazoval,,,ved vies chlapy :D proste ked to dojde tak to bude a hotovo,,potom to uz bude brat tak, ze to je :D a nebude to riesit ako ho poznam,,,,,on nerad planuje,,,,,veci nechava tak ako su,,,a aj staviame, tak to je cele take divoke,,,ale zasa lepsie teraz ked byvame u svokrovcov ako potom ked budeme sami a aj na vsetko po financnej stranke sami,,,,,,ved uvidime
Hehe akurat som si robila ovu test,,,som 7dc,,,a su tam dve,,,,aj vcera boli dve,,,,ja tomu nerozumiem :D :D :D ale je to haluz,,,,boze som ale trapka :D :D :D mam pocit ze ovu na 10ty den asi bude,,,,alebo zajtra? netusim,,,,no nie je to skoro?
ahojte, tiez by som sa rada pridala. jedno dietko uz doma mame, ale urcite chceme aspon dve 🙂 prvy sa podaril, ani neviem ako, ale teraz to nejak nejde. uz asi polroka tomu nechaveme volny priebeh a posledne 2 mesiace uz dost intenzivne na tom pracujeme, ale zatial nic :( minuly mesiac som skusila lady tester, ale podla neho by som mala plodne dni asi cely mesiac, tak sme teraz skusili ovutesty, ale tie boli cely cas negativne (druha ciarky bola vzdy, ale nie tak silna ako kontrolna) uz som 23DC a testujem cca od 7DC. Ako ste natom vy, ak ste skusali testovat? kedy ste mali ovutest pozitivny? Myslite, ze to moze byt aj skor ako ten 7DC, alebo neskor ako 23?
@olivex Ahoj, tak ja nic netestujem. Ja tomu neverim, ze to funguje. Ja som napr. mavala menstr. do konca roka ako hodinky, presne na 28. den a obcas som spozorovala aj ten vajickovy hlien a mala obcas take tahanie v podrusku, takze to by mala byt ovu a test ti mozu ukazat uplnu blbost. Od januara sa to uplne serie, v january kramy o tyzden skor, februar dva dni skor, teraz to vyzera tak, ze zase ziadne tehu. Kramy by mali prist buducu stredu ale uz teraz pozorujem nieco ruzovkaste a hlien som nevidela uz davno. Ovu test sa ani nesnazim robit, lebo to by uz bolo aj sexovanie len podla testov a kalendara, to clovek uz potom ani chut nema. Ja radsej nic nechcem vediet 😕
Ahojte,mam 20 rokov a strašne tuzim, po babatku,vzdy som milovala deti takze nemam s tym problem,aj moj priatel má rad deti ale ked som sa s nim o tom rozpravala povedal ze si mysli ze je to skoro,on ma po 21tke.Zatial byvame u jeho rodicov uz 8 mesiacov,robotu mal ale prisiel o nu bohuzial a teraz nastupuje na absolventsku aby aspon nieco zarobil a ja takisto od aprila pojdem na prax pretoze robotu si cely cas hladam a nic,takze to chcem skusit najprv cez prax na zaciatok,co sa tyka materialnej stranky citovej aaj vo vsetkom sme zabezpeceny akurat,ze by bolo lepsie keby sme boli sami ale rodicia pomahaju..myslite si ze v takejto situacii je to vhodne priviest na svet babo?
@lucka1022 Lucka, ja ti poviem takto, si este velmi mlada, pockajte 2,3,5 rokov, porieste vlastne byvanie. Nie je nad vlastny pokoj. Priroda vas este nenahana. Nechcem ta odhovarat, kazdy zmysla inak, ale vy mate fakt este cas. Ono to moze s rodicmi teraz super fungovat. Ale vies ako to bude o rok, dva, 5 alebo ked pride mimi? Vo svojom si mozte robit sami ako chcete, nik vam nebude zasahovat do zivota ci vychovy dietata. Ja by som fakt poriesila najskor byvanie a poriadnu robotu, nech mate aky taky zaklad. Aj ked rodicia pomahaju, clovek si nemoze byt nikdy isty, ci to bude vzdy tak. Casy a aj ludia sa menia. A priatel je velmi rozumny, ked vravi, ze je to skoro. Nie je to pravidlo ale väcsina chlapov je v tom veku , hlavne v dnesnej dobe, dost nezrela na vlastnu rodinu. Vravim, nie je to pravidlo, a moze byt super otec. Ale zaruky nemas nikde.
Dievcata,myslite,ze ked je na teste napisane,ze dokaze potvrdit tehotenstvo uz po 5-7 dnoch od oplodnenia,ze to tak fakt je? Nejak sa mi to nezda..
