icon

Snažilkujeme od marca 2013

gerci90
7. mar 2013

Cawte snažilky od marca 🙂 už je tu založena otázka na marec 2013 ale to sa neda komunikovať ako sa vam dari ,ci sa zadarilo a podobne..tak podte komunikovať radsej tu 🙂
My sa ideme do toho pustit teraz v marci som zvedava toto bude nase druhe mimčo 🙂 keby to vyslo cez cca plodne dni TP by bol na mužove narodky 😵 😵
Vela stastia vsetkym snažilkám..

sisisi
28. apr 2013

@majaon ja som fakt mala za sebou canesten na vkladanie, totalne vystipanu susku, potom som si kupila take nejake volnopredajne cipky v lekarni a otehotnela som. takze ak ta to nejako extra neboli kludne si jemne zasexujte. nezabudaj, ze staci jeden pokus 🙂 tak sup sup na to aby sme uz v januari funeli ako vorvane 😀

majaon
28. apr 2013

@sisisi praveze mna absolutne nic neboli,bola som prekvapena ked mi z vysledkov sestricka povedala,ze mam zapal,som nechapala 😕 ja mam candibene,este dve tabletky...no ved aj rozmyslam,ze skocim na toho mojho 😀
v januari uz musime byt poriadne gulate!!!

sisisi
28. apr 2013

@majaon hovorim ti ze veselo!!!!!!!!!!! 🙂

majaon
28. apr 2013

@sisisi 😀
tak sa ozvi aj ty co a ako,zatial DOBRU NOC 😉

sisisi
28. apr 2013

@majaon dobru aj vam 🙂 ja budem v utorok mozno testovat... tak dam vediet co a ako, teda ak nevydrzim az do MS.

ciusinka
29. apr 2013

@jankaferancova
@popilka Ahojte babulky, tak poslusne hlasim, ze vajko prasklo 😀 takze ovulaciu maaam 😀 juchuu 😀 cez vikend sme pracovali na tom kazdy den,teda piatok, sobota, nedela..tak snad by sa mohlo zadarit..Ked nie, tak buduci mesiac pojdem na tu laparoskopiu kvoli priechodnosti vajcovodov a manzel na vysetrenie..lebo ze bud to este v maji stihnem alebo az po lete a to tolko cakat ja urcite nebudem..Tak uvidime, ideme teraz v sobotu na tyzden do tatier, teoreticky buduci stvrtok v tatrach by som mala dostat, tak keby som dostala, napisem lekarovi, dohodneme si tu laparoskopiu a manzela nazeniem k lekarovi..Nech na tom mozeme v lete pracovat s vedomim, ze sme obaja ok..alebo ked nie, tak nech to uz v lete riesime..Ale strasne strasne dufam, ze sa nam teraz zadarilo..No ved uvidime.. Ale tak aspon ze vieme, ze ovulaciu mam a mam ju tak 17-18 DC 🙂

ciusinka
29. apr 2013

@zuzu1104 Vitaj medzi nami 🙂

popilka
29. apr 2013

@jankaferancova
@ciusinka Ahoj babule, tak hlasim prichod z Prahy. Vikend bol fajn, ale ja som chytila nejaku infekciu, takze z tulkania a mojkania nic nebolo... Teraz beriam vag. antibiotika, hadam to uz bude potom ok. Tehotna asi nie som, pre istotu som sa testla, aby som nieco tymi atb nepokazila. V polke maja som objednana na preventivku, tak sa tiez skusim s dr dohodnut na tej folikulometrii. Hadam to bude rovnako pozitivne, ako u ciusinky 🙂 Inak, som rada, ze ti ovu prebieha a drzim paste, aby si si za nejake 2 tyzdne nasla dve ciarky.

ciusinka
29. apr 2013

@popilka Dakujem, ja dufam, ze budes cim skor ok, aby ste sa aj vy mohli v pohodicke snazit a folikulometria ti tiez dopadne dobre, neboj 🙂

A co si bola v Prahe, len tak na vylete?

popilka
29. apr 2013

@ciusinka Stvrtok sme boli v divadle a potom uz len tak, vylet, oddych do nedele. Myslela som, ze to bude "plodny" vylet, ale nic z toho... ☹ A keby si teraz nebola tehu, tak ti dr bude robit tu laparoskopiu? A manzela si, dufam, este nestrasila tym uro vysetrenim 😉

popilka
29. apr 2013

@kuko7 Gratulujem. Tak sa vam to podarilo celkom rychlo 😉 To je super!!

ciusinka
29. apr 2013

@popilka Hej, aj nebudem teraz tehu, dr. mi urobi tu laparoskopiu v maji, aby sme si boli isti, ze mam priechodne vajcovody..Povedal, ze to bud este v maji alebo potom az po lete, ale to urcite by som isla uz v maji..Mam mu napisat sms, ak by som dostala MS a ze sa dohodneme na termine, ale ze aj on dufa, ze uz nedostanem 🙂 manzelovi som povedala, ze ak teraz nie som tehu, tak buduci mesiac by mal ist aj on, to aj doky povedal, ze ja pojdem na tu laparoskopiu a on by mal ist uz vtedy na ten spermiogram..Nech uz vieme ked tak komplet vysledky..

