Snažilkujeme od marca 2013
Cawte snažilky od marca 🙂 už je tu založena otázka na marec 2013 ale to sa neda komunikovať ako sa vam dari ,ci sa zadarilo a podobne..tak podte komunikovať radsej tu 🙂
My sa ideme do toho pustit teraz v marci som zvedava toto bude nase druhe mimčo 🙂 keby to vyslo cez cca plodne dni TP by bol na mužove narodky 😵 😵
Vela stastia vsetkym snažilkám..
@ja1985 a dakujem za blahozelanie aj ked sa neviem este tesit, lebo sa bojim...a dufam, ze je to tak ako si napisala... Snazili sme sa 4 mes.az nas to prekvapilo, ze to.tak skoro vyslo, lebo mam chronicke bakter.zapaly:-( a este k tomu ked mi dr.povedala, ze mam anovulacny cyklus, no chapes to???
ahojte baby, snažíme sa síce od februára, ale pridám sa k Vám 🙂
@popilka brala som Entizol ústne aj vaginálne, tieto atb.mi dr. nasadila preto, že si bola ista, že neotehotniem, kedže sa mi podla nej folik vstrebal...Inak by mi tieto atb nedavala, lebo hovorila, že sa nesmu v tehu používať, že by som potratila ☹ Tak sa teraz bojím, čo sa stane... A ešte som brala flector a ibalgin od bolesti,ach jaaaaj ☹ ☹ ☹
@salo no my sa zatial nesnazime, resp. nechavame to na nahodu, takto fungujeme asi rok a pol...snazit sa v pravom slova zmysle by sme chceli zacat az niekedy v septembri cca, ked to dovtedy nevyjde....testov mam nakupenych 😀 , nakolko som v zahranici, a tu su tak trochu predrazene 😠 takze uvidim ako to bude pokracovat...krize ma uz dnes az tak nebolia, este ich obcas citim a velmi slabo zacinam pocitovat aj podbrusko tak som zvedava ako to bude, neviem , nejak si nemyslim zeby to tento mesiac malo byt tehotenstvo 😝 ....ale dam ti vediet 😉 daj vediet aj ty ako pokracujes, ja veriiiiiim ze to bude vsetko dobre a tak ako ma byt 🙂
@salo no s mojou ms je to asi tak, ze po vysadeni hak, co bolo pred rokom v januari, som mala totalen ale totaaaaaalne rozhadzany cyklus....raz 32 potom 47 a tak to islo cely rok ...az tento rok v januari som zacala pit alchemilku od ovulacie po ms aby som si upravila cyklus a uz 3 mesiace som mala pravidelne na 29. den...resp. minuly mesiac 27. den...a tento mesiac som to chcela skusit bez alchemimlky ci to pojde aj bez nej takze teraz neviem...je mozne ze sa mi opat cyklus "zblaznil" a opat si ms pride ako chce.... 😠 taaaaaakze uvidim co z toho bude.... 😝
Ahojte kočky, tak mne už dva dni mešká menzes, prsia mám neuveriteľne boľavé a bradavky citlivé, bolí ma v podbrušku, ale menzes nikde(nikdy mi nemešká ak áno, tak max. 1 deň) a dúfam, že už najbližších 9 mesiacov nepríde. No a dnes mi bolo večer neuveriteľne nevoľno. Dúfam, že si to len nenamýšľam, ale bolo by super, keby sa nám to teda podarilo na prvý šup 🙂 Ak nepríde menzes ani po týždni, tak si urobím testík
@salo no take nieco mam aj ja....tiez mam vraj anovulacny cyklus? ty si tehu? ako si na to prisla? kedy ti to zistili?
