Snažilkujeme od marca 2013
Cawte snažilky od marca 🙂 už je tu založena otázka na marec 2013 ale to sa neda komunikovať ako sa vam dari ,ci sa zadarilo a podobne..tak podte komunikovať radsej tu 🙂
My sa ideme do toho pustit teraz v marci som zvedava toto bude nase druhe mimčo 🙂 keby to vyslo cez cca plodne dni TP by bol na mužove narodky 😵 😵
Vela stastia vsetkym snažilkám..
Ahojte baby...dnes som sa dozvedela z vysledkov z preventivky u gynda,ze mam nejaky zapal,pritom nemam ziadne priznaky,nechapem,ale ved co uz...teraz mam mrchu,tak liecit sa budem az o tyzden a to by mi mali zacat plodne dni,myslite si,ze hned po prelieceni by sme mohli s drahym skusat babo,alebo radsej pockat na dalsi cyklus? Ak viete niekto poradit,budem rada 😕
@popilka tak do tych 7 dni by sa mal zmenit,ja to mam presne tak,ze ked mi skonci MS tak za 6-7 dni nastupuje ovulka,niekedy aj neskor
@popilka Tak to hej, no co uz, sak nejak sa to dokopy da...uvidime....ja som strasne olutovala ,ze som brala nejake lieky, uz je rok po vysadeni a este stale niesom naporiadku...
@jankaferancova no ja vobec neviem, v piatok mam zacat brat duphaston...ked som sa testovala, tak v utorok som mala najsilnejsiu palicku,ale este stale nie taku silnu ako tu kontrolnu a v stredu uz som mala bledsiu...moj bol na vysetreni, tak vsetko ma v pohode, cize chybicka musi byt vo mne....ach
@popilka No on mi sice uz povedal, ze pojde na to vysetrenie, este predtym, ako by som ja mala ist na tu laparoskopiu, ale pravdepodobne nevie, co presne to vysetrenie obnasa, ani ja som to nevedela, kym som si to vcera neprecitala..ja som si myslela, ze to proste len tam pride, poskytne svoj material na testy a bude..no ved uvidime, snad to zvladneme aj bez toho..
No mrzi ma, ze v niektorych lekarnach je to naozaj tak, predat co najviac a najdrahsich veci..ja som ale praveze minule bola milo prekvapena, ked som bola v lekarni, lebo nejako ma bolelo hrdlo, zacinala aj nadcha a chcela som take cmulacie tabletky, aj som si presne vypytala, ake chcem..a lekarnicka sa ma pytala, ci este nieco, tak som sa jej spytala, ze co by mi este odporucila na bolest hrdla a ona mi na to povedala, ze to, co som si vypytala, je asi najlepsie, obsahuje to vsetky latky, ktore treba, takze podla nej nic dalsie uz netreba..Tak som bola v prijemnom soku, ze sa mi nesnazi nabalit dvadsat inych veci za X eur, ktore by mi aj tak boli zbytocne..lebo nakoniec som aj tak skoncila na antibiotikach, takze by to boli cisto vyhodene peniaze..
http://www.tulko.sk/sutaz/sunny/25/2703 baby trosku od temy,ale kliknite na tento odkaz pls...suatazime s mojim psikom 🙂
@ceresnicka1990 alebo mozno ani nemusi byt,to tak neber,v niektorych pripadoch aj muz aj zena ok a babo sa neda.... 😒 vies asi to treba brat tak,ze kedy ma prist tak vtedy pride
no ved hej, sak sa snazime aj tak to brat...ved este to nieje tak dlho 🙂 este len 6mesiacov
@jankaferancova no ved hej, sak sa snazime aj tak to brat...ved este to nieje tak dlho este len 6mesiacov
ahojte baby.... nestíham vás ani len sledovať.... ale dnes som na skúsila otestovať.... a videla som tam slabulinkú druhú čiarku.... taaaaaaaaaaaak a čo teraz?.... asi počkať ešte pár dní a testnúť sa znova?.... alebo utekať k doktorke?