jankaferancova
29. apr 2013

@ciusinka super,super,supeeeeer 😉 takze uz len cakat ci sa zadarilo.joj tak velmi Vam to prajem!ja budem asi viac nedockava ako ty 🙂 potom nas hned informuj moja 😉 silno drzim palce,nech to vyjde!

ciusinka
29. apr 2013

@jankaferancova Dakujem, jasne, ze budem informovat 🙂 MS by mala prist buduci stvrtok, to sme akurat v Tatrach, tak snad nepride..Ale tak v kazdom pripade aspon viem, ze mam ovulaciu, tak aspon toto uz nemusim riesit 🙂

jankaferancova
29. apr 2013

@popilka no ahoj "vyletnicka" 😉 tak fajne,ze sa vam tam pacilo.urcite krasne prostredie,cerstvy vzduch....nevadi,ked sa nedalo mojkat,dolezite teraz je dostat infekciu zo seba prec.uvidis ako dopadnes na preventivke,ale ta folikulometria vobec nie je zly napad a veru,keby bola taka ako u @ciusinka tak by to bolo super 😉

jankaferancova
29. apr 2013

@ciusinka jasne je to super,ze vies,ze ju mas,aspon budes o cosi kludnejsia...hm...ale to cakanie bude hrôza,ze? 😀

ciusinka
29. apr 2013

@jankaferancova No ano mi nehovor, ved ja furt len cakam 😀 cely minuly tyzden som cakala, ci vajko bude rast, cez vikend som cakala, ci praskne, teraz budem cakat, ci pride MS alebo nepride 😀 no uplne psycho toto 😀

jankaferancova
29. apr 2013

@ciusinka no psycho moja veru,psycho,ale čo už narobíme,niekedy je toto naše snažilkovanie bohužiaľ také 😉

ciusinka
29. apr 2013

@jankaferancova No ved musim sa snazit az tak na to nemysliet a zamestnat svoju mysel aj niecim inym a uvidime co dalej..

Ty si mala nejake tehu priznaky aj predtym, ako si zistila podla testu alebo lekara, ze si tehu?

jankaferancova
29. apr 2013

@ciusinka no len ci sa to bude dat 🙂 ale bodaj by sa ti to podarilo,inak sice tie dva tyzdne nie je az tak strasne dlho,ale ked cakas ci sa podarilo,tak veruže to pride ako neeeeekonecne dlha doba 😀
tak ja som zistila,ze som tehulka,takto: vzdy pred MS ma boleli krize,asi tak tyzden pred + prsia,ale tak skor z boku.no ked prisiel cas MS,mna neboleli ani krize,ani prsia,tak som si povedala,ved minuly mesiac co sme sa snazili mi MS meskala tyzden (co bolo mozno aj psychikou) a tak som si povedala,ze nejdem sa plasit,ved asi aj tak pride...na druhy den rano som vstavala do prace s takym divnym pocitom,ale musim povedat,ze prijemnym a cely den som bola tak pozitivne naladena (to bolo 1.den meskania MS),ale ako neriesila som to,aj lahnut som si isla s tym divnym pocitom,potom som si v posteli tak v mysli povedala,asi sa so mnou nieco deje,ani krize nebolia,ziadne priznaky MS nie su...zaujimave.manzel spal vedla mna,ale ja som bola ticho.rano som sa zobudila s tym,ze ma straaaaaasne strasne moc bolia prsia,ale spredu,okolo bradaviek.ja som totizto zboznovala spat na bruchu a naraz sa mi to v to rano nedalo.bola to taka divna bolest,tak ina ako pred MS,tak som sa potichucky odobrala do kupelne a spravila som si test,to bolo na 2.den meskania MS a nasla som si tam //,manzela som zobudila a ukazala mu prekvapenie a tak sme sa od toho dna tesili,ze sa nam to podarilo! 😉 to je moj pribeh 🙂 🙂 🙂

ciusinka
29. apr 2013

@jankaferancova No ved ako teoria to je dobre, ta moja snaha nemysliet na to, ale prax bude urcite ina 😀

Hm, tak to mavas take priznaky ako aj ja, myslim pred MS, ja mavam teda hlavne strasne bolesti prs, uz tak tyzden pred MS, ze ani na bruchu spat nemozem..minuly mesiac som nic take nemala, tak som sa pomaly tesila, tyzden mi to meskalo a nic 😒 tak sa asi nebudem zameriavat na ziadne priznaky, lebo ako sa hovori a urcite to je aj pravda, psychika robi vela a verim tomu, ze by som si dokazala vsugerovat vsetky tehu priznaky sveta 🙂 Tak budem cakat na MS a uvidime..

