Snažilkujeme od marca 2013
Cawte snažilky od marca 🙂 už je tu založena otázka na marec 2013 ale to sa neda komunikovať ako sa vam dari ,ci sa zadarilo a podobne..tak podte komunikovať radsej tu 🙂
My sa ideme do toho pustit teraz v marci som zvedava toto bude nase druhe mimčo 🙂 keby to vyslo cez cca plodne dni TP by bol na mužove narodky 😵 😵
Vela stastia vsetkym snažilkám..
@jankaferancova Jasne ja to uplne chapem s tym byvanim..Mas svoje, mozes si robit co chces, kedy chces, prisposobujes sa iba svojej najblizsej rodine, je to na nezaplatenie 🙂 a este ked mas dom, aspon kusok svojej zahradky, tak to je uplna parada 🙂
No ved ja si tiez myslim, ze lahko sa povie, nemysliet na to, ale tak ked zena po tom babatku tuzi, nejde na to nemysliet..Ale tak ved uvidime, snad sa nam obom coskoro zadari 🙂
@popilka A co vyviedol manzel? No moj ma tiez nastval - zacal uz vymyslat ohladne toho vysetrenia, aby on nechcel, aby sa ho nejaky chlap chytal a bla bla..Uplna tragedia..Pritom vzdy, ked citam nejake clanky, tak vsade pisu, za ako prvy by sa mal dat vysetrit chlap..Ja si beham uz po vysetreniach a snazim sa ho toho usetrit, ale mozno to inac nepojde a on uz tu ide strajkovat..Otrasne s tymi chlapmi, fakt mam take nervy niekedy..Oni pokial ide o dieta si vacsinou len pri tom uziju, my ho musime vynosit, porodit, oni sa este potom idu ozrat, zatial co my trpime v nemocnici a este bude robit problemy, ked nedajboze musi urobit nieco navyse..Hrozne 🙄
@ciusinka este chcem pockat, uvidime...jedine co ma desi su tie bolesti v pravom vajecniku...
@ceresnicka1990 Obdivujem ta, ja uz by som testovala..dnes ti to meska 2 dni, ze?
@ceresnicka1990 veru, ani ja by som asi nevydrzala. Ale teda s tymi bolestami by som asi radsej necakala nejak dlho. Myslim na teba, aby to vsetko dobre dopadlo.
@ciusinka V podstate tak vela nevyviedol. Iba bol cely den zahrabany v garazi a v zahrade a ja som bola sama. Este aj na tu blbu ceresnu zabudol. Nie som zvaracka, ani ryl, tak si na mna ani nespomenul... My totiz tiez byvame u rodicov, ale problem je o to vacsi, ze u jeho. Ako nie su zli, nejak sa nam nestaraju do veci, ale manzel je na nich strasne naviazany, teda hlavne na otca, co mna vytaca do nepricetnosti niekedy. Furt ma potrebu byt s nimi, kym ja pridem z roboty, on je u nich, hoci mame samostatne poschodie so vsetkym. No a v stredu sa zase vybral robit, ved nemoze nechat otca robit sameho a ze aj chcel ist za mnou, ale musel este tolko veci dokoncit, ze sa za mnou dostal az o pol 8. Co uz sa mne nikam nechcelo a bola som nahnevana... 😒 A navyse mam fakt take blbe obdobie. V praci ma to hneva, chcela by som sa odstahovat, ale na to zatial nie su peniaze a este aj u mna doma je to na nervy.
@popilka
@ciusinka no baby isla som testnut na naliehanie mojho priatela...a bohuzial, tak ako som cakala ...negativne...meska mi to 2 den,ale ja pri duphastone som mala presnu menstruaciu...tak nechapem :( v piatok som mala v pravom vajecniku velky folikul...a neviem,ze ci praskol,alebo nie...myslela som,ze ovulku som mala na 12/14 den...ach :(
@ceresnicka1990 Tak ja sa v tych obrazkoch moc nevyznam, ale ked dr hovorila, ze tam mas velky folikul, tak asi hej... 😀 ved ono je mozne mat aj neskor ovu alebo dokonca dve. Ako dlho beries ten duphaston a od ktoreho DC? Mozno to mohol sposobit. A nemas ist aj na kontrolu? A to ze test nic neukazal este neznamena, ze nemozes byt tehu 😉
tak duphaston beriem 4 mesiac...od 15DC...tak ved uvidime...dufam....dik za podporu :P
@ceresnicka1990 moja to este nemusi nic znamenat,vies kolkym zenam ukazal test negativne a aj napriek tomu boli tehulky.drzim palceky,este nie je nic stratene!!!myslim na teba!!!!
