Snažilkujeme od marca 2013
Cawte snažilky od marca 🙂 už je tu založena otázka na marec 2013 ale to sa neda komunikovať ako sa vam dari ,ci sa zadarilo a podobne..tak podte komunikovať radsej tu 🙂
My sa ideme do toho pustit teraz v marci som zvedava toto bude nase druhe mimčo 🙂 keby to vyslo cez cca plodne dni TP by bol na mužove narodky 😵 😵
Vela stastia vsetkym snažilkám..
@salinka28 no dal mi ho teraz, pretože posledné tri mesiace som pred ms špinila tak päť dní, a mám ho užívať od 17 dňa cyklu
My snazilkujeme od aprila zajtra robim prvy testik. Dufam ze to vyjde, ked nie tak nabuduce
@petruska1212 my tiez teraz v aprili 🙂
ahojte, uz to ani nestiham citat, pozeram ze kym mne prejde jeden cyklus vy uz mate aj 3 za sebou 🙂 dnes po dlhsom case (25DC) sa mi vidi ovu test skoropozitivny, asi ma vitaminy nastartovali, tak snad to uz aj nam teraz vide. vsetkym vam drzim palce.
@jankaferancova
@popilka Ahojte babulky, takze dnes folikulometria a vajko ma 22 mm, co je uz zrele, takze cez vikend by malo prasknut..A v pondelok rano idem este znovu na ultrazvuk, aby sa zistilo, ci prasklo alebo nie..tak sa modlim zase dalej, nech praskne a nech tam uz v pondelok rano nie je 😀 budeme sa snazit asi dnes, zajtra aj pozajtra a uvidime..Doky povedal, ze zatial aspon vieme, ze vajicko dozrieva, aj ked pomalsie, teda ze to vychadza na neskorsi den cyklu, lebo ovulka bude tak na 17-18 DC..ale teraz zaklad, aby prasklo..Takze uvidime, povedal, ze podla toho, ako to teraz dopadne, to budeme riesit dalej, ak sa nezadari, tak dalsi krok bude ta laparoskopia..ale to uz nazeniem ked tak aj muza na vysetrenie..
@ciusinka tak to je super,tesim sa ze dozrelo,uz len to prasknutie a sikovne spermie a nech je z toho babo 😉 takze cakame v pondelok na dalsie info a hor sa do snazenia,z postele ani nevylezte 😀 😀 😀 drzim palce!
@jankaferancova No manzel sa chysta poobede do fitka, tak som mu povedala, nech sa tam hlavne moc neznici 😀 tak hned pochopil, co ho caka 😀 a vcera ked sme sa o tom bavili, tak mi hovori: "No takze cez vikend sa snazime a kedze to bude v case ovulacie, tak podla toho, co hovoril lekar, budeme mat chlapca 😀" Truhlik moj 🙂
@ciusinka no vidis,takze bodaj by to vyslo a bol by z neho hrdy ocko!inak uz aj on je nadupany vedomostami 😀
@jankaferancova No ved jasne, za chvilu bude najvacsi odbornik 😀
@olivex Ahoj, tento cyklus som bola prvykrat..Mne to doktor povedal tak, ze folikulometria je prvy krok, resp. vysetrenie, ktore sa robi, ked sa nedari otehotniet..Chodi sa tam tak od 10DC a pozoruje sa vajicko, ci tam vobec je, ci sa vyvija, ci dozreje a ci praskne, teda ci vobec prebieha ovulacia..Robi sa to tak kazde 2 dni, az kym neprebehne ovulacia..ja som bola teraz 12, 14, 16 DC, dnes malo vajicko 22 mm, takze uz je zrele a cez vikend by malo prasknut..v pondelok tam este idem, aby sa lekar presvedcil o tom, ci prasklo - teda ci prebehla ovulacia..Dnes mi povedal, ze tak zo soboty na nedelu by malo prasknut a od prasknutia je tych nejakych 24 hodin na oplodnenie..Ale on mi to hovori tak, ze plodne dni su tak 5 dni pred ovulaciou, lebo tolko sa spermie udrzia v pohode dnu a cakaju..Ak by vajicko nedozrelo, pripadne neprasklo, znamenalo by to, ze ovulaciu nemam a muselo by sa to riesit. Lekar mi povedal, ze sa to zvykne robit 2 cykly po sebe, lebo kazdy mesiac je to vajicko v inom vajecniku a zistuje sa cinnost oboch vajecnikov. Lebo v kazdom vajecniku moze vajicko dozrievat rozlicne rychlo..Takze vlastne mi dnes povedal, ze u mna je ovulacia tak na 17-18 DC, takze cez vikend by sme sa mali hlavne snazit..
