icon

Snažilkujeme od marca 2013

gerci90
7. mar 2013

Cawte snažilky od marca 🙂 už je tu založena otázka na marec 2013 ale to sa neda komunikovať ako sa vam dari ,ci sa zadarilo a podobne..tak podte komunikovať radsej tu 🙂
My sa ideme do toho pustit teraz v marci som zvedava toto bude nase druhe mimčo 🙂 keby to vyslo cez cca plodne dni TP by bol na mužove narodky 😵 😵
Vela stastia vsetkym snažilkám..

jankaferancova
12. máj 2013

@ciusinka vies ono to aj tak moze byt,ze ste obaja v uplnom poriadku a aj napriek tomu sa nemusi darit,bodaj by to tak bolo,ze u Vas je vsetko ok.ked teda nechces este tu laparku,tak nech manzel pobeha vysetrenia a mozno ju ani nebude treba,moze sa zadarit aj vtedy,ked uz fakt stratis nadej,velmi Vam to prajem,potom daj vediet ako ste dopadli

siska765
12. máj 2013

@popilka jj ak vsetko bude ok tak prve 🙂

sandra86
12. máj 2013

@siska765 @janul_iii este raz gratulujem baby 😉

ciusinka
13. máj 2013

@jankaferancova Dakujem za podporu, nakoniec som teraz napisala sms lekarovi, ze mrcha prisla a ako s tou laparkou, ci ju urobit este teraz alebo pockat az po lete, tak uvidim, ked sa ozve..Je mi z toho vsetkeho nanic a strasne smutno, aj vcera som lezala vecer asi 2 hodiny v posteli a nevedela som zaspat, stale som len myslela na to, preco sa prave nam nemoze zadarit ☹ a hlavne ked si pomyslim na toho muzovho kamarata, ktory caka s frajerkou dieta a je nahnevany, ze ho caka a vobec sa netesi ☹ kde je do kelu ta spravodlivost? ☹

kamulilik
13. máj 2013

Ahojte dievčatá. Tak ja sa tu ozývam po dlhšej dobe. My sme sa snažili od februára 2 mesiace a nič, potom ma zobrali do novej práce tak me to nechali, že radšej nie ale po mesiaci sme sa predsa len rozhodli že dieťa bude prvorade. ja čakam mrchu za 5 dní no strašne ma bolí v podbrušku už asi týždeň a hlavnee kríže neznesitelne, čudný pocit na žalúdku.. Neviem či aj niektorá z vás mala taký problém a potom bola tehu. Zajtra si spravim testik či tám nahodou nebude nejaký duch. Mne pri prvom bábu test ukazal 2 čiarky ešte 5 dní pred príchodom mrchy. Tak všetkým ešte raz prajem veľa šťastia. pekný deň

jankaferancova
13. máj 2013

@ciusinka no tak vidis,predsa si mu len napisala,uvidis co ti povie.ja ta uplne chapem,ze ti je z toho smutno a vzdy pridu take situacie,ktore to len vsetko stazia akurat vtedy,ked to najmenej potrebujes.no netreba sa tomu poddat,lebo to snazenie o mimi bude o to tazsie.je kopu ludi,ktorí cakaju babatko aj napriek tomu,ze ho nechceli,alebo ani nevedeli ako k nemu prisli,ale zivot nie je len o tej jednoduchosti,ze vsetko pojde tak ako si to sami zariadime,bohuzial... 😒 ja verim,ze to zvladnete a zabojujete,ty sa urcite nevzdavaj,este nic nie je stratene a onedlho sa to moze vsetko zmenit.

ciusinka
13. máj 2013

@jankaferancova Ja viem ze mas pravdu, len sa bojim, ze pri mojom stresovani zo vsetkeho to bude len horsie, teraz nemyslim len na babo, ale stresujem sa v robote, stresujem sa doma kvoli problemom s mamou, manzel ma stale chlacholi, ako sa nesmiem stresovat a mam byt v klude, ale ked mne to proste nejako nejde ☹