Ale v sobotu som bola prekvapena, ze som pravdepodobne zacitila tu ovulaciu, teda v sobotu poobede som mala take pichanie v pravom vajecniku - tak to asi aj bola ovu..Predtym som sa nad tym nikdy nezamyslala, kedze som nevedela ani kedy a ci vobec tu ovulaciu mam..Ale teraz sa mi zdalo, akoby som to citila..ale hlien som nevidela absolutne ziadny..

jankaferancova
29. apr 2013

@ciusinka je urcite lepsie nezameriavat sa na tie priznaky,ale zasa ak to aj budes robit,nie su ani prva ani posledna 🙂 kazdej jednej z nas,ktore sa snazime o babatko prejde myslou,ked nieco na sebe zbadame,nie je to uz ono? 😉
najlepsie je nemysliet na to,ja som vtedy chodila do prace a veru na ARE som nemala kedy rozmyslat ci to pichnutie,alebo ono nie je nahodou priznak tehu 😉 a teraz ked som doma,mam maleho 2 rocneho drobca,no pri nom sa uz da mysliet na to,ze ci to vyslo alebo nie.no co narobis,my zeny sme take,zvedaveeeeee a hlavne nedockaveeeeeee 😉
to pichanie vo vajecniku,pravdepodobne ti vtedy prasklo vajicko,ja toto pocitujem chvalabohu kazdy mesiac a vacsinou dost intenzivne + hlien.no ale u teba staci aspon to pichanie,ved ovulku mas uz potvrdenu aj napriek tomu,ze hlien nebol ziadny ako pises.tak teraz si uz budes moct sledovat ovulku napr.aj vdaka tej bolesti v oblasti vajecnikov,no ale kiezby ju nebolo nutne sledovat najblizsich 9 mesiacov 😉

ciusinka
29. apr 2013

@jankaferancova Ved presne, my zeny - zvedave, nedockave, netrpezlive a chlapi to nedokazu pochopit..Ako ten moj, ked mi povie - neboj sa, tento rok budes tehotna..no ale to mi je trt platne, ked ja to proste chcem hned a uz vcera bolo neskoro 😀 😀

No ono ten hlien tam asi bol, teda to by snad mal byt vzdy, ale nedal sa nejako bezne pozorovat, ze napr. na zachode na papieri alebo tak..A ja zase po nom nejako intenzivne nepatram 🙂 Tak zaklad je aj to, ze viem, ze tu ovu mam trochu neskor, ten 17-18 DC, lebo vacsinou sme sa tak viac snazili do toho 14DC a potom sme tak polavili, aj ked ono by tie spermie mali dnu vydrzat az 5 dni ako doky hovoril, ale tak urcite je lepsie sa snazit priamo cez ovu a viac, ako sa spoliehat na tie 5-dnove spermie dnu 😀

jankaferancova
29. apr 2013

@ciusinka ale tak zasa chlapi maju ine zmyslanie,ine problemy ako my zeny 😀 ty si ako ja,ja to tiez chcem hned a vcera uz bolo neskoro,nemame nahodou rovnake krvne skupiny? 😀 😀 😀
ja co sa tyka hlienu ho mam moc,zacne sa to tym,ze ho vidim na toaletaku a potom uz citim aj na naohavickach,vela krat si dam intimku.to je tak niekto ho ma menej,ze ho ani nespozoruje a niekto zasa viac.
inak mne pride mm v nedelu rano domov to ja uz budem nejaky 27 DC,pevne dufam,ze by dorazila MC na ten 28DC a kym bude doma aj skonci a hor sa do snazenia,ja sa teda spolieham potom na tych 5 dni,kedy spermie vydrzia v mojom tele 😉 to by mozno mali stihnut vajicko 🙂 ved skusime aj pred MS,ale ako tomu nedavam da sa povedat ziadne sance 😒 no raz to urcite vyjde!!!verim tomu!

ciusinka
29. apr 2013

@jankaferancova No je to mozne, ze mame 😀

A ako dlho ostane tvoj manzel doma?

jankaferancova
29. apr 2013

@ciusinka no mal by vyse tyzdna,tak uvidime,mozno aj dlhsie.inak pracoval vo Viedni,tak bol doma cca kazdy druhy tyzden na 4 dni,tak by sa snazilkovalo ovela lepsie,teraz je v Nemecku a je tam ovela dlhsie,takze dufam,ze sa nam podari trafit v ten spravny cas

ciusinka
29. apr 2013

@jankaferancova No to mas fakt tazke takto, ked je on tolko prec a akurat ked pride tak uz tie dni nemusia vychadzat 😒 ale urcite sa vam to podari a verim tomu, ze co najskor 😉 a ked sa aj budete musiet spolahnut na tie 5-dnove cakajuce spermie, tak podla tych vedeckych studii budes mat urcite dievcatko 😀

jankaferancova
29. apr 2013

veru to snazilkovanie je stazene o dost,ale tak pevne verim,ze bude aj nam dopriate.dievcatko by sa mi pacilo 😀

ciusinka
29. apr 2013

@jankaferancova Urcite bude, o tom nepochybujem 🙂 pripadne nejaku dovolenku neplanujete? ze by si to nejako na tie spravne dni skusila vyratat? 🙂

jankaferancova
29. apr 2013

no tak dovolenku tento rok bohuzial nie,ideme zacat stavat dom,takze posledna moznost bude vtedy,lebo budem mat draheho doma dlhsiu dobu 🙂