@xaxanka88 tak to ešte nechoď k dokimu, lebo ťa pošle domov a povie príďte keď bude meškať týždeň, tak super že si videla slabů čiarku, ja som len tak zo zvedavosti včera testla a nič, ale to som ešte len bola 24DC, to je dosť skoro 😒 tak počkám či príde MS alebo potom ešte testnem
@ceresnicka1990 Neboj, to sa upravi. Si mlada. Tym nechcem povedat, ze mas este cas, ale skor, mas stastie, ze ste sa rozhodli takto skoro pre baby a mozte to v klude riesit, netlaci vas vek 😉
@ciusinka A co vsetko teda vlastne obnasa to vysetrenie. Ja som si tiez myslela, ze len odovzda material a z toho oni zistia vsetko. Ale co vsetko my musime vydrzat a tiez to nie je prijemne. Napriklad, ked si predstavim porod, tak si hovorim, ze mozno ani dieta nechcem. Niektore veci je lepsie nepripustat si 😀 😀
A teraz je uz pomaly vzacnost najst dobru lekaren, kde ti naozaj vedia a chcu poradit. Ja som navyse este taky idealista, preto ma to tak dostava...
@popilka tak to ano.... ja som toho nazoru ,ze zacat skor....pri dnesnom probleme otehotniet...ale tak uvidime...vcera som pravdepodobne mala ovulku...dufam, tak sme snazilkovali, uvidime ci sa podarilo a bola som aj na vyter u gynekologicky, tak musim cakat na vysledky....teraz pijem zensky caj a uz mam kupenu alchemilku, dnes zacinam zas s duphastonom....no tak uvidime...ako narodeninovy darcek chcem Inofolic....tak po tom vsetkom dufam,ze bude uz ok..a ty co ako si na tom ty?
@popilka Tuto som nasla k tomu clanok, resp. nejaky rozhovor s urologom a tam sa to pise: http://www.pluska.sk/izdravie/muzsky-svet/konie...
Zakladnym vysetrenim je prehmatanie semenníkov, vyšetrenie penisu, prostaty cez konečník a spermiogram..Takze "kopec srandy"..No ved uvidime, ale tak bohuzial, ked sa nebude darit, tak to bude musiet podstupit..Mna teda tiez kazdorocna prehliadka u gynekologa bohvieako nebavi a zvladam to a chodim tam dobrovolne, radsej prevencia, ako potom plakat, ze sa to zanedbalo..
A ten porod, to mi ani nehovor, ja som rozhodnuta ist tvrdo za svojim, t.j. cisarsky rez. Mozno ma tu bude vela bab odsudzovat, ale ja mam proste panicku hrozu z normalneho porodu..Uz len ked na to pomyslim, tak ma chyta absolutna panika, to ja proste nezvladnem.. Ale tak uvidime, ked uz budem tehotna, mozno sa moj postoj zmeni, neviem, ale co som teda zatial pocuvala story z klasickych porodov od kamosiek a aj citala kopu pribehov na nete, tak dakujem-neprosim 😀
@ciusinka Fuuuuha... No tak, to teda vobec nie je prijemne... Tak to mu radsej nehovor 😀 😀 Ale ako hovoris, my tiez nechodime na gyndu, preto ze nas to nejak bavi. Prosto je to potrebne a tak to clovek raz do roka nejako prezije. Naozaj, prevencia je ovela lepsia, ako potom riesit nejaky vazny problem.
S tym porodom, ja si hovorim, ze to zvladli nase stare mamy a ich mamy a vobec generacie zien, tak to nejak dame aj my 😎 Moj drahy vzdy hovori, ze on bude trpiet so mnou. Akurat, ked bola segra v porodnici, sme sa bavili so susedou o porodoch, ona ma za sebou aj normalny aj cisarsky. A hovorila, ze po cisarskom bola ovela viac unavena a viac ju bolelo, ze sa celkovo citila horsie, ako po normalnom... Tak neviem.
