icon

Snažilkujeme od marca 2013

gerci90
7. mar 2013

Cawte snažilky od marca 🙂 už je tu založena otázka na marec 2013 ale to sa neda komunikovať ako sa vam dari ,ci sa zadarilo a podobne..tak podte komunikovať radsej tu 🙂
My sa ideme do toho pustit teraz v marci som zvedava toto bude nase druhe mimčo 🙂 keby to vyslo cez cca plodne dni TP by bol na mužove narodky 😵 😵
Vela stastia vsetkym snažilkám..

ciusinka
14. máj 2013

@popilka Ja uz som sa rozhodla, skoro celu noc som nespala, ale pojdem tam az po lete..Mozno som sa rozhodla zle, neviem, uvidime..Ale teraz na to vazne nie som pripravena..Snad sa nam zadari a ked nie, tak to budeme riesit potom..

Tak tebe drzim palce, nech ti zajtra dr. povie dobru spravu 🙂

popilka
14. máj 2013

@ciusinka Dakujem, ved dam potom vediet. Zajtra mam aj v praci volno, tak to budem moc ked tak poriadne predychat 😀 A verim, ze si sa rozhodla dobre. Ani sa ti necudujem, ze si nemohla cely den spat, ja by som tiez nemohla. Ale verim, ze sa vam zadari a potom bude vlastne ta laparka v septembri zbytocna 😉
A kam sa chystate na dovcu? Aj my sme chceli, ale uvidime, ako to dopadne 😉

popilka
14. máj 2013

@blcha76 no ja som tiez nikdy predtym nemerala, ale myslim si, ze ta zvysena teplota nie je normalna, ze by to mohlo byt tehu. Nevadi, ze nemas priznaky. ved tie nie su nevyhnutne. ja pocitujem nejake zmeny, ale mozno si sich len nahovaram... Ja idem zajtra k dr, bola som uz davno objednana na preventivku, tak my hadam nieco povie 😉

blcha76
14. máj 2013

@popilka Držím ti palčeky 🙂 ... A test si si robila?

ciusinka
14. máj 2013

@popilka Ideme na konci juna s kamaratmi do chorvatska na par dni, tak snad tam trochu vypnem..a rozmyslame s manzelom aj cez leto alebo pripadne v septembri, ze by sme este niekam isli na last minute, bud egypt alebo grecko alebo tak..ale uvidime aj podla ceny..

popilka
14. máj 2013

@blcha76 Test som nerobila. Prave preto, ze som mala ist na tu preventivku, som si povedala, ze nebudem minat peniaze. Zajtra to teda bude prekvapko 😀

popilka
14. máj 2013

@ciusinka Aj my by sme chceli s kamaratmi autami bud do chorvatska alebo grecka. Uz sme tak boli a bolo to fajn, tak hadam sa nam to podari tento rok zopakovat. A urcite to bude super aj pre teba, vypnes, budes sa sustredit na nieco ine a mimi bude, ani nebudes vediet ako 😀 😀

ciusinka
14. máj 2013

@popilka No ved v to dufam, mame velke plany alkoholicke 😀 svagor prisiel s tym, ze kupit melon, vyrezat dierku, pichnut tam flasu vodky a nechat ju vsiahnut do melona a potom jest ten melon 😀 ze to budeme po par kuskoch na srot 😀 😀 sice som tak tajne dufala, ze uz vtedy nebudem moct pit, ale tak mozno sa obaja opijeme a splodime mimi 😀 to mi aj kolega povedal, ze sa im tak s manzelkou podarilo, ked sa zotali obaja 😀

olivex
14. máj 2013

ahojte, tak aj mne uz dorazila :( zase na 40 den :(

ciusinka
14. máj 2013

@popilka Teraz ma napaslo, ty si pila teraz pred ovulkou alchemilku? Ci to niektora ina? Chcela by som to vyskusat, len neviem, ci to predavaju len v lekarni alebo kde to kupit a co si vobec pytat 🙂

popilka
14. máj 2013

@ciusinka No ten melon, to znie zaujimavo. To potom bude riadna alkoholova bomba 😀 😀 Ale mozno to naozaj pomoze. Budete si uzivat teplo, volno a trochu alkoholu a mimi pride ako sup.
Alchemilku som pila. Asi tak 10 dni, do ovulky, som si ju varila rano a vecer. Kupila som v lekarni. Niekde som citala, ze sypane caje su lepsie, ale ja mam porcovanu a podla mna je to jedno. Urcite vyskusaj, za to nic nedas. Drzim paste

ciusinka
14. máj 2013

@popilka No vyskusam to asi a uvidime, mozno to pomoze, mozno nie..