Uvidim, co mi odpise lekar a podla toho sa uvidi, co dalej..snad aspon manzel pojde na to vysetrenie, nech si sme na istom, ci je on ok..len sa bojim aj toho, ako si pisala, ze budeme obaja ok a aj tak to nepojde..ale tak aspon budeme vediet, ze sme zdravotne ok..Manzel mi pred chvilou pisal, ze jeho kolegyna, co bola pred 3 tyzdnami na umelom, tak necaka babo ☹ som dufala, ze aspon im to vyjde a nic ☹

popilka
13. máj 2013

@ciusinka Je to hrozne nespravodlive, ze ludia, ktori dieta nechcu, k nemu pridu, ani nevedia ako a ti, ktori po nom tuzia, su schopni ho zabezpecit, tak tym sa nedari. Asi sa na to netreba tak upinat, aj ked, sama viem, ze nemysliet na to, sa proste neda. Ale verim, ze obaja budete ok a a za chvilu budete aj vy cakatelia 😀 😀 Neboj, bude to dobre. Ale je super, ze si napisala dr. Urcite je lepsie, ak budes mat tu laparku cim skor za sebou. Potom daj vediet, ako ste sa dohodli. 😉

popilka
13. máj 2013

@siska765 Aj u nas by to bolo prve. Kedy planujes navstevu u dr?

siska765
13. máj 2013

@popilka bola som dnes a doktor ma objednal na 5.6. az

ciusinka
13. máj 2013

@popilka Jasne, dam vediet, on mi ked tak zavola urcite zase az vecer, takze uvidime..Uz som ale tak nejako rezignovala na to, ze sa nam vobec niekedy zadari, uprimne si ani neviem predstavit ten pocit, ze by som si robila test a bol by pozitivny..A som z toho celeho aj unavena, clovek sa nesustredi pomaly na nic ine, len na ratanie dni a podobne veci..Je to hrozne na psychiku ☹ a tak ved uvidime, ako to bude dalej..

jankaferancova
13. máj 2013

@ciusinka no ja viem moja,ze sa neda nestresovat,ktora z nas to dokaze?asi ani jedna ☹ uvidis ako dopadnete a mozno aj laparka pomoze a najlepsie keby bola co najskor.pozri,ja tiez ratam dni,plodne,neplodne,kedy manzel pride a ci pride v ten spravny cas,uz som z toho na nervy,ale snazim sa nejako na to nemysliet 😒 nechajme to vsetko plynut...uvidime ci to prinesie nejake ovocie 😉

popilka
13. máj 2013

@siska765 A co ti povedal? Aj nieco videl? Kolko ti meska? Ja idem v stredu, tak som zvedava.

siska765
13. máj 2013

@popilka povedal ze je zatial moc skoro,videli sme len malu mini dutinku ja som cca v 3tt,dnes asi 4tt zacinam ale takeho normalneho myslim,nie ako to oni pocitaju ze plus 2 lebo oni to rataju od meskania MS to by som bola uz 6tt,ale mne to vypocital od ovu-teda od oplodnenia ,takze je to este mooooooooooooooooooooc male,ale ze sliznica dobre prekrvena a vsetko okolo toho ako my byt.U mna tazko povedat kolko mi meska lebo ja som mavala strasne nepravidelny cyklus.Ale ak to mam tak brat teda ze 5.4. som mala akoze poslednu MS tak tyzden aj jeden den meska,v den ocakavanej bol takmer neviditelny duch a postupne kazde dva dni silnel a dnes riadne dve ciarky skoro navlas silne

blcha76
13. máj 2013

@siska765 Ahoj, ja som dnes 5.deň čo mi mešká mrcha a test bol ráno zase biely ☹ . Toto som nikdy nemala, takže to všetko dávam za príčinu tomu Clostilu a cyste čo sa z folíku vykľula 😠 ... Keďže som po mrche mala ísť na kontrolné sono, ale ona nedošla, volala som dnes sestričke, že čo mám robiť, či ísť aj tak na sono, alebo sa objednať k doktorovi 😒 ? Povedala, že pokiaľ mi mešká menej ako 10 dní aj tak sa nebude dať nič poriadne zistiť. Takže počkám ešte týždeň... Ty máš aspoň na teste krásne // čiaročky 🙂 , ale ja nič, a asi ani nebudem mať ☹ ...

siska765
13. máj 2013

@blcha76 no to mi je moc luto,ale vsetko sa da riesit,ked nie tento mesiac tak buduci budes tehu 😉 ja som u gyndu bola dnes len tam este nebolo skoro nic vidiet len mini ale fakt minidutinku a som objednana az na 5.6. cize mozem cakat tri tyzdne,vraj potom by to uz malo byt lepsie vidno a co sa tyka cysty,tak ju tam este mam ale uz len 1 cm velku a ze mizne stale,teda vstrebava sa na to ze pred necelym mesiacom bola cez 4cm je to fajn.no zas ale mozno aj vdaka clostilu sa mi podarilo tak rychlo otehotniet,vsetko ma svoje pre aj proti.a vzdy budeme cakat na nieco netrpezlivo a obavat sa,ja na 5.6. potom na to ci bije srdiecko,dalej ci je babo zdrave,a ked sa narodi cely zivot budeme mat o neho strach takze dvomi ciarockami na teste sa strach len stupnuje, ale subezne sa stupnuje aj pocit radosti z babatka