baby moje,moj drahy je zajtra okolo pol9 doma,ja tomu neveriiiiiim!aj ked sme 26DC,posnazime sa,aj ked neverim,ze to vyjde.inak viete co dnes som sa trosku odreagovala pecenim torty,jednoducha,ale tak myslim,ze v pohode,co poviete,aj tak je to mimo temu,ale tak pochvalim sa 🙂 urcite to nevadi,ci? 😉
@ceresnicka1990
@ciusinka
@popilka
@jankaferancova to si piekla sama? Dobreee 😉 A komu si piekla? S manzelikom si to poriadne uzite a naozaj, nikdy nevies, ako sa pritrafi 🙂 Drzim palce
@popilka sama som piekla,pre svagrinku 🙂 no drahy prisiel,najlepsie na tom je,ze mrcha mrchva prisla 😠 a dokonca na 26DC,tak som este nikdy nedostala,ale stihli sme aj snazilkovanie 😉 este mrcha nie je poriadne rozbehnuta.ale dobre,nakoniec,ze som aj dostala,ked skonci mm bude este doma a kym odide zasnazilkujeme a vari si nejake tie jeho bicikovce pockaju na vajicko 😉 uvidime ako to vsetko dopadne 🙂
@jankaferancova No sikovna si veru 😉 A aku si robila, co si dala dovnutra? No ja mam pocit, ze sa mrcha tiez blizi. Zacina ma pobolievat brusko a krize. Ale zase si hovorim, ze by to aspon mohlo vyjst dobre, ked pojdem k dr na preventivku 15.5., ze by som mohla byt tak zhruba v strede a aspon mi povie, ci mi tam rastie nejaky ten folikul. A aj u teba je dobre, ze dosla skor, aspon sa pred odchodom posnazite a navyse by to mali prezit tie babske, tak sa hadam zadari 😀
@jankaferancova Torticka je uzasna 🙂ja uz som v tatrach,takze tento tyzden moc prispievat nebudem,ale myslim na vas 🙂vo stvrtok mi ma prist MS,drzte palce nech nedojde 😉
@popilka dakujem pekne 😉 korupu vanilkovy a coko s orechmi,plnka mascarpone +lesne ovocie.tesim sa mnam,mnam 😉 no veru baba by bola super 🙂 tak uvidis,ci mrsisko dorazi,ak aj hej,nevadi,uvidis ako si na tom s ovulkou.potom daj vediet 😉
@ciusinka dakujem pekne a VY si to tam poriadne uzite!!!
@jankaferancova dakujem moja, aj ja teb drzim palceky.... 🙂
ahojte snazilky...mam jeden dotaz - chystam sa 10. k mojmu gyndovi a to bude 10 dni po nasom snazilkovani,myslite,ze bude vidiet nejake zmeny maternice na sone ak by sa nam podarilo oplodnenie? alebo ,,rucnym vysetrenim" ? Ak by ste vedeli o tom blizsie,dajte mi prosim info,dikes 😉
Ahojte baby, idem Vám napísať čo sa mi stalo... Včera som si našla na tehu teste // a poviem vam bol to riadny šok, lebo v apríli na 11DC som bola na folikulometrii a vajko malo 16mm,dr. mi povedala, že mám príst na 14DC, že to už by mala byť ovulka.... tak som tam na ten 14DC bola a na USG už nebolo nič,dr.povedala, že tento mes.žiadna ovulacia nebude, že sa folik vstrebal a že nech pridem dalši mes.,že to znova pozrieme a ak zase nič tak mi nasadí clostyl. Lenže to nebolo všetko...nasadila mi silne Atb, ktore sa nesmu v tehu uživat, ale že však čo, tento mes.určite neotehotniem! (mala som bakter.zapal)Dala mi aj dufaston a ked mi ms neprišla na 29DC tak mi to bolo divne,(ms mavam pravidelnu) myslela som, že to koli dufastonu, no a strašne ma začali bolieť kríže a ja, že som prechladla... Asi od 22DC som špinila 4dni a potom už nič ani naznak mrchy, tak mi to nedalo, spravila som si včera test, dnes zase a boli tam, //. Chapete to????? ja nie! Teraz sa bojím čo bude, ked som uživala tie atb a ešte aj najake lieky od bolesti ☹
@salo a to spinenie nemohlo byt prave uhniezdovanie vajicka??? presne dnes som to niekde citala v nejakom fore...mna dnes straaasne ale prestraaaasne zacali boliet krize, ms mam dostat zajtra resp. pondelok ale priznaky nemam ziadne co vacsinou mavam , akurat dnes a este stale tie krize...ale brutaalne 😖
a uz si tie tabletky dobrala??? pozri, vajicko mozno este nebolo uhniezdene, takze podla mna urcite tie tabletky neuskodili , urcite nieeee, ved si uplne na zaciatku....
a samozrejme, blahozelaaaaaaaaaaaaaaam 😵 dlho ste sa snazili?

@ciusinka tak maminu,uz bohuzial nemam,s otcom su take kadejake vztahy,ale mam ho rada 😉 byvam s este s bratom a to je poriadna svina,ale tak nie len pre neho sa chceme osamostatnit,proste mas svoje,vsetko si urobis tak ako chces sama,a co si neurobis,tak ostane nedorobene 😉 a tak ved sama vies,ked byvate vo vlastnom byte.
moja zlata,veru ja ti neporadim,ako sa na to nesustredit,keby sa nasla nejaka,tak nech nam poradi 😀 ale tak podla mna je to normalne,ved kto by nemyslel na babo,ked ho tak velmi chce,no nie? 😉