@salo aby som upresnila...snazime sa uz 7 mesiac...bolo mi povedane a zistene, nejake bakterialne ochorenie, ale vraj nic vazne...nasadila som duphaston 3 mesiace pravidelna mrcha 27dnovy cyklus...nato mi endokriologicka povedala,ze mam zvysenu hladinu testosteronu a tym aj anovulacny cyklus....posledna mrcha 5.4. dalsia mala dojst 1.5. no neprisla..asi od 26.4. som zacala pocitovat pravy vajecnik...bola som na ultrazvuku a doktorka,ze mam tam velky folikul...tak sa jej pytam, ze ci to je ovulka,lebo podla mojich vypoctov a podla ovu testov ovulka mala prebehnut 17-18.4...tak ona ,ze sa mozno opozdila...tak sme supli na to s mojim zas...a dalej...podla duphastonu mala prist mrcha toho 1.5. ..jasne prsia zacali byt citlive, trosku podbrusko pobolievalo a potom prislo 2.1. neskutocna bolest praveho vajecnika...prechadzalo mi to az na krize, tak som si myslela,ze som prechladla...a nato nasledne mi priatel hovori,ze pri sexe zo mam taky biely husty vytok...no tak ja neviem uz...dnes som bola u gyn, a ona,ze nic nevidi, nato mi zahnojila ,ze mam cysticku na vajecniku...zaujimave,ze toho 26.4 tam podla jednej nebola a podla druhej uz bola... (apropo mam 2 gyn) zobrali mi krv a cakam na vysledky ci tehu som alebo niesom ..3.5 som si robila test a bol negativ...
@salo Ten ibalgin a flector urcite nevadia. Tie sa vyslovene nesmu len pocas 3. trimestra, takze to bez starosti. A ten entizol, to tiez nebude take hrozne. V info o pripravku je napisane, ze sa mnoho rokov pouziva bez zjavnych negativnych nasledkov a nvyse, ved to bolo naozaj na zaciatku, mozno este ani nebolo uhniezdene vajko. Ktore dni si to brala? Neboj, bude to v pohode 😉
@ceresnicka1990 Drzim paste, aby to dobre dopadlo 😉 A ako to, ze mas 2 dr?
@popilka dik moja, tak preto mam 2dr. lebo jedna ide do dochodku a dalsia uz ordinuje tiez...cize pondelok a utorok je tam jedna a od stredy do piatku druha...po vatsine chodim k ten mladej, ona je fajn,ale kedze maju od stredy volno tak som musela ist k tej starej, tak uvidime...ja uz fakt neviem..
@jankaferancova Tak co, mrcha uz odisla? U mna si teda dava nacas... 😒 Torta chutila?
@ceresnicka1990 Neboj sa, uvidis, ze to bude vsetko ok a dufam, ze HCG vyjde 😉 A to s tymi vajecnikmi ti pozerala ta mlada, ci stara?
no aj mlada,aj stara...mlada mi povedala,ze mam velku folikul a stara ze to je cysta...
@popilka dakujem za povzbudzenie, strasne sa bojim...po obede idem k dr. Som zvedava co mi povie... Ja si myslim, ze som tie atb dobrala presne den pred uhniezdenim. Lebo som mala spinenie 4 dni a potom uz nic. Verimtomu, ze to spimemie bolo uhniezdenie . bolo to na 10 den od tej mojej ,, anovulacie,,
@ceresnicka1990 tak to si na tom rovnako ako ja. Tiez som mala poslednyms 5.4 a na nejaky 22 dc sommala spinenie 4 dnu, myslela som , ze to je z dufastonu a potom sa mi to zastavilo a mrcha neprisla. Na 29 aj 30dc som si robila test a pozitivny. Tiez ma strasne boleli krize a podbrusko ma stale boli. Dnes sa chystamk dr lebo mam strach koli tym atb. Tak ti potom napisem viac... Skus si znova urobit test, drzim ti palce.

@majaon ahoj, uz je asi sice po tvojich plodnych dnoch, ale len tak pre zaujimavost...po tych tabletkach mozte kludne sexovat,dokonca mam kamosku co vdaka nim otehotnela :D...len pocas liecby radsej nesexovat, to mne vravel moj doktor, kedze aj ja som mala taky problem ako ty, ze som sa citila v poriadku, aj pri prehliadke mi povedal, ze je vsetko ok, ale vyter z krcka vysiel zapalovy :/.....