popilka
13. máj 2013

@ciusinka Neboj, uvidis, urcite sa dockas. Hlavne sa nesmies vzdavat a viem, ze sa to lahko povie, ale skus na to mysliet co najmenej. Viem, ze to nejde uplne stopnut, ved ja som tiez furt ratala, uz mi z toho sibalo, ale skus si vzdy povedat, dost, myslim na nieco ine. Velmi drzim paste 😉 😉

popilka
13. máj 2013

@siska765 A ta riadne neskoro objednal... No ved to, este je strasne skoro. Ale aspon, ze videl aspon tu malu dutinku a ze aj sliznica vyzera, tak ako by mala. Uz nech len pekne rastie, fazulka mala 😀 😀 Ja v stredu budem tyzden, co mi meska, takze ak tam nieco bude, tak asi tiez len take pidi.

siska765
13. máj 2013

@popilka tak no dnesny testik takyto po tyzdni ako ocakavanej MS 😉

majaon
13. máj 2013

Ahojte zienky snazilkove aj tehulky zacinajuce,dnes mi prisla ta hnusna mrcha,necakala som ju tak skoro,teda necakala som ju vobec,ale sak co uz 😝
takze zaciname odznova,zajtra idem na Inofolic,vyskusam a hadam sa zadari...zatim sa majte a uspesne snazilkovanie alebo tehulkovanie 🙂

sandra86
13. máj 2013

@majaon jaaaj, to ma mrzi...mrcha jedna mrchava 🙂 ale nabuduce sa to uz podari

majaon
13. máj 2013

@sandra86 ahojky, ty si ako na tom?

sandra86
13. máj 2013

@majaon uz sa mi nezda ze mam nafuknute brucho, mam bolestive bradavky (to som mala asi aj pri prvom, cele prsia ma asi neboleli), trochu pobolievaju krize, podbrusko pobolieva. uz si ani test radsej nejdem robit, pockam ci pride mrcha alebo nie

ciusinka
14. máj 2013

@popilka Dakujem za povzbudive slova, teraz riesim tu laparku, volala som vcera s dr. a povedal, ze by to bolo dobre aj pred letom, aj sme sa predbezne dohodli na 27.5., ze by som nastupila do nemocky, ale teraz vobec neviem, strasne sa bojim, este ma nikdy neoperovali, je to teraz tak velmi narychlo a ani manzel tym neni nadseny, ze sa o mna boji a ze ved este sa nesnazime az tak dlho ☹ tak ja vobec neviem, co mam robit ☹ ale asi to odlozim na september, lebo teraz na to nie som asi vobec pripravena ☹ ja sice viem, ze sme sa o tom bavili uz minuly mesiac, ale som to odlozila niekde dozadu v hlave a stale som dufala, ze mrcha uz nepride a nebudem to musiet riesit ☹ tak by sme sa asi v lete este posnazili a ked nic, tak to budem riesit v septembri..aj kvoli praci je to teraz take dost nanic ☹

A ty ako? Mrcha este stale meska?

yanni
14. máj 2013

@ciusinka a je ta laparka nevyhnutna?Ci ti maju vlastne robit? Kamoska sa tiez snazili a nic a tiez bola na laparka, ale co presne mala neviem, a potom hned otehotnela. Sesterka tiez tak. Ta mala cystu, jej odstranili a hned ostala tehotna.
a myslim, ze v lete ci v zime, to je jedno. Operuje sa cely rok. Ak je ta operacia nevyhnutna, tak mne by to bolo asi jedno kedy. Cim skor tym lepsie. Lebo sa musis este zotavit a takto len oddalujes cas. Ale ty si este mlada, vek ta netlaci, tak mozno by nrbolo aj zle, uzit si leta a mozno ked nebudes v strese, budes si uzivat slniecka a tepla, zadari sa aj bez laparky. No vsetko ma svoje pre a proti.