No ten melon - to ja nechapem kde moj svagor na taketo veci chodi 😀 ale pocula som uz od viacerych ludi, ze to slape teda riadne 😀

popilka
14. máj 2013

@ciusinka Tak to urcite, ze ti zaslape riadne. Mne stacia aj take visne v rume namocene. Par kuskov a som vybavena 😀 😀 Len nechapem, ako to ten melon nasaje, ale to sa asi zmiesa s tou vodou, co je v nom. Kazdopadne, to bude riadna zabava s takym melonom 😎

majaon
14. máj 2013

@sandra86 tak vela stasticka aby ti neprisla ta mrcha...ja som si dnes kupila Inofolic a ked skonci MS, ideme s drahym znova na to... 😀

sandra86
14. máj 2013

@majaon aj ja dufam aby neprisla 🙂 aj si sa radila s lekarom ohladom toho lieku, ci sama si si naordinovala? ja som to este nemala, ale tak snad nebude treba, zatial mam len kys. listovu 3 mesiac

majaon
14. máj 2013

@sandra86 doktor mi dal iba letak,doporucil mi ho este asi pred mesiacom,ale az dnes som zacala,lebo som cakala ci pride mrcha...citala som v teme o Inofolicu,ze vela babam pomohol ci uz upravit cyklus,alebo aj otehotniet...vyskusam tychto 20 vrecusok a uvidim 🙂

sandra86
14. máj 2013

@majaon no na upravu by som to veru aj potrebovala, mam asi odjakziva nepravidelnu, len ked som brala ATK bola presne 🙂

majaon
14. máj 2013

@sandra86 no ved skus,vcera mi ho v lekarni objednali a dnes som si dala prvy sacok,je to take bez chuti...nic zle urobit nemoze,je to len doplnok,myslim,ze sa nie je coho bat 😉

sandra86
14. máj 2013

@majaon kolko si dala za to?

majaon
14. máj 2013

@sandra86 okolo 15 eur,priatel mi ho bral z lekarne,tak neviem presne,je tam 20 sackov

sandra86
14. máj 2013

@majaon uvidim, mozno dobuducna otestujem 😉 dakujem za info

aurora88
14. máj 2013

ahojte zienky, brala ste niektora Duphaston? mne ho lekar akurat predpisal na upravu cyklu, predpisal mi ho na 2 mesiace a zabudla som sa opytat, co dalej ked ich doberiem....ci ist predpisat dalsi alebo to staci brat takto kratko?Neviete mi niektora poradit?

leuska13
14. máj 2013

@aurora88 ahoj, aj mne lekár predpísal pred tehotnosťou Duphaston na úpravu cyklu / 2x1 /, brala som ho dlhodobejšie a keď som "konečne" otehotnela, tak som ho brala do 16. t.t. Toto sa opakovalo aj pri mojom druhom tehotenstve....takže si myslím, že po dvoch mesiacoch si pôjdeš dať predpísať ďalší....ale to je na tvojom gynekológovi ako dlho ho budeš užívať.

ciusinka
15. máj 2013

@popilka Drzim dnes silno palce, daj vediet, ako si dopadla u lekara 🙂

jankaferancova
15. máj 2013

@popilka aj ja drzim palce a som zvedava ako dopadnes 😉

ciusinka
15. máj 2013

@jankaferancova Ahojky, a vy ako? Manzel uz odisiel, ci je este doma?

popilka
15. máj 2013

@jankaferancova
@ciusinka
Dakujem babulky, urcite sa ozvem. Idem tam az na 12tu. Len najhorsie je, ze som zas asi prechladla a ta infekcia sa zase hlasi, tak som zvedava, ako to teraz poriesime. Dufam, ze to nejak prelieci a ze uz budem mat pokoj.

ciusinka
15. máj 2013

@popilka Jeej, ja som myslela, ze si isla uz rano a ze uz nas teraz budes informovat 🙂

jankaferancova
15. máj 2013

@ciusinka no manzel odisiel v pondelok,bolo tutu mutu pocas toho tyzdna ked bol doma,MC skoncila vo stvrtok,tak neviem ostava uz len cakat ci sa nieco podarilo 🙂 😉

popilka
15. máj 2013

@ciusinka
@jankaferancova
Babulky, az teraz som sa dostala k PC. No dr ma vobec nepotesila. Na sone nic nevidela, ani dutinku. Najskor povedala, ze snliznica je celkom vysoka, ale potom skonstatovala, ze na to kolky DC som, a teda v pripade tehu, by mohla byt aj vyssia. Ale povedala, ze si mam spravit test a ked tak sa ozvat za nejake 3 tyzdne. Potom ma ukludnovala, ze to este vobec nemusi nic znamenat, ze som mohla otehotniet neskor a este to nie je vidno. Aj kamoska mi hovorila, ze jej znama bola tehu, ale na sone nic nebolo vidno, ukazalo sa az ovela neskor.... Tak budem teda cakat. Na tu infekciu mi dala lieky s tym, ze zajtra mam spravit test a ak bude pozit tak jedny, ak nie tak druhe. Som jej vravela, ze som nerobila test preto, ze som vedela, ze idem k nej. Tak sa zasmiala a skonstatovala, ze aj tak budem musiet. No nic. Rano testnem a dam vediet. To zas bude noc.... 😒 😒 😒 😒