@kuko7 Moj priatel sa teší na dieťa, ale zase až tak nie je zase namotaný do toho snaženia, ja to asi trošku viac prežívam. I ked pri každom neúspechu vidím, že to aj jeho trápi. Ovuláciu si aj ja rátam, meriam bazálnu teplotu, ale zase na silu velmi netlačíme. Podla mna ak to má raz príst, tak to príde. Jeden raz som už potratila, radšej sa nechcem ponáhlat, neviem či to sklamanie chcem zažit ešte raz. I ked nie som práve najmladšia, dúfam, že pomaly dalej zájdeme. Zatial si to snažilkovanie celkom užívame 🙂
@zuzulkaba podla mna nie, aj ked na niektorych to pisu ale niekde som citala ze len kym sa vajicko uhniezdi a zacne vylucovat HCG, tak to trva par dni, cize na 5-7 den by to test neukazal. Najlepsie je to robit asi az ked vynecha ms. Par krat som tiez skusala robit test aj skor, ale to je len take zbytocne trapenie sa, ked nakoniec aj tak vzdy pride :(
tak čo kočky,snažilkujeme,snažilkujeme? 😉
@alexandrag1
No veru ano,buduci tyzden snad budem vidiet aj nejaky vysledok🙂
@zuzulkaba ja až zaciatkom aprila...uvidime...držim palce,potom sa pochval/te 😉
Urcite sa pochvalim,drzim aj ja palce 🙂
@alexandrag1
Ahojte...tak aj ja sa k vám pridávam.S priateľom sme sa začali snažiť od februára..Momentálne mi to mešká 4 deň.Ale ešte sa neteším,aby som nebola sklamaná,to nemusí ešte nič znamenať. 😉
@slniecko2551 a zvyklo ti to meskat? Urob si test, to uz urcite bude na teste vidno. Drzim palceky🙂
Dakujem Salo...,nie nemeskavaju mi,vacsinou mi chodia presne na 28 den ako hodinky....uvidim ,ci sa dostavia,ci som neni len prechladnuta.Dako ma picha pod bruskom uz dlhsie.Mavam problemy aj s mocovym mechurom,tak teraz neviem co ta bolest znamena.Som v praci,takze test si mozem spravit az za tyzden.Tu si ho nemam kde kupit.
ahojte baby. Tak ked sa nemýlim nám sa to pravdepodobne podarilo. dnes poobede som mala take bolestive pichnutie v podbrušku (malo by to byť uhniezdenie). Aj pri prvomm to bolo prvým signálom že to vyšlo a test mi vyšiel 4 dni pred príchodom mrchy už pozitívny. no nič musíme si počkať radšej do budúceho týždňa aby sme si boli istý
@slniecko2551 no neviem, neviem, ale podla mna budes urcite tehotna😉 ja som to pri prvom tiez tak mala, vzdy ms presne jak hodinky a raz som nedostala, mala som len spinenie a bola som tehu🙂Tak daj potom vediet ako si dopadla🙂
@salo Jasne,dam vediet ako som dopadla...v kutiku duse verim tomu,ze nepridu mrchy🙂)
@kamulilik vela stasticka.....🙂
ahojte snazilky,tak aj ja sa pridavam 😉 My uz tiez mame jedneho drobca doma,ma 25 mesiacov,noooo a teraz by som chcela poriadnu babu 😉 ale tak ked aj bude druhy chlapcek,vobec nebude vadit,nech sa hlavne podari a ked sa podari,nech sa hlavne vynosi a zdravucky narodi.Pred 3 mesiacmi som prestala kojit,zacala som uzivat kyselinu listovu.Ovulaciu viem presne kedy mam,hlavne podla hlienu,problem je v tom,ze manzela nemam doma kazdy den,chodi na turnusy do prace,do zahranicia,takze uvidime,vsak raz pride v ten spravny cas 😉 Syncek sa nam podaril na druhy krat,uvidime ako nam to pojde teraz,drzim Vam vsetkym palceky!!!

@kuko7 no ten moj chce tiez, ale to neriesi. Sa ani len nepyta, ci mam plodne dni alebo nie. Ale pravdu povediac, ja to zatial tiez neriesim. nic nas netlaci. Akurat len ten vek, ale hadam to nebude az taka prekazka. My sme sa zacali o baby bavit tak niekedy v okto.-nov. 2012 ale s tym, ze zacneme az v polke 2013, aby sa dieta narodiloaz 2014. No a v januari sme som zacala znova tuto temu, ze davat si pozor atd. a on "vyplul", ze on si nechce uz davat pozor a ze je to jedno, ci tento alebo az bududci rok 🙂 No vyznaj sa v tych chlapoch 😀 Teraz sme boli dva tyzdne v Emiratoch, akurat som mala plodne dni (aspon podla App 😕 ), ja vlastne ani neviem, ako to s tou ovu atd. funguje, ja som nic neodsledovala, a ani ma nic neboli a netaha atd., menstr. ako hodinky, tak hadam boli tie plodne dni á nieco sme zamiesili 😵 A ak nie, tak skusame dalej.