Inak babyyyy, tak u nas zase nic. Kramy ako hrom a bachor ma boli ako svina. Porazi ma. Ale aspon presne a nemeskalý. To si clovek robi len nadeje a potom ked kramy aj tak pridu, tak je sklamany.

ciusinka
14. máj 2013

@yanni No ono je to tak, ze nemusim na to ist, ale lekar mava taky postup, ze ked sa nedari, najprv urobi tu folikulometriu, co mi robil minuly mesiac, aby sa zistilo, ci je ovulacia..ak to je ok a vieme presne, kedy je ovu a aj tak sa nezadari, robi sa laparka - to je vlastne ze sa robi kontrola organov cez nejaku mini kameru a pri tom sa urobia prefuky vajcovodov..lebo ze sa moze stat, ze ak su vajcovody upchate, vajko sa ani nedostane z vajecnika do maternice, takze aj ovulacia je zbytocna, teda resp. aj ked prebehne ovu, tak proste vajko sa neprepracuje z vajecnika do maternice..Takze to sa tam vlastne robi..A ked sa urobi laparka a stale sa nedari, tak este vysetrenie muza ostava a ked stale nic, tak potom asistovana reprodukcia..co nemusi byt rovno umele oplodnenie, ale napr. inseminacia alebo tak..Len ta laparka je proste operacia a ja sa toho dost bojim, takze to urobime tak, ze v lete sa este posnazime normalne, manzel si ked tak da urobit vysetrenie a ked stale nic, pojdem v septembri na tu laparku..a uvidime..

Inac mne tiez teraz mrcha dosla o dost silnejsia ako normalne, to som vacsinou mala najprv len spinenie, potom max. 1 den normalne krvacanie a zase spinenie..teraz 3 dni riadne krvacam..nastastie ale bez bolesti..No nechapem to cele..

yanni
14. máj 2013

@ciusinka aaaha tak so poucena 😕 Tak si uzi leto a mozno sa zadari. Ja tiez tak rozmyslam, ze ked sa do septembra nepodari, tak zacnem to riesit. Zatial nechcem nic vediet.

No posledne ca. 2 razy aj ja dost silnu. Taku som nikdy nemavala. Sice som roky brala HAK ale ani pred tym ani potom, a to uz HAK neberiem dva roky, som taku silnu nebrala. Miniem tych tamponov neurekom. Brucho ma bolievalo pred HAK stale, az na nevydrzanie. Cez HAK samozrejme nie ale ani po vysadeni. Teraz posledne dva razy. Ale da sa to vydrzat. Hodila som si tabletku. len mi je nejak na odpaaaaado.

ciusinka
14. máj 2013

@yanni No ja uz som sa tiez tak rozhodla, poclat cez leto a ked nic, tak potom..lebo ideme aj k moru na konci juna a to by bolo tak 3 tyzdne po operacii..takze nic moc..Uz som aj napisala lekarovi..

Mna prave bolievalo prvy den mrchy brucho v posledne mesiace, a to som ju mala slabsiu, ale teraz vobec ziadne bolesti a mrcha silna..je to cele nejake na hlavu..

popilka
14. máj 2013

@ciusinka Moja, ja by som tu laparku neodkladala. Mozno je lepsie, ze nemas cas sa pripravit, lebo by si sa len zbytocne stresovala a takto to budes mat aspon rychlo za sebou. Operacia je to kratka, aspon, co som pocula a jasne, ze to nie je prijemne, ale je to skoro ako vysetrenie na gynde. Tiez sa na to nikto z nas netesi, ale musi to byt a tak to prezijeme 😉 😉 Ja by som teda urcite isla. Budes vediet, na com si. Chapem ta, ze mas pochybnosti, ale takto si budes na istom, ze je to vsetko ok a mozno keby, nedajboh, bolo nieco zle, napr tie upchate vajcovody, tak ti ich prefuknu a babo bude hned 😀 😀 Myslim na teba, aby si sa dobre rozhodla.
Ja som na tom stale rovnako. Mrcha neprisla, zatial. Merala som si teraz BT a mam 37,0, tak asi ani nepride. Ved zajtra idem a budem mudrejsia. Citim sa strasne nafuknuta, brucho mi trci, ako keby som uz bola apson v 5 mesiaci 😀 . Drzkaj sa, mojko 🙂

blcha76
14. máj 2013

@popilka Kedy si mala mat mrchu? Lebo mne tiež stále neprišla (už 6. deň mešká), ale ja ani nič necítim, brucho mám úplne normálne, len mám bradavky citlivejšie... Tiež som si skúsila zmerať BT a včera som mala 37,1 a dnes 37,2 ale nikdy som si BT nemerala, takže neviem ani čo to znamená a nemám to ani s čím porovnať 😖 .