Takze folikulometria je prvy krok podla mojho lekara, ak by sa nam aj tak nezadarilo, aj ked prebehne ovulacia a vieme kedy prebehne, tak potom dalsi krok robieva on laparoskopiu - to je operacia, kde sa nejakou kamerou zistuje celkovy stav vnutornych organov, vajecnikov, maternice atd a robieva sa aj prefuk vajcovodov - lebo to byva dost casto problem, ze ovulacia moze byt, ale vajcovody su upchate, takze aj tak zena neotehotnie..No a potom este vysetrenie muza..
@olivex Dakujem velmi pekne, aj ja tebe drzim palce, nech vam to vyjde 😉 Je to ale dost zataz na psychiku, cely tyzden na nic ine ani nemyslim, cakam stale od pondelka do stredy, od stredy do piatka, od dnes budem cakat do pondelka..a vlastne az v pondelok sa dozviem nieco relevantne..Ale tak aspon si budem uz na istom..
no ved cele je to o cakani.... bud cakam na pozitivny ovu test, potom na tehu test, potom na ms, a tak dookola... a furt nic :(
@olivex Preeesne..ja som si ovu testy nerobila nikdy, ale bolo to o tom, cakat na ovu, potom cakat na MS, ked nechodi MS, robit testy, testy negativne, MS si pride ako keby nic o par dni neskor 😒 Teraz tato folikulometria..No snad nam to obom cim skor vyjde a budeme na toto uz len spominat..
Tak ahojteee nejaka nova tehula? Ja mam zajtra dostat,,,testy su duchoveeee,cize to vypada nadejne:D tak uvidime ako to cele dopadne 🙂 prajem krasny dnik 🙂
A prsia mam citlive napuchnute,,,,mliekovody uplne zdurene :/ no sila toto,,,,ale tak ciarky boli, tak verim ze to s tym suvisiii 🙂
Ahojte snazilky...Prosim vas o radu - mam 10DC,inak 30-dnovy,ale beriem Candibene - tablety na vkladanie koli miernemu zapalu,este mam 4...Neviem ci hned na druhy den po douzivani sa mozme s priatelom snazit o babo,alebo radsej pockat na dalsi cyklus,ci tie tabletky maju na to nejaky vplyv...Inak som nemala vobec priznaky nejakeho zapalu,to mi zistili z vyteru pri preventivke...Ak niekto viete poradit,budem rada,tak zatial 😉
Tak nedosli 🙂 a test silnejsi a silnejsiii :D asi sme sa dockali 😀 😀 😀
@kuko7 GRATULUJEM!Držkajte sa!
@majaon tak my sme o jedno 1.2. prisli, bolo to MA v 12tt a babo bolo neplanovane. - raz da, raz nedal 😀 po zakroku sme mali debatu, ze zacneme az od juna, no uz daval stale, tak som sa ho spytala a v marci mi teda povedal, ze ano snazime sa o babatko. tento cyklus mam uz duphaston tak uvidime co a ako lebo ovulku citim a teda snazili sme sa ako sa len dalo 🙂
velmi by som si priala babatko, zatial to beriem este v pohode, viem, ze raz pride a hadam do leta budem tehotna 🙂 nechcem si to pokazit psychikou, inak by sme mali byt obaja v poriadku.
vy sa snazite tiez iba od marca? ja som sa pytala mojho gyn. na mykozu a oplodnenie a nema to na to vobec vplyv. ja som praveze otehotnela ked som mala neskutocne silnu a vyslo to.
Ahojte žienky, prečítala som si každý a jeden príspevok v tejto diskusii. Rada by som sa k vám pridala, ak môžem. Ma prekvapilo kopec vecí, čo som si tu prečítala, ja sa o ovuláciu ani poriadne nezaujímam ani pri prvom som sa nezaujímala a vyšlo to. S manželom sme sa začala snažiť teraz v apríli tak uvidíme, ako nám to dopadlo. O týždeň mám dostať m-ko, keby neprišlo, tak by som sa isto nenahnevala :D Testy si nechcem robiť, aby som z nich nebola moc nervózna.
Prajem každej, aby sa oplodnenie podarilo a aby sme si všetky spoločne čoskoro hladkali brušká, ale nie od dobrého jedla, ale od kopnutia bábätiek 🙂
@sisisi viem tiez co je prist o babo,s mojim ex sme prisli v 9. tyzdni,tiez MA ☹
teraz mam skveleho priatela a uz sa neviem dockat dietatka s nim,dala som si koncom marca vybrat teliesko - Ariannu a myslela som,ze to bude jednoduche,ale zistili mi ten zapal,zevraj to moze sposobit aj to teliesko,neviem...no ja si zacinam sledovat ovulku,doteraz som to nejako nepostrehla a mala by byt prave teraz,lenze beriem tie vkladacie tabletky,takze ziadne pokusy...tak dufam,ze sa nam a aj vam podari do leta tehulkovat,mozno sa potom stretneme aj v inej teme 😉

@luciana789 od januára, ty ho tiež berieš?