@ceresnicka1990 Len ten zensky caj a aj alchemilku by si mala pit len do ovulky. Potom uz radsej nie, ak by si bola tehotna, aby to neublizilo. A neboj, urcite to vsetko bude ok. Ten Inofolic ako narodeninovy darcek, je dobry napad 😉 Ja by som mala mat ovu buduci tyzden, tak uvidime. Ideme na predlzeny vikend do Prahy, tak hadam sa zadari 😀
@ciusinka ajajaj,len ty s cisarskym nevymyslaj 😉 ja som bohuzial musela nakoniec tak rodit a tak akurat mozem povedat to,ze dakujem neprosim 😒 vytrpela som si kontrakcie,maleho som nemohla vytlacit,ale ta rekonvvalescencia po cisarskom bola katastrofalna...ja zasa ak sa nam podari druhe,tak si budem stat za prirodzenym porodom!ziadne take veci nechcem pocut,ze ked bol jeden tak bude aj druhy,iba ak to bude indikovane napr.polohou ci inymi komplikaciami.su zeny,kt.aj po cisarskom boli fit a su zeny,ktore bohuzial nie hned.a to sa tyka aj prirodzeneho porodu,su zeny,ktore ani nevedeli,ze rodili a su aj take,ktore maju na to velmi neprijemne spomienky.z mojho hladiska ja by som si radsej vytrpela tie bolesti,aj porod,aj sitie...ako po tom cisarskom,straaaasne bolesti,bolel ma kazdy pohyb,zakaslanie,kychnutie,zatlacenie na WC,chodza...proste vsetko.ach jaj,nieco hrozne.nedalo mi reagovat na to 😉 ale je to ciste len a len moj nazor,ak ti mozem poradit,nedrz sa toho,ak sa da prirodzene,tak urcite tak 😉
@popilka ja som ovu uz asi mala, alchimilku nepijem teraz, pijem len zensky caj , jeden denne..je to zmes bylin, tak uvidime....teb drzim palceky...🙂
@ceresnicka1990 vdaka, no ved uvidime, ci sa podari.... 😉
@popilka verim tomu ze ano....aj tebe, aj mne a aj dalsim snazilkam....ja uz mam po ovulke, tak len cakat a cakat 🙂kd nebude teraz bude nabuduc.. 🙂
@popilka No ja mu to ani nepojdem, len som zvedava, ako sa mi zatvari, ked mu poviem, ze by na to vysetrenie mohol ist, ak sa nam tento mesiac nezadari ani popri tej folikulometrii..verim tomu, ze on si to aj sam na nete pohlada..Ale tak snad to zvladne, ved je nejaky chlap, on nebude musiet byt 9 mesiacov tehotny a porodit 😀 co je oproti tomu jedno vysetrenie, aj ked neprijemne..
Ono ano, zvladli to miliardy zien pred nami, len ja mam proste panicku hrozu z toho, ze z takej malej dierky bude mat vyjst nieco take ako hlavicka 😅 akoze ja viem, ze som ako mala a telo sa tomu prisposobi, ale ked pocuvam a citam aj o nastrihoch atd. a ked som videla aj moju tetu, ktora rodila prirodzene, s nastrihom, nemala ani vela stehov, ale tyzden skoro chodit nemohla, nehovoriac o sedeni a o potrebe na zachode, to pomaly 2 tyzdne zvladala len s hroznymi bolestami 😒 no tak to ma uplna panika chyta..Sice mnoja babka mi povie, ze ona porodila 4-kiloveho mojho uja prirodzene a bez nejakeho nastrihu, no ale kolkym sa to podari..Zase keby chcel clovek bez nastrihu a nahodou sa roztrhne, no tak to je este horsie..Preto mam pocit, ze u nas uz preventivne nastrihavaju..No ved uvidime, nebudem este toto riesit teraz, zatial mam pred sebou ciel otehotniet, ked sa snad zadari, budem riesit dalsie veci 😉
@jankaferancova Noo, ono je to tak, ze kazda zena je ina, kazdy porod je iny, aj co som tu citala, tak su zeny, co si pochvaluju cisarsky, take, co si zase pochvaluju prirodzeny porod, odporkyne/zastankyne epiduralky, nastrihu, a vsetkeho mozneho..Ja sa ani tak nebojim tej bolesti, samozrejme viem, ze je to operacia a rekonvalescencia je horsia, len ja mam proste hrozu z toho, ze bude mat zo mna tam dole vyjst nieco take ako babo 😅 A ked citam hrozostrasne prihody z prirodzenych porodov, no amen tma gloria..Ale tak uvidime, zatial to este neriesim, zaklad je cakat babo, ostatne budem riesit potom 🙂
@ciusinka ved jasne,kazda sme ina,ale poviem Ti spolocne mame vsetky to,ze to musime zvladnut a vytrpiet pre jedno nadherne stvorenie a tym je vlastne dietatko,ci uz ide o cisarak,prirodzeny porod,nastrih,bolesti atd....to babatko za to stoji 😉

@yanni Mozno je to prave kvoli tomu, ze ste sa zacali snazit. Ak sa na to moc sustredis, psychika moze robit divy. Ked tak sa skus poradit s dokym, ten ti najlepsie poradi. A nezufaj, mne to teraz tiez kadejako blbne 😉